látom, elkapták a kölyköt miközben hozta haza a lét? :))))
látom, elkapták a kölyköt miközben hozta haza a lét? :))))
Jól példázza ez a mai nap a piac állapotát. Egy napba bele van sűrítve , hogy mi az elképzelés az irányról. :) Ember legyen aki ebből megmondja merre van az előre.
A FED kamatemelés pozitív hír lehet ebben a hangulatban amit pedzegettem előző hsz-ben. Azzal az indoklással mert emelni a FED nincs akkora gond. Mintha ebbe az irányba változott volna a pszicho. Legalábbis ma egy vártnál rosszabb munkaügyi statra paráztak ahogy nézem. Erre korábban öröm volt mert csúszhat rá a kamatemelés.
igen derék esés, megint. Komoly mozgás van benne
Nem szeretem ezt a felállást, hogy a csúcshoz képest esett 3000 pontot. Mert így ha short is az irány bármikor 1000 pontot felmehet.
Nekem annyi az elméletem szükség volt egy korrekcióra ez érett is Usa egész évben helyben járt. Ez megjött . Meddig tart és mekkora lesz a mértéke ezt kellene belőni.
Könnyebb lett volna az egész ha Fed emel szeptemberben , és nem jön ez a kínai műsor.
Így nagyon összekuszálódott a számomra a dolog. Az volt a fejemben fed kamatemelésre egy rendesebb para és megvesszük aztán menetelünk tovább. Mindez pár hónap alatt .
Most már a fed kamatemelésnek van egy olyan üzenete is mer e emelni a fed . Akár a fed emelésre törhet ki az öröm, hogy minden oké mert emelni a fed.
Passzolom a témát. Sávozás, kitör vagy letör a tököm tudja. :) A héten szinte biztos voltam benne letöri az augusztusi aljat , erre visszapattan majd 800-ig. Most meg megint itt van 500 körül.
Csinált néhány aljat 9380 körül, aztán ismét betámadta a 9680-at.
Most mintha megint irányt venne lefelé.
Ha eljut odáig mi állitja meg?
Hát ez a dax ezekkel a naponta 2%-os hangulatváltásokkal amit itt művel 97xx- 93xx között .
Jól keresetem rajta összességében de volt legalább 3-4 olyan ügyletem fogtam 50-100 pontot aztán 1 nap múlva vagy még aznap lett volna rajta 300 .
Tegnap is áhh mondom letöri augusztusi aljat másodszor megnézte, nem longoltam . Délután lenézett 400 alá megpróbáltam egy longot 480 körül eldobtam . Erre ma kinyit 600 fölött. :)
Nem tudom eldönteni, hogy itt most az a történet megyünk még 1-2 emeletet le, vagy visszahúzzák legalább 200 napos alá ami innen több mint 1000 pont.
Így csak ugrálok benne napon belül. Lehetett volna tegnap annyi eszem ma hó vége , nem is gondoltam erre.
Te felfelé várod ?
A dupla csúcs már meg volt menekült hullámból de melyik Elliotból, mrt az 5-ös még most jön!
(ugyanis a DAX ezt követi le, ha ebből is csináltok grafikont:)
Keresd a dupla csúcsot, lent és fent.
Ez jön most októberben.
???
Már megint az augusztusi aljtól longolni kellett volna , beszarás. :) Múlt héten visszapattan róla 300 pontot előző záráshoz képest. Most 1,5 óra alatt 200 pontot. Ez a dax csodákra képes.
Mondjuk ha longoltam volna szerintem max 400 körül eldobom, de hát így visszajöjjön 500 fölé bőven álmomban nem gondoltam volna.
Szép reggeli műsor lesz
Itt az augusztusi alj a közelben amit ha másodszor meglátogat már neccesebb kitart e. snp még nem tesztelte vissza augusztusit és amilyen parás dax egy usa visszatesztre már letörheti.
Ha megint megteszteli augusztusi aljat nem merek visszapattanásra játszani, letöri akkor short.
480 környéke ma ker időben tartotta. Kérdés hol nyit holnap ha felette és letöri akkor is egy shortot meg lehetne próbálni .
Vsz kb most ez a játék.
zártam múlt heti short egy részét, gyáva vagyok tovább vinni.
Azért ennek az augusztusi pánik mélypontnak környéke érdekes terep.
Usa messze nem tesztelte vissza az augusztusi mélypontot. Dax viszont tegnap igen. Ezek az autógyártós történetek rákavartak a daxra.
Főleg, hogy ma délelőtt ismét ott van ahol tegnap ilyenkor 6xx-en. :)
Megnézte az augusztusi mélypont környékét tegnap Fogalmam nincs jövő héten mi a játék.
Van egy alap koncepcióm esélyes ennek az augusztusi mélypontnak az elesése következő időszakban. De könnyen megelőzheti ezt megint 1000 pontos fel mint augusztusban.
Tegnap néhány ponton múlott nem kezdtek el teljesülni a longjaim arra vártam leszúr hirtelen 300 alá 2 másodpercre 350 -től álltam longon 10 pontonként. Nem vagyok morcos ránézve most az index értékére. 300 ponttal feljebb van.
mivel lefele megy, long ugye nem jó ötlet. shortba viszont nincs beszálló egy rendes meghúzásig, illetve annak töréséig. Legalábbis nekem. A tőzsdekaszinóhoz meg öreg vagyok már, akkor inkább bemegyek egy rendesbe, ott "ingyen" van a pia :)
Ugyan már...
A hosszú elméletekkel az a baj, hogy sokáig nem töröd utána a fejed. Most gondolkozhatsz újra :)