Befolyásolhatja a hétfői OTP kereskedést:
Félig államcsődben Ukrajna
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/felig_allamcsodben_ukrajna.603678.html
Azért Maverick nyitott egy adag shortot a héten
Nem bika ez, hanem döglött :)
és nem az OTP, hanem az egész m. tőzsde
már röstellek ide beírni is, mert lejáratom magamat, hogy OTP-vel üzletelek, vagy akár mivel...
ja aztán közben leszólja. Kellene egy plakátkampány Tiszteletet az OTP-nek ! felkiáltással. Hátha valami hatással lenne Hercegre. :)
Azért ezzel a döglött fhossal 1-2 minimálbért össze szedsz havonta :))))
Az a baj az elméleteddel nem rossz próbálkozás egyébként, hogy nem veszi figyelembe a tényeket. :)
Az enyémmel pedig egy komoly baj van fundás vonalon zavaros a kép Otp-nél látszik a fordulat, de ukrán, orosz vonal. Szóval funda még nem az a hurráoptimizmusra okot adó. Nem olyan, hogy nagy vszínűséggel jövőre jobb eredménye lesz a banknak.
Szóval vszínű , hogy az igazság a kettőnk elméletei között van valahol.
Ezt kb következő fél évben meglátjuk. Korrekció lezárul kint megszemléljük Otp viselkedését.
Ha az lesz dax lemegy mondjuk 8 k környékére és onnan ATH közben Otp döglődést mutat emelkedésben is akkor igazad volt.
Viszont ha Otp 7,5 k-n fog döglődni akkor az én elméletem jött be. :) Megfigyeljük majd.
Ez egy hibás elmélet . :) Láttad az idei évet mennyire nincs érdeklődés csak majdnem duplázott 2 hónap alatt.
Mást nem mondok dax, snp a 200 naposok alatt bőségesen, Otp a 200 napost nem tesztelte.
Ha az lenne a piac nagy szereplőinek a fejében egy mindent elsöprő para egy Otp-t már mielőtt a dax 200 napos alá esik azt megelőzően biztos ami biztos leszórnának.
Szóval tiszteletet OTP-nek, nem veheti el a munkánkat stb ! :)
annyira semmit nem ér a papír, hogy még azzal se foglalkoznak, hogy beadják. Azért nem esik, mert érdeklődés iránta 0. Nem bika ez, hanem döglött :)
El kell fogadni Otp bivaly. Ezt következtetést vonom le a reakcióiból a külföldi korrekcióra. Olyan a viselkedése szerintem átvészelni ezt az időszakot aztán hadd lobogjon a hajunk , száguldás. :)
Ez a nyikhajkodás eltarthat most akár novemberig .
Amilyen események voltak ha nem ez lenne a koncepció szerintem lehet a 3,5 -öt megnéztük volna. Normál esetben egy egy ilyen parásabb napra Otp a mínusz 10%-ot szokta nézegetni. Csak itt most bonyolultabb a helyzet.
DAX ma a 9700-at vette célba, onnan fordulhat. Jó hangulat esetén maximum 9780 környékére mehet.
Viszont a fő cél az elkövetkező napokban a 9300 környéke.
Sziasztok!
Ichimokun 5401-5417 -ig valószínű, hogy felmegy
most 5350-en áll
nem Én akarom, magától fog :)
Tökös gyerekek kezében vannak a papírok, na meg olcsó is. :)
Volt eleget 5 k alatt ne akard vissza essen oda.