nem a szíve erős, hanem akkora hulladék, hogy csak a hazaiak tartják... Beszívatták magukat a felminősítésre várva, hogy majd kitömik a külföldit, de ez nem jön össze. Most meg még egyik se mer adni, de egyszer beindul az igen rút lesz...
nem a szíve erős, hanem akkora hulladék, hogy csak a hazaiak tartják... Beszívatták magukat a felminősítésre várva, hogy majd kitömik a külföldit, de ez nem jön össze. Most meg még egyik se mer adni, de egyszer beindul az igen rút lesz...
DAX 9750-ről esésbe válthat, ami tarthat 9350 környékre is. Az OTP is követheti, tehát szerintem nincs sok már az emelkedésből.
Nem ismertem, koszi
Ém mobilon is látom a real árfolyamokat a randomnál. Amúgy ezt nem ismered?
Itt látod ingyé a prompt bux-ot realban.
Fel mehet szerintem 5339-ig vagy 5377-ig, de az esés megint benne van a pakliban.
Jó hangulat esetén a régi céláram 5535 még benne lehet, de csökken az esélye.
Mobil? :)
semmi különös. Ha nem vagy gépnél, hogy tudsz ide írni?
Történik valami értelmes a piacon ? Nem vagyok gépnél
Pont ezen agyalok én is, csak daxban. :) Ez most teljesen lutri, talán usa ma csinál egy plusszos napot, VW is kicsit lecsitulhatna erre a hétre , akkor mehetnénk felfelé .
Otp az amúgy is bivaly elvileg.
Majdnem :)....ilyenkor szoktam, amikor tököl! Persze akkor még megy 3-400-at :)))! Most átBom!!! :D
akkor már ki is dobtad?:)
Tegnap, valami megmagyarázhatatlan-misztikus oknál fogva napi minimumon(5222) vásároltam be! Ilyenkor szoktam sz@rért-pisáért eldobni :))!
misztikus magasságok :)
6950 forintról 7310 forintra emelte OTP-célárát a JP Morgan, ajánlásuk felülsúlyozás. A JP Morgan új célára 40 százalékkal magasabb, mint a tegnapi záróár.
A legfrissebb elemzések alapján 8 elemző vételre, 6 tartásra és 3 eladásra ajánlja az OTP részvényeit.
A célárak átlaga 5735 forint, ez 10 százalékkal magasabb, mint a tegnapi záróár
http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/jp_morgan_40_szazalekkal_tobbet_er_az_otp.5.219980.html