Bárcsak úgy lenne! :)
Éves távokon vagyok érdekelt mindig, rövidtávú pozik nincsenek.
meg, ha mindegyikből van legalább 10.000 USD befektetésed, akkor nem rossz pénz az...:-)
"Ez a részvényszám szokatlanul nagy, ti mit gondoltok?"
Attól függ, hogy milyen felbontású charton kereskedsz vele, meg hogy mennyi időd van mindezzel foglalkozni, meg hogy jól érzed-e magad :)
"ti mit gondoltok?"
hát, hogy jó lenne most már hazamenni és lefeküdni...:-)
Örülj, hogy pozitívban vagy ilyen vérengzés után!
Fiúk/lányok, a véleményeteket szeretném kérni. Végignéztem a portfóliómat, egyrészt azt látom hogy a teljes tőkémre vetítve 1,2% nem realizált nyereségem van jelenleg, ez eléggé elrettentő számomra, ez nagyon kevés, ez azt jelenti hogy nem termel a pénzem/befektetésem eleget (sok kicsi nyerő és 3 nagy bukó jelenleg).
A másik hogy ez a portfólió jelenleg 33 darab részvényt és két befektetési alapot takar. Ez a részvényszám szokatlanul nagy, ti mit gondoltok?
fú én is eléggé bekarmoltam, ma csínnyán volt a produktivitás
ma nem jött ki senki, merthogy rossz idő lesz, pedig csak szeles, de süt a nap
Mivel nem jött senki, így tegnap szomszéd párral csaptunk nagyon görbe estét: még mindig fáj a fejem...:)
Hát ja, kicsit volatilis. Eshettek volna azonnal a kamatdöntés után az a fals +1% nagyon nem kellett volna.
És a tegnappi stoppolódástól +23%
Ez még Matgabnak is becsületére válna.
Ha minden igaz, ketten mar jonnek hozzam, engem annyira nem erdekel most a grazi reszegseg ☺
"(úgyhogy ezeket lehet bátran nyitogatni holnap már tuti nyerőben lesznek) :S "
Már most is...
most nézem sanpól500 már 2 ropper felett tekereg. jöhet az ath a következő másfél hónapban, hiszen nem volt kamatemelés.
Naszóval vettem múlt hét szerdán 12,77ért csütörtökön már 15 felett volt most meg vitte a stopp 8,65-ön :S
SP short stoppolódott detto.
(úgyhogy ezeket lehet bátran nyitogatni holnap már tuti nyerőben lesznek) :S