Meg a pötsöd teeee :))))! Minden partira egy kocka sörrel jöttél!!! Bár nekem végül is totál mindegy mitől hánysz :))
Meg a pötsöd teeee :))))! Minden partira egy kocka sörrel jöttél!!! Bár nekem végül is totál mindegy mitől hánysz :))
Az másnap reggel volt a gyógyital! :D
Bár még csak 4x b@sztam be veled,de te sörözöl wazze!!!:))))
Ilyen szöveggel a rendezvényről való kitiltásodat kockáztatod :)
Idén egy érkezős pántlikát vagyok hajlandó inni,semmi más hevülés max 1-2 bor! :D
Tavaly mikor tért nyugovóra a csapat teeee!!!!(téged most kivételesen nem hibáztatlak :D)! Kerivel meg Waszival a polgárörség szállitmányozott minket haza hajnalban :)))!
jajjj kis andersen, ne nekünk mesélj.. :)
Béla leengedte a tavat... őszi kotrás, mert másfeles iszap kezdett veszélyessé válni a részeg úszók körében... a többi rendben... bár látom koma lefázott... az meg ciki lenne, ha velem küldené Keri mama a pogit... de tudunk mi hangulatot csinálni... én attól nem félek!
Megoldható természetesen! :D
Nekem bármi yo.. A Honda is itt van (a céges kombit már leadtam). De motorozhatunk is. :-)
nekem vsz. nem jo az a hétvége.
Te Waszi! Én 31.én reggel 9 körül ott lennék Vadkerten, mert éppen arra kevergek azon a hétvégén! Onnan a te kocsiddal mennénk Bazsihoz???
Az a csecs, h nekünk addig is el kellene valahogy jutni...csak hát vezetni senki sem akar :)!
Mondanám hogy köszi,de inkább kabbee! :DD
mondanám, hogy lemegyek értetek kocsival, de ha mérlegelnem kéne, akkor inkább nem :D
Akkor Bazsi,Rigolettó és szerény személyem egyenlőre egy erős hármast alkot! :D
Summér vétel,jelentkezz!
Esetleg van itt még sötétben bújkáló alföldi? :D
Én lassan már átköltözök Lajosmizsére, úgyhogy az alföldi különítményhez tartozok.. H jönne Waszi meg Sumér is, már telik a kocsi.
Sziasztok!
Másnap Mindenszentek lesz. Már délelőtt a családdal megyünk az elhunytakhoz, ezt nem lehet megoldani. Hagyomány nálunk, a szülőket nem lehet csak úgy meggyőzni, hogy megyek Bényére és majd csak késő délután érek haza.
Sajna én akkor idén kihagyom ha 31-én lesz!
Valami ajándékot azért küldök nektek, hogy igyatok az egészségemre is egyet:-))