Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#745835 picirigo Előzmény: #745834

Meg a pötsöd teeee :))))! Minden partira egy kocka sörrel jöttél!!! Bár nekem végül is totál mindegy mitől hánysz :))

#745818 picirigo Előzmény: #745806

Tavaly mikor tért nyugovóra a csapat teeee!!!!(téged most kivételesen nem hibáztatlak :D)! Kerivel meg Waszival a polgárörség szállitmányozott minket haza hajnalban :)))!

#745802 Csokigyáros Előzmény: #745674

Béla leengedte a tavat... őszi kotrás, mert másfeles iszap kezdett veszélyessé válni a részeg úszók körében... a többi rendben... bár látom koma lefázott... az meg ciki lenne, ha velem küldené Keri mama a pogit... de tudunk mi hangulatot csinálni... én attól nem félek!

#745778 KawaBazsy Előzmény: #745736

Nekem bármi yo.. A Honda is itt van (a céges kombit már leadtam). De motorozhatunk is. :-)

#745742 picirigo Előzmény: #745731

Te Waszi! Én 31.én reggel 9 körül ott lennék Vadkerten, mert éppen arra kevergek azon a hétvégén! Onnan a te kocsiddal mennénk Bazsihoz???

#745736 picirigo Előzmény: #745707

Az a csecs, h nekünk addig is el kellene valahogy jutni...csak hát vezetni senki sem akar :)!

#745718 Waszeitung Előzmény: #745707

Akkor Bazsi,Rigolettó és szerény személyem egyenlőre egy erős hármast alkot! :D

Summér vétel,jelentkezz!

Esetleg van itt még sötétben bújkáló alföldi? :D

#745707 KawaBazsy Előzmény: #745678

Én lassan már átköltözök Lajosmizsére, úgyhogy az alföldi különítményhez tartozok.. H jönne Waszi meg Sumér is, már telik a kocsi.

#745697 kerikoma Előzmény: #745681

Sziasztok!

Másnap Mindenszentek lesz. Már délelőtt a családdal megyünk az elhunytakhoz, ezt nem lehet megoldani. Hagyomány nálunk, a szülőket nem lehet csak úgy meggyőzni, hogy megyek Bényére és majd csak késő délután érek haza.

Sajna én akkor idén kihagyom ha 31-én lesz!

Valami ajándékot azért küldök nektek, hogy igyatok az egészségemre is egyet:-))