Neked is pedikuroshoz kell menned? Evrol-evre egyre jobb kifogasaitok vannak... :(
Neked is pedikuroshoz kell menned? Evrol-evre egyre jobb kifogasaitok vannak... :(
Lenne egy kérdésem az Alföldi különítményhez! Most akkor mi a pötsöm van???
Mert bár Waszi igen csak szórakoztató társaság, de ha csak ketten mennénk én inkább passzolok, mivel közbejött egy családi progi! Ha 3-4-en mennénk, akkor a "köz kívánságára" és a család rosszallására valahogy ellógnék!
Ui: válaszokat ha lehet S.O.S!
Program kivansagmusor lehet?
Aki/ami jo volna, ha lenne:
- Csoki
- Bela
- jofej stokisok!
- Bela tava
- uaz offroad, de csak ha fel vannak heggesztve a bukocsovek :)))
- Kerikoma borkostoloja
- Kerimama pogacsaja
- valami jo marhaporkolt
- ejfeli tocsni
Ami nem hianyozna:
- vadaszok az utamban
- Rokafarm
- eso, arviz
- hivatalos borkostolo a faluban
- kocsma es etnikai osszecsapasok kirobbantasa
igen, 31. A program meg tökmindegy... :)
Urak!
Most akkor okt. 31.-e lesz az időpont??? Programról (Béla bááá, Rókabérc, borkóstoló, jeges fürdő, kemencézés, főzés) valami infó???
megsértődtetek? :D amikor a fél társaság savanyúzta a bort és kereste a cukortartót, az volt a csúcs :D
hát nézd, pénteken Sárospatakon alszom, 10 perc alatt átautókázok Csokihoz, segítek neki begyúrni egy pogácsát, hogy amire odaértek, mi már be legyünk pálinkázva és legyen mit ropogtatni. aztán minden megy a szokásos mederben. részemről a borkóstolót kihagyhatjuk, mert borzasztó kínos élmény volt mindkettő (miattatok).
szerk: Kerikoma boraira vagyok ráállva! :D
OK! Akkor Waszinak gyakorolnia kell a részegen vezetést!!! :))
szép családi látogatás lesz... :D
Szinte biztos, hogy nem, mert nekem Bénye a sárospataki családlátogatás közepébe lesz beiktatva.
Számításod szerint idén is tudunk úgy menni mint tavaly???
Az első másodpercben a homályos képnél kezdtem megijedni :)
Itt a videóm a 2 évvel ezelőtti Bénye partyról. Valami ilyesmre számítok idén is! :D
Tavaly hívtam Bényére,de számára éppen nem volt kedvező a csillagok együttállása...
Emlékszem anno Summér kirakott bennünket Bakibával Pesten és szép folytatás kerekedett belőle! :D
Bakibát is megpróbáljátok felkutatni? Az első óta nem jött el, pedig jófej :)
Slambuc Judyra is számítok!
Magaslabda, ne válaszolj
Még szép, 5-öt eszik.. :-)
Bnő már azzal gyanusít, h a bényei tali jobban izgat, mint a gyerek születése.. :-D
nem tudom kik jönnek, de az én kocsim már tuti teli van :)))
főleg, ha a kocsijával jöttök... :)