Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#745908 banyaiz Előzmény: #745832

Sok sztori fut egyszerre most.

Talán egy 500-700 sáv? Tegnap is 500 környékéről visszajött, ma is megnézte mindkettőt.

Felfelé mindenesetre nagy erőt nem mutatott ahhoz képest szépen esett fed döntés óta. Ez nem túl longos jelnek tűnik. Nem tudom , tegnap arra hajlottam visszanézhet akár 10 k környékére a héten. Ma inkább az augusztusi mélypont 9300 környékére . :)

Aztán lehet ez az 500-700 kitart egy darabig. Valahogy az az érzésem ebben a szeptemberi októberi időszakban benne van az augusztusi mélypont letörése. 9k alá , de 8300 alatt nem nagyon. Várok most.

#745790 banyaiz Előzmény: #745756

Az erő nincs velem most. :) Nem annyira érzem az irányt.

Ha ma visszatesztelte volna az augusztusi mélypontot reggel akkor long a hétre, de így? Simán benne van fél óra alatt lezúg 9300 környékére.

Meg én is inkább még itt szep-októberben várnám lejjebb.

Az se tetszik nem emeltek kamatot , összekuszálja az is a dolgokat.

#745756 gufoo Előzmény: #745728

Pár napra esélytelen bármit is mondani, max hogy ne engedd a nyerődet vesztőbe :) Lentebb volt egy tippem egy letörés utáni visszamászásba a sávba, aminek első fele egyrészt bejött, másrészt eléggé túllendült lefelé, ahhoz képest, mint amit tippeltem. Szóval én 10k alatt shortban gondolkodom kizárólag és nem pár napra, de pozíció építéshez nem lenne baj, ha kialakulna egy trendcsatorna valamerre. Nézz meg egy heti chartot, hogy hol van most az árfolyam. Na innen bármilyen elmozdulás indokolható, továbbá egy komolyabb elmozdulás esetén az is indokolható, hogy nem jelentett semmit. :)

#745728 banyaiz Előzmény: #745578

Mi az irány innen ? Nem volt kamatemelés viszont hírre adták + VW + szeptembear, októbear.

Plusz bejött a játékba az, hogy ha nem emel a FED azt jelenti parázik Kínától.

Van longom, de totál bizonytalan vagyok innen vissza legalább az augusztusi mélypontig 9300 környéke, vagy 10 k környéke . Rövid távra pár napra.

itt a 750em.. vettem még…

#745465 Ibiza

itt a 750em.. vettem még..meglátjuk..

#745309 matgab Előzmény: #731903

"2015.05.29 17:54 matgab (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @TrendMan

megy a görög para rendesen...

Néhány cég a figyelőlistámon kezd jó áron lenni:

Deutsche bank, Bayer, BMW, Porsche, Commerzbank..."

Úgy látszik manapság már az sem tesz jót egy részvénynek, ha a figyelőlistámra teszem...:-)

Ciprasz győzött.. kívánc…

#745287 Ibiza

Ciprasz győzött.. kíváncsi leszek jelent e valamit..vagy a német határ várható lezárása migránsok felé..

Re: dax

#744029 Ricsi Előzmény: #744019

Biztosan nem úgy kereskedik, mert nekem semmi nem fáj. Illetve fájna, ha a dax lemenne ATH*0,4 alá, ami most kb 4 900. Addig kényelmesen elvagyok, és számolom a nyereséget :))

#744019 gufoo Előzmény: #743915

bízzunk benne, hogy a többség nem úgy kereskedik, mint te, és akkor még állhat, hogy a többségnek fájni fog. :) A legokosabb valszeg megvárni pozi nélkül, hogy mi lesz a párnapos reakció a FED gyűlésre. Amúgy vártam volna azt is, hogy a menekültválság kapcsán záródó határok kicsit nagyobb (negatív) hatással lesznek az index-re is, eddig nem jött be.

#743915 Ricsi Előzmény: #743898

Én mondtam, nekem kb 9 500-ig belefér a lefelé (semmi TA, csak játék a számokkal). Mármint úgy fér bele, hogy beáll ebbe a sávba 9 500 - 10 500, és eltököl itt egy darabig.