Hát, ha még lesz vénasszonyok nyara elfogadható idővel, beszélhetünk róla.
Hát, ha még lesz vénasszonyok nyara elfogadható idővel, beszélhetünk róla.
én ezt egészen más szemszögböl nézem, de lusta vagyok leírni
Nem akarsz elmotorozni 1x Fertö-tóra?
Jah, szóval arra akartam utalni, van rengeteg pénz kötvényre, nem kell kivenni a tőzsdéről. És ha kevés lesz, majd nyomtatnak még, nem teljesen mindegy?
Nézd, jelenleg azt látom, a németek baromi boldogok, hogy sok-sok képzett menekült megy oda. Ha erre a hírre ráerősítenek, miután a jövőt árazzuk, baromi jó lesz majd, hogy minden gyár sokkal többet fog termelni.
A kamatemelés szerintem hiszti, felemelik mondjuk 0,25%-al, attól még nem fog elmenni a pénz a tőzsdéről, hogy kötvényt vegyen. Szerintem idénre kieste magát, legalábbis 9 500 alá nem várom. Oda még lemehet, hogy 1-2 elvetemült longost kiverjen, aztán irány a hegy csúcsa. Annyi a pénz, hogy nem látszanak ki belőle.
Tegnap beszéltem egy régi amerikai ismerőssel, aki azt mondta, hogy vett egy autót 1 évesen. Beszélt a bankkal, elmondta, 1 000 USD-vel kezdene, és utána havonta 200 USD-t akar fizetni. És persze ment a dolog. Szinte akármilyen feltétellel adnak pénzt, csak vidd a francba, mert baromi nehéz raktározni.
Persze a világpolitika bekavarhat, de most így gondolom.
Én azt várom, hogy szeptember 20-25 körül csinál egy lokális csúcsot 10.600-nál.
Utána októberben csúnya nagy esés, novemberben nagy vola, decembeerben feltápászkodás.
továbbra sem találok olyan véleményt ami emelést el tud képzelni, és egyre erősödik ez a tapasztalatom
Hát ez az , túl egyszerű lenne. Szeretném már látni egy fed emelésre mit lép a piac. Csak találgatjuk már egy ideje.
Miután mindenki erre vár, ahogy te is említed, ilyen sosem lesz.
Ez a dax még az augusztusi mélypontot se tesztelte vissza. Miközben itt lebeg a kamatemelés lehetősége jövő héten.
Egyértelműen látszik, hogy alig várja a piac meg lehessen venni. Esnénk le 8 k környékére és fél év múlva ath , ez lenne a játék. :)
Ezért kellene most az emelés. 8 k dow az előbb lesz 28 k szerintem.
Dowra írtad a 8k-t? :)
Szerintem a 8 k környékének fognia kellene legrosszabb esetben kb annak a szintnek ami ukrán balhéban volt a mélypont.
Viszont ha most nem lesz kamatemelés akkor könnyen lehet, hogy visszanézünk bőven 11 k fölé.
Jó lenne ha lenne kamatemelés legalább meglátnánk , hogy mennyi van az esésben és meg lehetne venni. :) Lebeg itt ez a kamatemelés, tegyenek már pontot rá.
Piacon is a teljes bizonytalanság egyik nap fel 300 pont másik nap le.
Kinél mi a medve :) pár napos dax shorton gondolkozom ismét
Még én sem, ha innen nézzük, mondtam, a 10K folyamatosan megfogja. Meddig várod az alját?
pedig ha jól értelmeztem a módszeredet (kb. lineáris martingale) az utóbbi napok extrém oldalazásában jól kereshettél volna.
szivatják a népeket.. ráadásul ta alapon.. 250-500-750 fontos szintek..és persze a kerek ezresek..ezeknél vannak a vételi és eladási stopok....
most is megy mint kígyó a villanyvezetéken a 250en.. amilyen irányba meglökik ott rákapaszkodnak..akkor jön a szopóka..
A napi kereskedés az halál..ha gép elött ülök akkor szoktam..de emúgy nem jó.. ahogy a túl gyors reakció sem..heti pozik hoznak a legjobban..
A TA most annyit jelent vagy felmegy vagy le..