De igen, de az már eleve nem a TMA-s volt, hanem a másik. A TMA most napi 100 pontot jött lefelé, ami teljesen értelmetlen mozgás, így nem kereskedek vele.
De igen, de az már eleve nem a TMA-s volt, hanem a másik. A TMA most napi 100 pontot jött lefelé, ami teljesen értelmetlen mozgás, így nem kereskedek vele.
a modositás, amit pär napja emlitettel, nem tette stabilabbä?
Mert most a TMA-s pihen az nem ilyen mozgásokra van.
A másik kettő együtt fut, dax longokat fedezek cac shortokkal, hogy minél lejjebb megy a piac, annál többet tudjak venni. Ez elvileg 1 robot, de külön futtatom cac és dax charton.
miért pontban nézik, miért nem százalékosa? Ez így torz
volt is erről korábban egy cikk, innen nyúlta pf az ötletet :)
én szóltam neked elöre....
eleve nem értem, miért van 3 robot, ha megmondtad, h. egy módszer mindig nyereséget termel?
pl volt egy cac shortom 4637-ről, amit feleztem 4527-en, majd a másik fele zárt tegnap 4 700 fölött. Aztán újra megnyílt 4 700-on, de már este feleződött 4 590-en. Azért a CAC-ban napi 150 pont rengeteg.
Én indexekkel kereskedem, és ott a válasz az alábbi cikkben.
Eddig az indexek kiegyensúlyozottak voltak, mert voltak papírok, amik estek, voltak amik emelkedtek, és az arány miatt sokkal nyugodtabb volt a mozgás. Most meg...
Köszönöm szépen :)
Egyébként itt egy érdekes cikk erről:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/mindent_vagy_semmit_igy_mukodik_a_tozsde.219334.html
Alighanem olyan robotokkal állsz szemben, amelyeknek nagyobb a számitási kapacitása.
Vagy olyanokkal, mint Ibiza.
Ekkor nincs esélyed:-)
De félre a tréfával:
Én most abból indulok ki, hogy sávozás van 10.160-10.560 között.
ha találkozunk, majd megölellek, hogy ne érezd magad rosszul :)
Totál eszement a dolog, valami megváltozott a tőkepiacokon. Folyamatosan váltogatom a 3 robotomat, mert ami fél-1 éve rendes nyereséget termelt, az most égetné a számlám. Így kisebb nyereségekre hajtok, és tudomásul veszem.