Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#742943 matgab Előzmény: #742936

Ma reggel Dzsudzsira már várt a privát sofőr kora reggel a háza előtt. Legszívesebben beszóltam volna neki (Dzsudzsinak , nem a sofőrnek), de áhh, mondom nem rontom el a reggelemet.

Szerintem utazott vissza Törökországba...

#742850 matgab Előzmény: #742784

az a baj, hogy a jétékosok is így tettek...

Dzsudzsi ma már itt eszegetett egy drága (de jó) Váci utcai étteremben (Cyrano)...

Itt meg tudtátok volna beszélni vele személyesen. Nagyon azért nem volt megtörve az arca...

#742799 banyaiz Előzmény: #742792

Azért volt ez a sok előre ívelés mert a középpálya amikor az ellenfélnél volt a labda kb a saját 16-osunknál helyezkedett kis túlzással.

Megszereztük a labdát kinek lehet passzolni, senkinek akkor jól fenékbe rúgtuk. Persze könnyű innen magyarázni , de ennyi bátorságunk nincs megpróbálni feljebb védekezni ilyen gyenge csapatok ellen.

Akkor kár erőltetni , menjenek sakkozni hátha abban tehetségesebbek.

De én ezt részben Storck hibájának is éreztem. Persze ő látta őket edzésen lehet fogta a fejét mikor senki nem látta hová kerültem. :)

#742797 banyaiz Előzmény: #742784

Rutinos vagy . :) Valahogy nekem is rossz érzésem volt főleg a kiállítás után.

a 3. hely azért talán. …

#742793 Sumér harcos

a 3. hely azért talán.

ott meg inkább pl. egy kényelmes dánokat kapjunk,mint egy mérgezett egér albánokat.

#742792 TrendMan Előzmény: #742774

Figyelj!

Nincs olyan játékosunk, akitől ne pattanna el a labda.

Hogy tolják igy fel a védekezést?

Egyébként érdemes lenne a gól előtti utolsó 3 percet megnézni, ott épp Dzsudzsáknál volt az ellenfél térfelének közepén.

Ahelyett, hogy kapura húzott volna, vagy lement volna a szögletzászlóhoz, odaemelte egy 5 fős csoportnak, ahol 4 ir volt és 1 magyar.

Ebből lett a szöglet, aztán meg a gól.

Miért?

#742787 Tapasz Előzmény: #742784

Én már a kezdőrúgás előtt kikapcsoltam a TV-t. Nem érdekelnek ezek a gyökér játékosok, akiknek a focipályán kívül akkora az arcuk, mint a lagzis vajling, teszik veszik magukat a milliós fizetésükkel, amikor meg ki kell állni az ilyen gyökerek ellen, mint a románok, akkor meg behúzzák fülüket farkukat.

Én a helyükben elbújnék szégyenemben, nem tilosban parkoltatnám a 40 millás autómat.

Utálom a magyar focistákat.

Pl. Szalay, aki ki sem mert állni a hollandok ellen, a gyáva féreg, mert gyomorrontása volt. B.meg, 40 éves koromig nem voltam beteg....

Látszik a magyar focin, hogy már 6 éves korban is az van bent a csapatban, akinek az apja többet fizet az edzőnek, nem az, aki tud focizni. A szorgalomról már ne is beszéljünk.

Ha én lennék az edző, akkor Moldovát idézve "még az ólommellényüket is átizzadnák az edzésen".

#742784 Kiss Zoltán Előzmény: #742774

A gólunk után lekapcsoltam a tévét,mert biztos voltam benne,hogy a hosszabbításban gólt fogunk kapni,és nem akartam élőben ideges lenni!Így is az lettem!

#742774 banyaiz Előzmény: #742742

Storck elképzelése talán az volt románok ellen 1 pont , észak-írek ellen 3 és akkor a legjobb 3 . helyre jó esély van.

Szerintem ezt matekozták ki a stábbal. Ami be is jöhetett volna nem sokon múlott.

De nekem nem ezzel van a bajom, azzal nem volt focira hasonlító jelenetünk a 2 meccsen. Ilyen csapatok ellen.

ennek a 2 meccsnek úgy kellett volna nekiállni 6 pont a cél és támadóan lépünk fel, feltoljuk a védekezést , merünk passzolni, focizni.

Nem az argentinokkal játszottunk , hanem két hozzánk hasonló társulattal. Nekem ez volt a csalódás, pedig Dárdai alatt kezdett néha focira hasonlítani amit mutattunk. Főleg az utolsó finn meccs, egészen nézhető volt foci van.

Ezek után a románok elleni itthoni meccs, mintha az lett volna az edzői utasítás hátul védekezzünk és ha hozzánk kerül a labda biztos ami biztos rúgjunk egy jó nagyot bele. :) Kb ez jött le nekem.

#742770 banyaiz Előzmény: #742739

Bátrabb focit vártam főleg a románok ellen itthon.

Finn meccsen idegenben lehet azt mondani fociztunk, mertünk focizni voltak átadások , csapatjáték, támadójáték.

Ezek a románok, vagy észak-írek lényegesen nem jobbak mint a finnek, vagy mi. Kb ez a 4 csapat egy szinten van szerintem.

Ehhez képest az, hogy 5 jó passz egymás után nem volt 2 meccsen.

Tényleg néha rögbimeccsen éreztem magam. A védő előrevágja , aztán ha passz akkor a középpályán 2 passz a max. :)

Ez nem foci, az egy másik sportág .

#742751 joepappa Előzmény: #742742

egyszerűen elmondom, szégyen és gyalázat hogy nem tudta az elmúlt két mecset megnyerni a válogatott.

#742742 matgab Előzmény: #742680

Tegnap nagyon csalódott voltam.

Mára elgondolkoztam, hogy tulajdonképpen jó volt ez a tegnapi eredmény... Mert eldöntötte a magyar csapat sorsát. Szemernyi kétely nem maradt, hogy nem jutunk ki az EB-re most sem.

Illetve a szokásos matematikai esély természetesen megvan. De úgyis elbukjuk, ha nem feröer ellen, akkor majd a görögök ellen.

És ez miért jó? Mert segít az MLSZ-nek szembenéznie saját magával, megint, ismét sokadszor. Hogy még mindig nem járunk jó úton, mert még a problémákat is rosszul azonosítottuk eddig.

És ha tegnap ezzel a kegyetlen xar játékkal amit nyomtunk (gyakorlatilag lehoztuk egyetlen kapuralövéssel az egész meccset egy ötödik kalapos félamatőr csapat ellen) nyerünk, akkor az MLSZ dönethetné a mellét, hogy igen, az utolsó pillanatig volt esélyünk, csak megint valami műhiba miatt esünk ki. És mondhatnák, hogy az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Pedig az MLSZ ütemterve szerint ma már 2 csapatunk kellene, hogy európai főtáblákban játszon és nem az, hogy már az augusztus végét sem érik meg a kupacsapataink.

És a válogatott játékosok azt mondják, hogy a 2. félidő már a mienk volt? Nagy lófüttyöt. Max 3 passzot tudtunk egymásnak adni, azokból is max 1 ment előre, utána elvesztettük a labdát.

Ez a kutyaütő félprofi északír válogatott az 5. kalapból vezeti a csaoportot, ez el is mond a csoportunkról mindent.

Még az Egervári válogatott is hozta legalább a kötelezőket. Ha mással nem , hát azzal is már biztos kijutók lennénk. Hol van itt az előrelépés? Sehol. Lélektelen, tehetségtelen kutyaütők aranylábú fiaink, akik messze tehetségük és ambicióik felett vannak fizetve.

Ez a Storck meg egy vakegér. Azt még el lehetne fogadni, hogy a románok ellen valaki bekkelni akar és nem gólt kapni. De az északírek ellen azért látszódjon már valami a támadójátékból!! Dárdai látta, hogy mi lesz a meccsen, fel is készült, tudta, hogy hogyna kell a legjobb eredményt elérni ezekkel a focistákkal. De Storck helyett tényleg odaültethetnék a szomszédom kutyáját is, mert kb. annyit ér. Saját csapatában nem hisz, elképzelése sincs hogy mivel fogjuk megverni az ellenfelet és ezt hogyan fogja kivitelezni a csapat. Kb. annyira telik tőle, hogy ne kapjunk gólt (és amíg nem egy első kategóriás csapattal játszunk ez akár működhet is) és majd egyszer hátha szerencsénk lesz elől. Nem hiszem el, hogy egy játékban lévő Lovrencsics nem fért be sem a románok sem az írek ellen! Hogy mit kell Tőzsérnek és Szalainak tenni, hogy ne legyenek benne a válogatott kezdőben??

Szánalmas az egész. Meg is érdemeljük, hogy kiessünk, hit nélkül , tudás és elhivatottság nélkül nem is lehet más az osztályrészünk. Szalai meg menjen vissza addig valami kis csapatba (De inkább a belga vagy svájci bajnokságba, mint a németbe), amíg engedik vhol játszani, mert lassú és körülményes volt, mint egy anyahajó.

#742739 TrendMan Előzmény: #742680

Én nem csalódtam benne.

Ezt vártam.

Egyébként most jut eszembe:

Ő ült a magyar U akarhányas válogatott kispadján idén Kinában a vb.

Emlékeztek, amikor vezettünt a Brazilok ellen és kikaptunk a végén, meg amikor továbbjutásra álltunk a szerbek ellen a nyolcaddöntőben és a 92. percben egyenlitettek majd a hosszabbitásban kiejtettek bennünket.

Mintha akkor is emberelőnyben lettünk volna.

Jól emlékszem vagy jól emlékszem?

#742690 Euroman Előzmény: #742673

Özil, Can, Gündogan, Boateng.....mindegyik bevándorló gyereke, mind a 80-as évek végén, 90-es évek elején Németo.-ban született....ma a kezdő 11 tagjai

#742680 banyaiz Előzmény: #742674

Ebben a Storckban nagyot csalódtam.

Nem azért mert csak 2 pontot szereztünk ez benne volt a pakliban.

De a románok elleni taktikánk hazai pályán, nem mertünk focizni.

Most az észak-írek ellen pedig vezetünk emberelőny és nem toljuk fel a védekezést még ilyen helyzetben sem.

Nem támadjuk le őket a saját térfelükön hanem még itt is egy védőt cserél be és hagyjuk ívelgessenek a kapu elé, ők szorítsanak be.

Egy ilyen csapat mint ez az észak-ír emberelőnyben

Arról nem beszélek a játékunk jobban hasonlít rögbire mint focira íveljük át 2 meccsen keresztül a középpályát.

#742677 TrendMan Előzmény: #742674

Talán igen, talán nem.

Most a német (bevándorlási) fórumokban is ilyeneket olvasni.

A focit azért ne mossuk össze komolyabb dolgokkal, amivel az estémet tölthettem volna.