Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#742674 matgab Előzmény: #742670

Vesztes orszag vagyunk. Vesztettünk mindent az elmult 500 evben. Mohacstol kezdve 1541, 1711,1849,1918,1942, 1954, 1956,1986, 1989. Miert gondoltuk h most nyerünk? Peldat lehetne benn ezekről az irekrol, mert tehetsegtelenek, bénák, emberhátrányban vannak, 5 perc nincs mar ebből a **** meccsbol ahol egy ötször akkora ország válogatottja ellen játszanak es megis beszoritanak minket es mi védőt cserélünk be támadó helyett. Egy kis kaliberű idegen zsoldos vezetésével hitetlenül küzdünk... Nalunk az elony de érezzük h ez keves lesz. Ez nem eleg. Mar nincs meg a hit az ero a kepesseg. Ez a nemzet trianonban mar keresztre lett feszítve, azota csak halaltusajat vivja. Es ha jon a következő nagy háború, akkor ottt mint paraszt a sakktablan fogunk eltűnni a vilag sullyesztojeben. Nem hiszünk magunkban, akkor sem amikor a vilag legjobb csapatát alkotta az orszag. Talan ott 54-ben meg lett volna esélyünk visszanyerni az onbecsulesunket, de elbuktunk. Csak szóljatok, h ha eldordulnek az első lovesek akkor menekuljek innen el bárhova mielott megkezdi ez a nép a halaltusajat es ven koromra figyeljek h ne temessen maga alá ez a doglodo, megmergezett, megcsonkított, halálraítélt vergődő nemzet...

én német-skót-ot néztem …

#742670 Euroman

én német-skót-ot néztem német RTL HD-n...na az jó hajtós meccs volt, sok góllal, remek hangulattal...néha kapcsoltam magyarra, de mindig 0-0 volt, semmit nem történt éppen és gundeltól (is) kiütést kapok...

#742668 Turkoglu Előzmény: #742664

Még ebbe a szar csoportba is szenvedünk, de ezzel a játékkal nem érdemlünk semmit szerintem...

Majd valami pótselejtezőn porig aláznak megint minket...

#742665 banyaiz Előzmény: #742664

Ez ami a pályán folyt szerintem nyomokban sem hasonlított focira. Már néha átkapcsoltam a román görögre .

Ha ennyit tudunk a labdarúgásról felesleges eb-re mennünk. Ezt az éír csapatot megfigyelem majd az EB-n . Szerintem egy focihoz valamit konyító csapat 5 góllal veri őket. Már első meccsen is amit játszottak és ott kikaptunk tőlük, de hogyan azóta se értem.

Na mindegy ez siralmas.

#742664 TrendMan Előzmény: #742661

Emlékeim szerint az Egervári éra elején annak örvendeztünk, hogy most már nem kapunk gólt az utolsó percekben.

Ja és azóta sem volt olyan támadószellemű csapatunk.

#742663 Kissherceg Előzmény: #742660

Tudnánk 3 folyamatos passzt csinálni középpályán nyerünk, de nem tudunk még ennyit se. Nagy gyerek egész jó volt, bár Lovrencsics harciassága lehet kellett volna

#742661 banyaiz Előzmény: #742656

Na a 6 pont helyett lett 2. :)

Mondjuk ilyen játékkal nem csoda. A románok ellen is annyi volt a játékunk 2 passzunk nem volt íveltük át a középpályát, de minek? Ez nem rögbi meccs , foci. Nem értem.

#742660 Sumér harcos Előzmény: #742656

nem olyan rosszak azok,mind angliában játszik szinte,van egy kis premier liga levegő már bennük,

2,3vonalbeli angol csapatoknál,2fő manchesterben van,luton town-nál is vmelyik,QPR-nél.

de a francba velük-itt nyerni kellett volna.

#742659 TrendMan Előzmény: #742656

Valljuk be, a játékunk egy nulla volt.

Úgy tettünk egy ideig, mintha a védekezésünk beton lenne, de aztán kiderült, hogy nem az.

#742657 banyaiz Előzmény: #742654

Ez kész. :)

Mindent elmond, hogy a csoportot az éírek vezetik. Közük nincs a labdarúgáshoz.

Mieinknek se sok sajnos. Nem értem, hogy ilyen tohonya lassú csapat ellen miért nem a földön járattuk gyorsan a labdát? Íveltük előre, ahelyett gyors lapos passzok.

Áhh, ez katasztrófa. Ilyen favágó csapat ellen 2 meccsen 1 pont.

#742656 Turkoglu Előzmény: #742649

Ilyet... wazze játszunk egy ilyen fos csapat ellen, belepkéznek egy gólt, 10 emberrel vannak és mi meg vagdossuk előre a labdát ész nélkül mintha a spanyol válogatott ellen játszanánk... Arra is képtelen ez a csapat, hogy passzolgassanak egy ilyen szar emberhátrányba lévő csapat ellen... siralmas

A csoport állása: 1. És…

#742652 Sumér harcos

A csoport állása:

1. Észak-Írország 17 pont

2. Románia 16

3. MAGYARORSZÁG 13

4. Finnország 10

5. Feröer 6

6. Görögország 3

románia-Görögország 0-0,finn-ferröer 1-0,

#742650 TrendMan Előzmény: #742647

Ezzel bammeg elcseszni egy estét.

Az előző támadásnál ott volt Dzsudzsáknál a labda:

Ahelyett, hogy vezette volna, belerúgott egy kiflit a sehová!

Minek????

#742636 TrendMan Előzmény: #742631

Sejthető volt, hogy semmit nem ér Németh amerikai diadalútja.

Nem éri el a labdákat, elpattan tőle, elcsúszik.