Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Azt is gondolom eu beleesett a saját csapdájába.. a ráerőszakolt álhumanitárius..álliberális.. áldemokratikus törvénykezés miatt elveszhet identitása..
Történelmileg sem multikultúrális európa..van helye a külföldieknek..de el kell fogadják az alapértékeket..
számomra usa és ausztrália aki valóban multikulti..hiszen mindenki egyforma bevándorló... meg talán anglia..a speciális helyzete okán...de a tősgyökres angolok miatt ez sem teljesen igaz.. ott a gyarmatosítói múlt.
Az arab országok többsége nem a "demokrácia" és nyitottság felé fog elmenni hanem a vallási értékeik felé.. és ezt kellene tenni európának is..
Az arab országok nem biztos nem demokratikusak és nem szabadok mert követik vallásukat..hiszen az a természetes közegük..
most néztem egy kisfilmet a spectrumon egyiptomról.."on spot" nem szimpi pár járja a világot..kis kamerájuk van..és próbálják bemutatni az adott országok mindennapjait..hétköznapi embereit..de a kislány tehetséges..nyitott és jó beleérző képessége van..jó riportot hoz össze.
Nagy különbség van abban csinálni akarok valamit, vagy úgy csinálok mintha csinálnék valamit , látszat kedvéért. Lásd a kerítésünk. :) Vagy lásd lejjebb a Spiegel véleményét , azt osztom teljesen.
"A Spiegel Online hírportál Menekültkáosz Magyarországon: buta, elbizakodott, Orbán címmel Keno Verseck kommentárját, amely szerint Orbán Viktor „tudatosan engedte elmérgesedni a menekültválságot országában”
"szüksége van az eszkalálódásra és a polgárháborús helyzethez hasonlító körülményekre”.
Spiegelnél úgy látom kapiskálnak valamit.
Ehhez még az államigazgatásunk állapota amiben kódolva van a bal****ság.
zöldség.. menj usába..israelbe olyan kertést látsz elájulsz.. nem véletlen zsidó üzleti körökből jelentették a magyar kormény innen akar venni 6m-es kerítést.. mert ők spillerek ebben.. kerítést a kerítések mestereitől kell venni..
elég műmájerkedés ez a mondatod:
"kerítés téma ha menekülsz és látsz egy kerítést rögtön látod engem itt nem látnak szívesen"
bocs de ritka baromság.. a szomszédod házán ajtó van..akkor nem lát szivesen? van kerítése..ettől egy szemét embertelen állat? Nem..védi a saját területét az értékeit.
ha így gondolod bontsd le a kerítésed és vedd le az ajtód..
"Ennek akkor van értelme ha meg tudod állítani ezzel."
ez is zöldség.. ha nem volt de gyorsan kell akkor? így is ezen nyávogtatok milyen sokba kerül..milyen sokba kerülne egy kétsoros 6m-es kerítés...azon nem lehet átmenni csak úgy..és bizony áramot is lehet bevezetni..a régi s100as rendszerben is volt.. impulzusszerűen...alacsony árammal magas feszültséggel.. mint a villanypásztorban..vagy usa és israeli kerítésekben..
Sztem még a mai napig nem érted a déli határ magyar kerítésének a lényegét..
Nem egy végeláthatatlan kerítés van..amin nem lehet átmenni.. hanem mint a házadon van egy kerítés amin kapuk vannak..ha be akar valaki jönni akkor a kapun várod..nem a kerítést emeled meg neki..
-mi védjük eu határait..nem véletlenül akartuk szerbek legyenek eu tagok..akkor ez az ő feladatuk lett volna..megvan adva kiket engedünk be és kiknek hogy kell bejelentkezni.. pont..ez van..tessék alkalmazkodni.. nem tudok olyan országot ahova csak úgy bemehetnél..
más kérdés különböző országok és gittegyletek..bel- és külpolitikai pöcsök próbálták kihasználni a helyzetet.
Média ereje. Közölnek egy képet a világban az autópálya leállósávban menetelő féllábúról, a kisgyerekről stb. Ennek a hatásait nem lehet abból megítélni , hogy egy Guardian cikkhez milyen hozzászólások érkeznek a neten. Ennél sokkal szélesebb kört elér , és nem jó képet fest az országról. El kell kerülni az ilyet vsz.
Egy tudományos tanulmány szerint a kőkorban az emberek napi 4-5 órát gyüjtögettek és vadásztak, azon túl egymást kurkászták, társas életet éltek meg mi egymás.
Meg ha az ember feje tele van hiteltörlesztéssel, meg határidők tartásával, állásbizonytalansággal és emancipáció elleni küzdelemmel, az észjárás nem a szexre irányul.
Itt egy bécsi segitő nyilatkozik arról, miért segit:
Azt domborítanám ki belőle, hogy pl kerítés téma ha menekülsz és látsz egy kerítést rögtön látod engem itt nem látnak szívesen, más a magatartásod, tájékoztatás hiánya és a többi. Amit Prosperoval beszéltünk a Pavlovi reflex. Ennek akkor van értelme ha meg tudod állítani ezzel. Ez eleve nem volt opció csak egy szemfényvesztés, tudatosan terelni az eseményeket robbanás irányába. Ez mint a vakablak olyan világos.
Magában a menekült kérdésben európai szinten ez egy jelentéktelen epizód. Nekünk magyaroknak tanulságos eset ismét.
kevés sport és szórakozási lehetőség van a futáson meg a dugáson kívül a szavannán... Nem beszélve a rengeteg megerőszakolásról. Mivel 10-ből kettő túl él és eléri a 18 éves kort, sorozat gyártás van, csak közben már 10-ből 6 éri el...
Az a kemény, hogy azt hiszem Nigériában 17,5 év az átlagéletkor
- ha valahol nagyon nem jó akkor menekülni fognak, nagy motiváció kell valaki elhagyja hazáját családját őseit halottait. Kell az empátia s szolidarítás, a magyarokban ez nagyon megvan..de ezt meg kell őrizni..tehát úgy kell viselkedni.
- ha elutazom vagy menekülök valahova akkor vendég vagyok..képviselem kultúrámat,elfogadom és betartom az adott ország törvényeit és szokásait.. gyorsan elsajátítom az udvariassági formákat.
- Ha menekült vagyok akkor bejelentkezem..bocsánatot kérek beszöktem..és együttműködöm a hatósággal..elmondom miért tettem..és hova szeretnék eljutni..és kérem segítsenek ebben. Minden ország védi a határait és tudni akarja kik lépnek be..fenntartja a jogot beenged vagy sem.
- f@sz volt a kormány (én azt gondolom) mert nem tájékoztatta a menekülteket kellőképpen, mi az aljárás mi miért van.. mi mennyi idő és mik a lehetőségek..ezt már a szerb oldalon megtehették volna..vagy még előbb a török vagy görög oldalon.
- f@sz volt mert tudták jönnek a menekültek nem kértek eus állásfoglalást a dologról.
-f@sz volt mert nem használta ki az ebben rejlő médiás lehetőségeket..de nem könnyi a lbibsibal médiaegyensúlytalanság miatt.
-végül is késve de jól megoldották a helyzetet.
Szamét nyugat könnyen ránk kente a saját töketlenségét...a szokásos cionista patkánykodással a libsibal média aszisztálásával.
Kinek az érdeke? israel jól elvan ezzel a helyzettel..senki nem beszél róla..nem mutogat senki évekig koncitáborba zárt menekültekről..megszállt területekről..atomfegyverekről ensz határozatokról.
Usa röhög a markába.. érdekei mentén szétvert hatalmi erőket a trutyi meg eura hullik..win-win... gondolom kiszámolták 34,5 év múlva szavazás lesz majd milyen vallású és nyelvű legyen germany.. a gazdag eus országoknak sok pénzébe kerül..összeomlás fenyegeti majd az eü és nyugdíj rendszert.. ezzel is gyengülnek..könnyebben rájuk lehet kényszeríteni a kereskedelmi egyezményt..és könnyen az eu szétesésére lehet blazírozni..ami lehetetlenné teszi az egyesült európa országok létrejöttét...közben a háttérmelóban lehet az értékeket emberi tartásokat inflálni..megkérdőjelezni.. deviánsokkal bombázni..majd emberi jogokra hivatkozni.
Mondom a problémánk két része van . Ennek egyik része ha már itt vannak hogyan bánunk velük.
Konkrétan a kérdésedre a válasz szerintem azért , hogy a világon egy olyan ember számára aki nem ismeri a vezetőnknek az észjárását és a kis pöcs játékait ne az jöjjön le a dologból, hogy Magyarországon vademberek laknak.
Mert aki ismeri a dolgait az tudja, hogy nagyobb a füstje mint a lángja. Aki csak felületesen ránéz valahol a világban egy hírre az meg az országot leminősíti a bóvliba.