Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#742451 banyaiz Előzmény: #742442

Média ereje. Közölnek egy képet a világban az autópálya leállósávban menetelő féllábúról, a kisgyerekről stb. Ennek a hatásait nem lehet abból megítélni , hogy egy Guardian cikkhez milyen hozzászólások érkeznek a neten. Ennél sokkal szélesebb kört elér , és nem jó képet fest az országról. El kell kerülni az ilyet vsz.

#742450 TrendMan Előzmény: #742449

Egy tudományos tanulmány szerint a kőkorban az emberek napi 4-5 órát gyüjtögettek és vadásztak, azon túl egymást kurkászták, társas életet éltek meg mi egymás.

Akkor most melyik társadalom fejlettebb?

Jó éjt!

#742449 TrendMan Előzmény: #742446

Én is valahogy az időhiánnyal kötöm össze.

Meg ha az ember feje tele van hiteltörlesztéssel, meg határidők tartásával, állásbizonytalansággal és emancipáció elleni küzdelemmel, az észjárás nem a szexre irányul.

Itt egy bécsi segitő nyilatkozik arról, miért segit:

http://kurier.at/chronik/wien/fluechtlingshelfer-am-hauptbahnhof-man-muss-schon-wahnsinnig-sein/151.201.475

Azt mondja:

- Őrült vagyok, azért.

#742447 banyaiz Előzmény: #742438

Ebben van sok minden amivel egyetértek.

Azt domborítanám ki belőle, hogy pl kerítés téma ha menekülsz és látsz egy kerítést rögtön látod engem itt nem látnak szívesen, más a magatartásod, tájékoztatás hiánya és a többi. Amit Prosperoval beszéltünk a Pavlovi reflex. Ennek akkor van értelme ha meg tudod állítani ezzel. Ez eleve nem volt opció csak egy szemfényvesztés, tudatosan terelni az eseményeket robbanás irányába. Ez mint a vakablak olyan világos.

Magában a menekült kérdésben európai szinten ez egy jelentéktelen epizód. Nekünk magyaroknak tanulságos eset ismét.

#742446 Kissherceg Előzmény: #742439

kevés sport és szórakozási lehetőség van a futáson meg a dugáson kívül a szavannán... Nem beszélve a rengeteg megerőszakolásról. Mivel 10-ből kettő túl él és eléri a 18 éves kort, sorozat gyártás van, csak közben már 10-ből 6 éri el...

Az a kemény, hogy azt hiszem Nigériában 17,5 év az átlagéletkor

#742441 Turkoglu Előzmény: #742438

valahogy igy gondolom én is csak ehhez nem kell 34 és fél év, már 15-20 év múlva ez lehet...

#742439 TrendMan Előzmény: #742436

Egy példa jutott eszembe a Római Birodalom összeomlásáról, de inkább ki se mondom.

Engem inkább az foglalkoztat, hogy miért magasabb a gyermekáldás a járványok, éhinség és háború sújtotta Afrikában, mint Európában?

továbbra is az a vélemén…

#742438 Ibiza

továbbra is az a véleményem..

- ha valahol nagyon nem jó akkor menekülni fognak, nagy motiváció kell valaki elhagyja hazáját családját őseit halottait. Kell az empátia s szolidarítás, a magyarokban ez nagyon megvan..de ezt meg kell őrizni..tehát úgy kell viselkedni.

- ha elutazom vagy menekülök valahova akkor vendég vagyok..képviselem kultúrámat,elfogadom és betartom az adott ország törvényeit és szokásait.. gyorsan elsajátítom az udvariassági formákat.

- Ha menekült vagyok akkor bejelentkezem..bocsánatot kérek beszöktem..és együttműködöm a hatósággal..elmondom miért tettem..és hova szeretnék eljutni..és kérem segítsenek ebben. Minden ország védi a határait és tudni akarja kik lépnek be..fenntartja a jogot beenged vagy sem.

- f@sz volt a kormány (én azt gondolom) mert nem tájékoztatta a menekülteket kellőképpen, mi az aljárás mi miért van.. mi mennyi idő és mik a lehetőségek..ezt már a szerb oldalon megtehették volna..vagy még előbb a török vagy görög oldalon.

- f@sz volt mert tudták jönnek a menekültek nem kértek eus állásfoglalást a dologról.

-f@sz volt mert nem használta ki az ebben rejlő médiás lehetőségeket..de nem könnyi a lbibsibal médiaegyensúlytalanság miatt.

-végül is késve de jól megoldották a helyzetet.

Szamét nyugat könnyen ránk kente a saját töketlenségét...a szokásos cionista patkánykodással a libsibal média aszisztálásával.

Kinek az érdeke? israel jól elvan ezzel a helyzettel..senki nem beszél róla..nem mutogat senki évekig koncitáborba zárt menekültekről..megszállt területekről..atomfegyverekről ensz határozatokról.

Usa röhög a markába.. érdekei mentén szétvert hatalmi erőket a trutyi meg eura hullik..win-win... gondolom kiszámolták 34,5 év múlva szavazás lesz majd milyen vallású és nyelvű legyen germany.. a gazdag eus országoknak sok pénzébe kerül..összeomlás fenyegeti majd az eü és nyugdíj rendszert.. ezzel is gyengülnek..könnyebben rájuk lehet kényszeríteni a kereskedelmi egyezményt..és könnyen az eu szétesésére lehet blazírozni..ami lehetetlenné teszi az egyesült európa országok létrejöttét...közben a háttérmelóban lehet az értékeket emberi tartásokat inflálni..megkérdőjelezni.. deviánsokkal bombázni..majd emberi jogokra hivatkozni.

#742437 banyaiz Előzmény: #742435

"miért kell ezt a csőcseléket külön szállítani?"

Mondom a problémánk két része van . Ennek egyik része ha már itt vannak hogyan bánunk velük.

Konkrétan a kérdésedre a válasz szerintem azért , hogy a világon egy olyan ember számára aki nem ismeri a vezetőnknek az észjárását és a kis pöcs játékait ne az jöjjön le a dologból, hogy Magyarországon vademberek laknak.

Mert aki ismeri a dolgait az tudja, hogy nagyobb a füstje mint a lángja. Aki csak felületesen ránéz valahol a világban egy hírre az meg az országot leminősíti a bóvliba.

#742436 banyaiz Előzmény: #742431

Alapjáraton is kialakulhatott volna, kicsit felpörgették. Ne becsüld alá a sötét oldal erejét. :) Orbán mint egy nyitott könyv olyanok a dolgai.

Európában nagy bajok vannak az egyértelmű. Válság, görögök , az ukrán , és most ezek a menekült témák. Iszonyat gyengeség látszik, és életképtelenség.

#742435 Turkoglu Előzmény: #742422

Azért én azt nem értem miért kell ezt a csőcseléket külön szállítani?

Elindultak gyalog akkor had menjenek, kizárólag a leállósávba, nem értem mire ez a nagy megkülönböztetés az irányukba... A külföldi sok liberális meg bekaphatja, majd amikor már a kétmilliomodik is átlépi a határukat akkor kezdenek el gondolkodni, de addigra már nekik késő lesz...

#742432 Ibiza Előzmény: #742417

azért egy focimeccs vagy zenei fesztivál után is van hasonló..nem tudom voltak e szeméttárolók.

Sem a menekültek sem a befogadók nem egységesek..mindenki viszi a saját gondolatvilágát a fusztrációit.. és új tapasztalatokat gyüjt.

#742431 TrendMan Előzmény: #742428

Nem hiszem, hogy csinálni kell a Káoszt.

Az van már magától is.

Figyelj, ez a bevonulás Európa közepére nem egy metró szerelvény, hogy felszálsz oszt menjen.

Ha menekül, meneküljön az első biztonságos országig.

Ha tovább akar menni és van aki befogadja, várjon türelmesen az első biztonságos táborban.

OV ebben a dologban szerintem ok.

Nyugat nem ok, nem volt elég bajuk az utóbbi 70 évben, aztán most keresik.

A leggázabb az, hogy akik ezeket az elfajult liberális cikkeket szponzorálják/írják, azok a társadalomnak abból a felső szegmenséből jönnek, amelyik soha nem kell majd együttéljen a bevándorlókkal.

Elefántcsonttoronyból dirigálnak.

Merkel meg olyan mint egy holdkóros.

Már a járása is gáz, nem tudom elképzelni, hogy épkézláb gondolatai vannak.

Simán lehet már rég kicserélték egy robotra.

#742428 banyaiz Előzmény: #742425

Orbáni húzásoknak az ésszerűség emlegetése mellett volt egy olyan oldala ami a helyzet kiélezésére ment. Arra, hogy csinálni egy ilyen káoszt. Ebben mindenképpen látok egy tudatos politikát, jó része belpolitika. De van külpolitika is , hogy Merkeléket szembesíteni azzal, hogy milyen ellentmondások vannak a szabályozásban.

Egy színház, nincs elég ember regisztrációra, logisztika rossz, menekültekkel kommunikáció rossz, és ez kotyvalék előbb utóbb káoszt okoz. Aztán az utolsó pillanatban behúzni a kéziféket és elvinni őket éjszaka busszal.

Ez legalább 70-80%-ban tudatos manipuláció volt. Eleve könnyebb ugye valamit szétbarmolni mint építeni. Erre is lehetett alapozni mert ebben abszolút profizmus van. :)

#742427 Kissherceg Előzmény: #742424

hihi

Kitöröltették az Origo fotóriporterének képeit, amelyeken az látszott, hogy a szerb rendőrök irányításával érkeznek meg a menekülteket szállító buszok Horgosra, közvetlenül a magyar határ mellé.

Tudósítónk arról számolt be, hogy az elmúlt napokhoz képest már nem Szabadkára és Magyarkanizsára érkeznek a migránsok, hanem Horgosra. A menekültek láthatóan fáradtak, ennek ellenére pihenés nélkül indulnak neki a zöldhatárnak.

#742425 TrendMan Előzmény: #742405

Szolidárisnak kell lenni, de közben a józan paraszti ész határait is betartani.

A nyugati poshadt liberális irányvonal ész nélkülisége és az iszlám agressziv potenciálja szép kis robbanóelegyet képez.

Mi meg itt csücsülünk középen, mint a történelemben oly sokszor, nincs igazán jó lépésünk, meg kell őrizni a higgadtságot.

Ebben a dologban teljesen igazat adok OV-nek,m Gyurcsány meg egy pojáca.