Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Ibiza

továbbra is az a véleményem..

- ha valahol nagyon nem jó akkor menekülni fognak, nagy motiváció kell valaki elhagyja hazáját családját őseit halottait. Kell az empátia s szolidarítás, a magyarokban ez nagyon megvan..de ezt meg kell őrizni..tehát úgy kell viselkedni.

- ha elutazom vagy menekülök valahova akkor vendég vagyok..képviselem kultúrámat,elfogadom és betartom az adott ország törvényeit és szokásait.. gyorsan elsajátítom az udvariassági formákat.

- Ha menekült vagyok akkor bejelentkezem..bocsánatot kérek beszöktem..és együttműködöm a hatósággal..elmondom miért tettem..és hova szeretnék eljutni..és kérem segítsenek ebben. Minden ország védi a határait és tudni akarja kik lépnek be..fenntartja a jogot beenged vagy sem.

- f@sz volt a kormány (én azt gondolom) mert nem tájékoztatta a menekülteket kellőképpen, mi az aljárás mi miért van.. mi mennyi idő és mik a lehetőségek..ezt már a szerb oldalon megtehették volna..vagy még előbb a török vagy görög oldalon.

- f@sz volt mert tudták jönnek a menekültek nem kértek eus állásfoglalást a dologról.

-f@sz volt mert nem használta ki az ebben rejlő médiás lehetőségeket..de nem könnyi a lbibsibal médiaegyensúlytalanság miatt.

-végül is késve de jól megoldották a helyzetet.

Szamét nyugat könnyen ránk kente a saját töketlenségét...a szokásos cionista patkánykodással a libsibal média aszisztálásával.

Kinek az érdeke? israel jól elvan ezzel a helyzettel..senki nem beszél róla..nem mutogat senki évekig koncitáborba zárt menekültekről..megszállt területekről..atomfegyverekről ensz határozatokról.

Usa röhög a markába.. érdekei mentén szétvert hatalmi erőket a trutyi meg eura hullik..win-win... gondolom kiszámolták 34,5 év múlva szavazás lesz majd milyen vallású és nyelvű legyen germany.. a gazdag eus országoknak sok pénzébe kerül..összeomlás fenyegeti majd az eü és nyugdíj rendszert.. ezzel is gyengülnek..könnyebben rájuk lehet kényszeríteni a kereskedelmi egyezményt..és könnyen az eu szétesésére lehet blazírozni..ami lehetetlenné teszi az egyesült európa országok létrejöttét...közben a háttérmelóban lehet az értékeket emberi tartásokat inflálni..megkérdőjelezni.. deviánsokkal bombázni..majd emberi jogokra hivatkozni.