Hát, az én ismeretségi körömben nagy átlagban nem az a probléma, hogy nem épül új lakás, mert egy mai fiatalnak esélye sincs lakást venni. Nálunk, szemellenzősöknél ilyen a jövedelmi helyzet.
Hát, az én ismeretségi körömben nagy átlagban nem az a probléma, hogy nem épül új lakás, mert egy mai fiatalnak esélye sincs lakást venni. Nálunk, szemellenzősöknél ilyen a jövedelmi helyzet.
Vegye már le a szemellenzőt kolléga :D
Vidéken egyre több üres ház (mérhető része lakhatatlan) van, a jobban prosperáló helyeken pedig az elköltözők a keresleti oldalon jelennek meg. Lásd nem lakhatsz örökké együtt a gyermekeiddel.
Ez nem magyarázat, mert 10 000 lakásba elfér mondjuk 30 000 ember, de itt nem több, hanem kevesebb ember van évente, és nem csak 30 000-el.
Egyébként ez az ábra valahogy nem tükrözi a baromi jól teljesítünk dumát...
Ezért nő az ingatlanok ára:
http://www.gki.hu/sites/default/files/users/Petz%20Raymund/honap_abraja_1503.jpg
"De látom nagy klikkesedések vannak itten :) "
Huszárt sokan ismerjük, több ember járt már a viskójában, vagy hajtotta már a kordéját.. :-D
17-ból 16ba, 5 perc alatt át lehet érni, de max fél óra, bárhonnan...
persze, ha érinted Gödöllőt, és Galgamácsát. akkor lehet 1 fél nap... :)
AZ példa volt tee.. azt irtam - ha ügyesen olvasod- 16-17ker...nincs sokkal lejjebb..nézd meg
Volt amikor a 17ből kellett elmennem a 16ba..na az fél nap.
Igen Hathortól hallottam magasabban van mint a Gellérthegy..jó levegő stb stb.. nincs ezzel gond aki szereti..
Nem degradálom csak nekemvnem jó.. ettől még lehet frankó...én a várost szeretem..pestet ez már igy marad.
De látom nagy klikkesedések vannak itten :)
teee, a pösti út, a 17. ker...nem mindegy, hogy idd, vagy vidd., :)
http://ingatlan.com/lista/elado+haz+xvi-ker+xvii-ker+20-25-mFt+xvi-xvii-ker
csak 600db van 20-25 milka között..
amikor a Pesti uton megyek kifelé...mindtha kimennék a térképről..:)
mit keresel pesten? beszéltél Sopronról S kőhidárol.
Jah, amikor ott voltam, be sem mertem menni, nehogy sáros legyen a gumicsizmám.. :-)
Jaja, szamár húzza a csörlőt, nagyon tanya... :)
pszt.. :)
A pincével kéne még valamit csinálni, olyan parasztos volt, ahogy levitted oda a kocsimat :)
ne is mond... a földrengés után nem győztem tapasztani...
sztm egész jó a vályogházad, csak kicsit még kipofozod itt ott
én is :)
Egyre kisebb településekre költözöm. Elég volt egy életre Bp-böl.
Én is...:)
Elvagyok itt vidéken...sőt még szeretem is:)