Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#742167 Ibiza Előzmény: #742053

vannak napok amikor gép elött dolgozom és telefonálgatok, előkészitek dolgokat... lazitás képpen játszom makiörssel kicsit.. te vagy az örsvezető.

#742166 Ibiza Előzmény: #742059

kialakulatlan személyiséged van..nem véletlen.. mindig is azt rtam egy krakéler vagy..egy kellemetlenkedő alak..

olvasol valamit (hagymahéjas) utána használod 2napig..másnap marad minden a régiben..beraktad..változtál..mert gondolom olvastál valamit de utána elmúlt.most hirtelen a keresztény értékek mozgatják az agyad..1-2 nap és kialszod..

te vagy az utolsó akinek a véleménye zavarna.. mert nem gondollak értékesnek..értelmesnek..

Hátulról mellbe logikád mindig lenyűgöz. Szögletességed..a kreativitásod teljes hiánya inkább mókás.

#742165 Margaretta Előzmény: #742154

Az ember mindenre képes.

Sokan itt azt tartják róluk, hogy állatok.

De azok is sokra képesek.

Hajrá!

A right way!

#742161 TrendMan Előzmény: #742158

Szerintem nem.

Ez csak olyan, mint az El Camino.

Ez az El Menino és 4 nap alatt lenyomják, ha lesz mit inniuk.

Bécsből meg úgyis eléjük jönnek.

#742158 banyaiz Előzmény: #742151

Igaza van. Ha ezt hagyják szerintem majd élő közvetítést nézhet a világ arról , hogy hullanak az út mellett.

#742154 banyaiz Előzmény: #742143

ezek lenyomják ezt a távot megsüvegelem őket. Arról nem szólva féllábú , másik mankóval , kisgyerekkel.

Csak azt megnézve milyen cipőkben mennek a betonon, papucsban.

Most még virgoncak, de olyan 30-40 km után nyekk lesz a nagy többségnek vsz, holnap hogyan menetelnek majd tovább ha ma túlerőltetik magukat. Kisgyerekkel a karján 2 hét alatt se ér el a határhoz.

Szét fog szakadni a menet lesz aki nem bír tovább menni mások mennének.

Nem szabadna ezt hagyni sokáig. Sorban fognak kidőlni az emberek legkésőbb a 2. napon.

#742151 rbbj11 Előzmény: #742143

Messze még a végcél, de máris sok segítője akad a menekültek menetének. Ács cigány származású, egyébként fideszes polgármestere (itt interjúztunk vele) Facebookjára azt írta, hogy ha odaér a menet az autópályán a településükhöz, kimegy, és segítenek nekik. Az Indexnek telefonon azt mondta, elképesztőnek tartja a helyzet kezelését, és egyébként úgy számol, holnap érhetnek hozzájuk a menekültek, ha gyalog folytatják. Ezt írta Lakatos Béla:

Ács városa élelmet és vizet fog osztani a menekülteknek ha ide érnek az autópályán. Nem azért gondoltam így mert örülök, hogy az országba egyre több menekült érkezik, hanem azért mert a helyzet kezelése nevetséges és embertelen, rengeteg nő és gyermek van a menetben és érthetetlen, hogy ha gyalog engedik a menetet regisztráció nélkül miért nem lehet civileknek és segélyszervezeteknek a határig szállítani Őket.

Mekkora lenne már, ha az…

#742143 TrendMan

Mekkora lenne már, ha az ultrák nem meccsre mennének, hanem féllábú szir téritővel az M7-esen masirozó szir elvándorlókat követnék gyalog?

#742139 banyaiz Előzmény: #742128

Cél szentesíti az eszközt . De szerintem amit akart azt elérte eddigiekkel is. román-magyar -menekült tömegverekedés nem hiszem szerepel a tervekben. :)

Csak ne csússzon ki az irányítás a kezekből.

#742135 joepappa Előzmény: #742129

én elejinte szerettem amikor még fiatal voltam és bohó, ma már csak akkor szeretem amikor pl kedden a belvárosban ittunk kölnből hazalátogató haverommal hajnal három ig.

aztán megint nem szerettem mert hajnalban eltéverdtem a lakótelepen majom részegen, olyan egyformák azok a házak :)

#742129 Sumér harcos Előzmény: #742123

én mindig utálom,80%ban még azt is aki budapesti,

a maradék 20at nem,az oldalról senkit,csak provokolálok:)

#742128 Koffein Előzmény: #742122

Ha sikerül elválasztaniuk az ultrákat a menekültektől nem lesz tragédia... remélem nem 2006 fog megismétlődni, amikor direkt terelték az egyik tömeget a másikba...

#742126 banyaiz Előzmény: #742120

Arra játszik, hogy az események igazolják amit ő szeretne elérni az EU-ban menekült ügyben.

Az nem drámai, hogy felszállnak a vonatra . Mennyivel jobb ha tengődnek az aluljáróban nő a feszkó , és népvándorolnak az M1-en, rávetődnek a sínre mint tegnap az a szerencsétlen stb.

Dráma van. Ez előre betervezett "dráma" Mutatja az EU-ban látjátok mivel küzdünk. Itt van Bejrút. Még Sandokan a maláj tigrist kellene szerződtetnie vendégszereplésre. :) Brazil szappanoperás elemeket belevitte.