Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #742037

Te írsz itt naphosszat, nekem mindegy, hogy azért tudod lopni a napot, mert megérdemelt nyugdíjas évid töltöd vagy mert hatalmas karriert futottál be szovjeteknél, és már nem kell dolgoznod. A lényeg, többet és gyakrabban írsz bárkinél és persze van idöd mindent elolvasni is.

1. Ismeröseid...persze....harmadik embertöl a szokäsos värosi leganda, vagy barätodtol guglitól...

3. Persze, te azt is tudod szerintem, pontosan kik és hányan érkeznek hamis útlevéllel. Ne aggódj, én is olvastam a neten ám azt a cikket a török útlevélhamisításról, amitöl ismét mindentudónak képzeled magad. :)))

Nekem te pedig egy elviselhetetlen, utolsó müveletlen tapló vagy, aki páváskodik naphosszat. Plussz szemtelen, nagyképü, okoskodó, álszent is, de az arroganciád az, ami sajnos mindig írásra késztet. Az arrogáns képzetlen emberek mindig zavartak, nem tudtam elmenni sajnos szó nélkül melettük.

Én még neten is túl közel érezlek, szóval kölcsönös az ellenszenv.

Te nem ismersz semmit és senkit, ahogy még pár napja lökted itt nekem a sódert, h. én aztán mennyire megváltoztam, legkésöbb akkor mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy az emberismereted nulla. Csak hirtelen ítélkezel mindenröl és mindekiröl, pedig a legkisebb alapod sincs hozzá soha. A cionizmus a világképed, minden, ami abba nem fér bele, a krétakörödön kívül esik.