Hiszen azért jár ide, hogy te alakítsd a személyiségét:-)
Hiszen azért jár ide, hogy te alakítsd a személyiségét:-)
vannak napok amikor gép elött dolgozom és telefonálgatok, előkészitek dolgokat... lazitás képpen játszom makiörssel kicsit.. te vagy az örsvezető.
kialakulatlan személyiséged van..nem véletlen.. mindig is azt rtam egy krakéler vagy..egy kellemetlenkedő alak..
olvasol valamit (hagymahéjas) utána használod 2napig..másnap marad minden a régiben..beraktad..változtál..mert gondolom olvastál valamit de utána elmúlt.most hirtelen a keresztény értékek mozgatják az agyad..1-2 nap és kialszod..
te vagy az utolsó akinek a véleménye zavarna.. mert nem gondollak értékesnek..értelmesnek..
Hátulról mellbe logikád mindig lenyűgöz. Szögletességed..a kreativitásod teljes hiánya inkább mókás.
Az ember mindenre képes.
Sokan itt azt tartják róluk, hogy állatok.
De azok is sokra képesek.
Hajrá!
A right way!
Szerintem nem.
Ez csak olyan, mint az El Camino.
Ez az El Menino és 4 nap alatt lenyomják, ha lesz mit inniuk.
Bécsből meg úgyis eléjük jönnek.
Igaza van. Ha ezt hagyják szerintem majd élő közvetítést nézhet a világ arról , hogy hullanak az út mellett.
ezek lenyomják ezt a távot megsüvegelem őket. Arról nem szólva féllábú , másik mankóval , kisgyerekkel.
Csak azt megnézve milyen cipőkben mennek a betonon, papucsban.
Most még virgoncak, de olyan 30-40 km után nyekk lesz a nagy többségnek vsz, holnap hogyan menetelnek majd tovább ha ma túlerőltetik magukat. Kisgyerekkel a karján 2 hét alatt se ér el a határhoz.
Szét fog szakadni a menet lesz aki nem bír tovább menni mások mennének.
Nem szabadna ezt hagyni sokáig. Sorban fognak kidőlni az emberek legkésőbb a 2. napon.
Messze még a végcél, de máris sok segítője akad a menekültek menetének. Ács cigány származású, egyébként fideszes polgármestere (itt interjúztunk vele) Facebookjára azt írta, hogy ha odaér a menet az autópályán a településükhöz, kimegy, és segítenek nekik. Az Indexnek telefonon azt mondta, elképesztőnek tartja a helyzet kezelését, és egyébként úgy számol, holnap érhetnek hozzájuk a menekültek, ha gyalog folytatják. Ezt írta Lakatos Béla:
Ács városa élelmet és vizet fog osztani a menekülteknek ha ide érnek az autópályán. Nem azért gondoltam így mert örülök, hogy az országba egyre több menekült érkezik, hanem azért mert a helyzet kezelése nevetséges és embertelen, rengeteg nő és gyermek van a menetben és érthetetlen, hogy ha gyalog engedik a menetet regisztráció nélkül miért nem lehet civileknek és segélyszervezeteknek a határig szállítani Őket.
Mekkora lenne már, ha az ultrák nem meccsre mennének, hanem féllábú szir téritővel az M7-esen masirozó szir elvándorlókat követnék gyalog?
Cél szentesíti az eszközt . De szerintem amit akart azt elérte eddigiekkel is. román-magyar -menekült tömegverekedés nem hiszem szerepel a tervekben. :)
Csak ne csússzon ki az irányítás a kezekből.
én elejinte szerettem amikor még fiatal voltam és bohó, ma már csak akkor szeretem amikor pl kedden a belvárosban ittunk kölnből hazalátogató haverommal hajnal három ig.
aztán megint nem szerettem mert hajnalban eltéverdtem a lakótelepen majom részegen, olyan egyformák azok a házak :)
ebben valoban igaza van
kicsit hardcore módon hívta fel rá a figyelmet, de igaza van :)
Ugyanakkor:
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/letiltotta-az-iszlam-kozosseg-orbant-2396349
Kritizálták ugyanakkor Orbán kettős mérce szerinti viselkedését, mikor is az arab menekültektől elzárkózik, ugyanakkor az „Arab bankkat elhívta Magyarországra még pár hónapja", a keleti nyitás jegyében.
na tessék:)
itt meg a hálátlanok mit művelnek?:)
Angol-Magyar perszonálunió :)
"Nagy Britannia - Keményen odamondanak a brit kommentelők... a saját vezetőiknek. A Daily Mail online kiadásának nagy, a menekültekkel - egyebek mellett a magyarországi helyzettel foglalkozó - cikke alatt meglepő kommenteket találtunk. Orbán Viktort akarják miniszterelnöküknek... "
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/istenitik-orbant-a-brit-kommentelok-2396299
Sopronban majd benéznek hozzád,ugyis utba esel:)
én mindig utálom,80%ban még azt is aki budapesti,
a maradék 20at nem,az oldalról senkit,csak provokolálok:)
Ha sikerül elválasztaniuk az ultrákat a menekültektől nem lesz tragédia... remélem nem 2006 fog megismétlődni, amikor direkt terelték az egyik tömeget a másikba...
Arra játszik, hogy az események igazolják amit ő szeretne elérni az EU-ban menekült ügyben.
Az nem drámai, hogy felszállnak a vonatra . Mennyivel jobb ha tengődnek az aluljáróban nő a feszkó , és népvándorolnak az M1-en, rávetődnek a sínre mint tegnap az a szerencsétlen stb.
Dráma van. Ez előre betervezett "dráma" Mutatja az EU-ban látjátok mivel küzdünk. Itt van Bejrút. Még Sandokan a maláj tigrist kellene szerződtetnie vendégszereplésre. :) Brazil szappanoperás elemeket belevitte.