Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#742061 hosszhuszár Előzmény: #742043

De ne keverjük már a 16, és a 17. Kerületet...

A 16. Kernek meg vannak frekventáltabb részei, ahol igen zsebbe nyúlos egy családi ház...

3 -4 utca, és majdnem dupla az ár....

Pl ujszász utca egyik oldala olcsó, másik oldala horror....

Aki tisztában van vele, nem rökönyödik meg az árakon...

#742057 rbbj11 Előzmény: #742055

csömöri - szlovák keresztezödésétöl felfelé a dombon. 7-26 éves korom közt laktam ott, megszakításokkal, amikor külföldön laktam

#742043 Ibiza Előzmény: #742006

a kerületről írtam.. a 16-17 kerben házat lehet venni 25 gurigáért.. a belvárosban ebből nem nagy lakást..

csak nektek mond sokat gondolom annak a háznak a környéke..szamóca cukrászda biztos valami fontos pont a heyieknek... de attól még nem lesz közelebb..

Ha van befektetésem ingatlanban..attól még nem vagyok ingatlanos..az ingatlanos az vigéc munka..

#742006 hosszhuszár Előzmény: #742004

adod veszed az ingatlanokat, nem, sügér? :)

Erre lakom, de a városban melyik lakás az, amiért azon a környéken, ahol ez az a ház van, itt házat veszel?

de most komolyan?

#742004 Ibiza Előzmény: #741998

részeg vagy?..ki ingatlanos sügér?

gondolom ott lax kint a f..a..ban. lakjál..nekem nem kell. ezt írtam.. amennyiért a városban normális lakást kaphatsz..annyiból ott felétek házat..nem véletlen.

#741998 hosszhuszár Előzmény: #741971

Ingatlanos létedre, fingod sincs a kerületről...:)

Az a rész , ahol ez a ház épült, a kerület legkiemeltebb része, az Ó mátyásföldi rész...

Nyilván nem buda, de pesti viszonlatban, a 16. kerület, azon belül pedig ez az Ó mátyásföldi rész igen frekventált hely....:)

#741971 Ibiza Előzmény: #741751

16.kerbe menjen akinek 4 anyja van..

ha 16-17 kerbe kell mennem kiütést kapok..

mucsán is annyiba kerül egy ilyen ház bekerára mint a legjobb helyen..akkor már veszek alá egy rendes telket nem?

#741970 Ibiza Előzmény: #741924

a belváros tele volt és van..üres házakkal lakásokkal.. offshore tulajokkal..befektettek..kiadták napiaknak..csináltak egy promóciót..most mindenki ezt akarja csinálni..alacsonyak a kamatok befektetnek..tipicsníj..ez már tömés..mint a tőzsdén..

Most járnak le az állami pénzmosásos 5éves számlák.. keresi a pénz a helyét.. de sztem a lakásból már szállnak ki. Növexik a nemfizető adósok száma..még nem került a piacra a banki ingatlanportfólió.. egyelőre csak a pénzmosásos számlák tulajai pörgetik a pénzüket..pakkokban veszik a banki csomagokat.. láttam ilyen listát.

Tény alacsony abanki kamat.. a 3-4 % THM-es hitel most qrva jó..de mi van ha duplája lesz..nem fix kamatozásúak a szerződések..

#741955 hosszhuszár Előzmény: #741947

Ez a ház, hatalmas, amikor építették, találgattuk, mi lesz.... én orvosi rendelőre gondoltam, magánkórházzal....

aztán kiderült, hogy egy lottó nyertes, / állítólag/ és ő a péceli polgi....:), és családi ház lesz. :)

Mondtam is a gyerekeknek, ha valaha lenne ennyi pénzük, hogy ilyet tudnának építeni, eszükbe ne jusson.... :)