Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: Cumania

#741812 Ibiza Előzmény: #741806

nem az a gond..hanem a szervilis gondolkodással.. ha usába akar kimenni akkor teljes átvilágítás..benéznek a seggébe..ujjlenyomat..az simán átmegy náluk...vagy utazz be a zsidó államhoz..

de Európába menjenek bátran a senki nem tudja kik alakok.. lophatnak robbanthatnak..ölhetnek..semmi adat nincs róluk..max átmegy egy másik országba..

#741811 Euroman Előzmény: #741810

á költeni nem akarok a "projekt"re....inkább keresni rajta...átvinnék egy párat....csak a dutyitól félek...jól jönne pár ezer euro

#741810 Ibiza Előzmény: #741807

gyere el pestre..az a nagy szó ha nem látsz szírt...mert mindenki az.. legyen afgán iraqi..török..

#741807 Euroman Előzmény: #741796

azért én sajnálom, hogy idáig még nem értek el....láthattam volna élő szírt, anélkül, hogy Szíriába kellett volna utaznom :)....legutóbb egyetemen láttam jordánokat és palesztinokat.....meg a hétvégén az osztrák strandon Fekete Pákó-szerű afrikaiakat....5 ffi, fürödtek, mint az állat :)))

#741806 TrendMan Előzmény: #741803

Ebben Ibizának van igaza.

Szerintem is elég ok, hogy regisztrálatlanul ne grasszáljanak az EU-ban.

#741805 Ibiza Előzmény: #741803

csak nyomod..de miért nem figyelsz..ezek nem regisztrált emberek..nem akarják a regisztrációt..soknak hamis szír útlevele van..törökök futószalagon gyártják.. most mindenki szír..mióta merkel hüjéket beszélt.

Amúgy sztem elég egyszer…

#741804 Ibiza

Amúgy sztem elég egyszerű a dolog. Itt vannak a menekültek, kirakni egy kivetítőt. És a német külügyminiszter vagy a magyar nagykövet nyilatkozzon arról befogadják vagy sem a menekülteket ha most felrakják őket egy vonatra. Nyilatkozzon az osztrák és a csehszlovák képviselet átengedik e őket németország irányába. Ha igen akkor gázt..ma estére üres a város.

#741803 banyaiz Előzmény: #741799

Minél közelebb az Ígéret földjéhez. :)

Semmi racionális indok nincs arra miért ne könnyítenénk az ország elhagyását ha egyébként a szabályoknak megfelelünk. Azon kívül, hogy ezzel lehet növelni a feszkót.

#741799 Ibiza Előzmény: #741794

sopronkőhidán.. akkor..és csak estére kellene visszamenni..nem sokan maradnának a probléma megoldaná magát.

#741797 banyaiz Előzmény: #741795

Mi is lenne az embercsempészekkel ha nem lenne ilyen okos? :)

Nem törekedne tudatosan a helyzet dramatizálásra az embercsempészek rosszabbul keresnének.

Lehet jutalékot kap.

Attól igen messze vagyok, hogy egyetértsek vele . Keveri a fekáliát jó szokása szerint.

#741796 banyaiz Előzmény: #741788

Vigyük őket Debrecenbe. Miért is ne, hiszen mindegyik Ukrajnába kívánkozik. :)

Nem lenne ez a Viktor vezérünk ki kellene találni, nincs elég bajunk alapjáraton is.

#741795 TrendMan Előzmény: #741779

Viktor okosabb, mint a legtöbb embercsempész.

Azért Mátészalkát sokkal könnyebb kiszúrni, mint Bicskét.

Bicske már majdnem nyugatra van:-)

Egyébként a bevándorlás kapcsán alkalmazott intézkedésekkel és kormánykommunikációval kivételesen egyetértek.

Legalábbis jelen helyzetben én sem tudnék jobbat.

#741794 banyaiz Előzmény: #741788

Logikusan belegondolsz hol lenne célszerű menekülttáborokat létrehozni regisztrációra?

Csakis a nyugati határszélen. Bejön Szerbia felől , buszok, különvonatok irány az osztrák határ közelébe.

Nincs bp-i káosz, nem kószál végig az országon . Miután regisztrálták meg kell tennie valamilyen módon 10-20 km-t és elhagyta az országot.

Vajon miért nem ez van? Drámaivá lehet tenni a helyzetet. Röszke és hasonló retek állomásokat 1 nap alatt össze lehet dobni katonai sátrakkal .

Az egész káosz nagy része elkerülhető lenne.

Szerbek vajon miért Magyarkanizsán és nem a macedon határ közelében táboroztatják őket? Ja hoppá. :)

Ez a nézzük hülyének a polgárt stílus megint.

Re: nincs cím

#741792 Ibiza Előzmény: #741747

ahogy én látom utolsó:

Eu: röviden mert írtam már.. németek kihagyták a történelmi lehetőséget Európai egyesül államok vezetői legyenek.. sok a belső gond..mert rátelepültek az eus irányításra az újlibsi ügynökök.

Két út van.. önálló államok erős szövetsége..és a központi irányítás.

Mindkét esetben ki kell alakítani az európai biztonsági védelmi rendszert...

egységes pénz- energia- mezőgazdasági- élelmiszer- - és piacpolitika.. egységes szállítmányozási szabványok.

Arra gondolok, pl az energiabeszerzésnél egységesen 500milliós piacként megjelenni..minden eus ország azonos összegért kapná az energiákat.. gázt olajat.. védené eu a saját piacait..

3 osztályos felépítés..fejlett fejlődő felzárkózó.. és lennének a jelentkezők.. ha valamelyik ország nem teljesíti a kategóriája szerinti besorolást akkor visszaminősíti egy egységes rendszer..ha a kategóriákhoz jogok és kötelességek tartoznak..akkor nem lenne érdemes szándékosan csak a támogatásért visszaminősülni.

Szerintem az önálló államok erős szövetsége működőképes.. mert az egységes eus irányításnál a lobbizás elvinné a teljesítmény nagy részét..ahogy most is láthatjuk.

Sajna ebben az esetben a helyi kiskirályok vacak kis játszmái akadályoznák az adott ország fejlődését..lásd nálunk.

#741788 Euroman Előzmény: #741787

itthon is mindig átver mindenkit....született sunyi hazug...mi már régen nem hiszünk el sem neki, sem a pereputtyának semmit....a döntéseinek a következményeit sajnos elszenvedjük, de ezen kívül semmilyen szinten és formában nem vagyunk kíváncsiak sem rá, sem a sleppjére, sem a "csahos kutyáira"