Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: Cumania

#741797 banyaiz Előzmény: #741795

Mi is lenne az embercsempészekkel ha nem lenne ilyen okos? :)

Nem törekedne tudatosan a helyzet dramatizálásra az embercsempészek rosszabbul keresnének.

Lehet jutalékot kap.

Attól igen messze vagyok, hogy egyetértsek vele . Keveri a fekáliát jó szokása szerint.

#741796 banyaiz Előzmény: #741788

Vigyük őket Debrecenbe. Miért is ne, hiszen mindegyik Ukrajnába kívánkozik. :)

Nem lenne ez a Viktor vezérünk ki kellene találni, nincs elég bajunk alapjáraton is.

#741795 TrendMan Előzmény: #741779

Viktor okosabb, mint a legtöbb embercsempész.

Azért Mátészalkát sokkal könnyebb kiszúrni, mint Bicskét.

Bicske már majdnem nyugatra van:-)

Egyébként a bevándorlás kapcsán alkalmazott intézkedésekkel és kormánykommunikációval kivételesen egyetértek.

Legalábbis jelen helyzetben én sem tudnék jobbat.

#741794 banyaiz Előzmény: #741788

Logikusan belegondolsz hol lenne célszerű menekülttáborokat létrehozni regisztrációra?

Csakis a nyugati határszélen. Bejön Szerbia felől , buszok, különvonatok irány az osztrák határ közelébe.

Nincs bp-i káosz, nem kószál végig az országon . Miután regisztrálták meg kell tennie valamilyen módon 10-20 km-t és elhagyta az országot.

Vajon miért nem ez van? Drámaivá lehet tenni a helyzetet. Röszke és hasonló retek állomásokat 1 nap alatt össze lehet dobni katonai sátrakkal .

Az egész káosz nagy része elkerülhető lenne.

Szerbek vajon miért Magyarkanizsán és nem a macedon határ közelében táboroztatják őket? Ja hoppá. :)

Ez a nézzük hülyének a polgárt stílus megint.

Re: nincs cím

#741792 Ibiza Előzmény: #741747

ahogy én látom utolsó:

Eu: röviden mert írtam már.. németek kihagyták a történelmi lehetőséget Európai egyesül államok vezetői legyenek.. sok a belső gond..mert rátelepültek az eus irányításra az újlibsi ügynökök.

Két út van.. önálló államok erős szövetsége..és a központi irányítás.

Mindkét esetben ki kell alakítani az európai biztonsági védelmi rendszert...

egységes pénz- energia- mezőgazdasági- élelmiszer- - és piacpolitika.. egységes szállítmányozási szabványok.

Arra gondolok, pl az energiabeszerzésnél egységesen 500milliós piacként megjelenni..minden eus ország azonos összegért kapná az energiákat.. gázt olajat.. védené eu a saját piacait..

3 osztályos felépítés..fejlett fejlődő felzárkózó.. és lennének a jelentkezők.. ha valamelyik ország nem teljesíti a kategóriája szerinti besorolást akkor visszaminősíti egy egységes rendszer..ha a kategóriákhoz jogok és kötelességek tartoznak..akkor nem lenne érdemes szándékosan csak a támogatásért visszaminősülni.

Szerintem az önálló államok erős szövetsége működőképes.. mert az egységes eus irányításnál a lobbizás elvinné a teljesítmény nagy részét..ahogy most is láthatjuk.

Sajna ebben az esetben a helyi kiskirályok vacak kis játszmái akadályoznák az adott ország fejlődését..lásd nálunk.

#741788 Euroman Előzmény: #741787

itthon is mindig átver mindenkit....született sunyi hazug...mi már régen nem hiszünk el sem neki, sem a pereputtyának semmit....a döntéseinek a következményeit sajnos elszenvedjük, de ezen kívül semmilyen szinten és formában nem vagyunk kíváncsiak sem rá, sem a sleppjére, sem a "csahos kutyáira"

#741787 banyaiz Előzmény: #741784

Megint sikerült drámát csinálnia. Nagy erőfeszítéssel. Ezek után ki a fene fog felszállni egy vonatra , melyik fogja elhinni menetrend szerint megy? Még jó, hogy emlegettem Bejrútot. :)

Lehet úgy lenne ahogy mondod. :)

#741785 Ibiza Előzmény: #741759

a társadalomépítés nem a titkosszolgálat működése..

ott építkezni kell..szakmunkát fizikai munkát végezni..most ezeket palesztínok végzik..

egymás mellett élni..törvényeket alkotni.. kialakítani az államigazgatást. adókat fizetni és újraosztani... (újraelosztásnál már szivesen hemzsegnek)

Arabok évezredekig elvoltak a törzsi rendszerrel..ma is így működnek.. klánok törzsfőnökök királyok vannak.. az új társadalmi rendeket sokan átvették sikeresen pl Tunézia..de sokan visszaléptek ebből..pl Marokkó..Algéria..nem tetszett nekik a nyitás..a szenny ami beáramlott.

#741784 Euroman Előzmény: #741783

nem olyan buták ezek az emberek....van okostelefonjuk, ismerik a net-et, arcról biztosan felismernék....nem hisezm, hogy megsimogatnák:)))

#741783 banyaiz Előzmény: #741781

Szerintem nem bántanák őket azt hinnék jöttek osztani kaját vagy ilyesmi.

Bár ha még sokáig hergeli őket szándékosan rájátszva a dolgokra akármi is lehet. Kapóra jönne egy jó nagy balhé .

Jó , hogy nem Debrecen felé indította el őket.

#741781 Euroman Előzmény: #741779

én mondjuk ezt a mocskos geczy alcsutit, meg lázárt, rogánt, kósát, mészáros lőrincet meg még vagy 50 prominens fityesz/kdnp-s geczyputtonyt TEK védés nélkül beengedném közéjük....vajna és dojcs tomika elmélyíthetnék velük a zsidó-arab barátságot....szájert rendesen kikormolnák hátulról....aztán ha élve kijönnének, akkor mesélhetnének az élményeikről....

#741779 banyaiz Előzmény: #741776

Azért ez a Viktor nagy játékos. Ezt a tömeget leszállítani Bicskén miközben abban a hitben vannak mennek osztrák határhoz.

Borítékolható a balhé.

Amivel lehet megint mutogatni az EU-ra , hogy mi csak a szabályokat tartjuk be, + az egész világ láthatja mivel küzd Magyarország (vagyis ő) . + az egész ország láthatja micsoda miniszterelnöke van aki küzd a szélmalmokkal.

Nagyon ravasz fiúnak képzeli magát.

látszólag teljesen jogszerű az eljárása, de ez megint a helyzetnek a kiélezésére irányul, szándékosan.

Ahelyett engedné Euroman keblére őket Sopronba. :) Senki nem szólhatna egy büdös szót se, lásd akár csak osztrákok eljárását legutóbb.

#741775 Euroman Előzmény: #741769

áááá, a házba nem jöhetnek....de a kertben egy sátrat már felállítottam nekik....meg 1-2 ellenségem lakcímét megadtam nekik, hogy ott szívesen fogadják őket, a házigazdájuk már várja őket friss étellel, a felesége meg nimfomán, akár szívesen kettyint is velük :)))

#741772 Euroman Előzmény: #741768

az nem érdekel....gyerekem nincs, én meg a 2050-et nem biztos megérem, ha meg igen, 85 éves leszek...