Telepitsük le őket a keleti határon, oroszok elleni védelemre.
Telepitsük le őket a keleti határon, oroszok elleni védelemre.
Mi is lenne az embercsempészekkel ha nem lenne ilyen okos? :)
Nem törekedne tudatosan a helyzet dramatizálásra az embercsempészek rosszabbul keresnének.
Lehet jutalékot kap.
Attól igen messze vagyok, hogy egyetértsek vele . Keveri a fekáliát jó szokása szerint.
Vigyük őket Debrecenbe. Miért is ne, hiszen mindegyik Ukrajnába kívánkozik. :)
Nem lenne ez a Viktor vezérünk ki kellene találni, nincs elég bajunk alapjáraton is.
Viktor okosabb, mint a legtöbb embercsempész.
Azért Mátészalkát sokkal könnyebb kiszúrni, mint Bicskét.
Bicske már majdnem nyugatra van:-)
Egyébként a bevándorlás kapcsán alkalmazott intézkedésekkel és kormánykommunikációval kivételesen egyetértek.
Legalábbis jelen helyzetben én sem tudnék jobbat.
Logikusan belegondolsz hol lenne célszerű menekülttáborokat létrehozni regisztrációra?
Csakis a nyugati határszélen. Bejön Szerbia felől , buszok, különvonatok irány az osztrák határ közelébe.
Nincs bp-i káosz, nem kószál végig az országon . Miután regisztrálták meg kell tennie valamilyen módon 10-20 km-t és elhagyta az országot.
Vajon miért nem ez van? Drámaivá lehet tenni a helyzetet. Röszke és hasonló retek állomásokat 1 nap alatt össze lehet dobni katonai sátrakkal .
Az egész káosz nagy része elkerülhető lenne.
Szerbek vajon miért Magyarkanizsán és nem a macedon határ közelében táboroztatják őket? Ja hoppá. :)
Ez a nézzük hülyének a polgárt stílus megint.
ahogy én látom utolsó:
Eu: röviden mert írtam már.. németek kihagyták a történelmi lehetőséget Európai egyesül államok vezetői legyenek.. sok a belső gond..mert rátelepültek az eus irányításra az újlibsi ügynökök.
Két út van.. önálló államok erős szövetsége..és a központi irányítás.
Mindkét esetben ki kell alakítani az európai biztonsági védelmi rendszert...
egységes pénz- energia- mezőgazdasági- élelmiszer- - és piacpolitika.. egységes szállítmányozási szabványok.
Arra gondolok, pl az energiabeszerzésnél egységesen 500milliós piacként megjelenni..minden eus ország azonos összegért kapná az energiákat.. gázt olajat.. védené eu a saját piacait..
3 osztályos felépítés..fejlett fejlődő felzárkózó.. és lennének a jelentkezők.. ha valamelyik ország nem teljesíti a kategóriája szerinti besorolást akkor visszaminősíti egy egységes rendszer..ha a kategóriákhoz jogok és kötelességek tartoznak..akkor nem lenne érdemes szándékosan csak a támogatásért visszaminősülni.
Szerintem az önálló államok erős szövetsége működőképes.. mert az egységes eus irányításnál a lobbizás elvinné a teljesítmény nagy részét..ahogy most is láthatjuk.
Sajna ebben az esetben a helyi kiskirályok vacak kis játszmái akadályoznák az adott ország fejlődését..lásd nálunk.
itthon is mindig átver mindenkit....született sunyi hazug...mi már régen nem hiszünk el sem neki, sem a pereputtyának semmit....a döntéseinek a következményeit sajnos elszenvedjük, de ezen kívül semmilyen szinten és formában nem vagyunk kíváncsiak sem rá, sem a sleppjére, sem a "csahos kutyáira"
Megint sikerült drámát csinálnia. Nagy erőfeszítéssel. Ezek után ki a fene fog felszállni egy vonatra , melyik fogja elhinni menetrend szerint megy? Még jó, hogy emlegettem Bejrútot. :)
Lehet úgy lenne ahogy mondod. :)
a társadalomépítés nem a titkosszolgálat működése..
ott építkezni kell..szakmunkát fizikai munkát végezni..most ezeket palesztínok végzik..
egymás mellett élni..törvényeket alkotni.. kialakítani az államigazgatást. adókat fizetni és újraosztani... (újraelosztásnál már szivesen hemzsegnek)
Arabok évezredekig elvoltak a törzsi rendszerrel..ma is így működnek.. klánok törzsfőnökök királyok vannak.. az új társadalmi rendeket sokan átvették sikeresen pl Tunézia..de sokan visszaléptek ebből..pl Marokkó..Algéria..nem tetszett nekik a nyitás..a szenny ami beáramlott.
nem olyan buták ezek az emberek....van okostelefonjuk, ismerik a net-et, arcról biztosan felismernék....nem hisezm, hogy megsimogatnák:)))
Szerintem nem bántanák őket azt hinnék jöttek osztani kaját vagy ilyesmi.
Bár ha még sokáig hergeli őket szándékosan rájátszva a dolgokra akármi is lehet. Kapóra jönne egy jó nagy balhé .
Jó , hogy nem Debrecen felé indította el őket.
Van érzéke a drámai feszültség fokozásához, hogy a villámok simogatnák meg a buksiját.
Nem kellett sokat várni az első képekre ahol síneken fetreng kis gyerekkel szerencsétlen.
http://index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/
én mondjuk ezt a mocskos geczy alcsutit, meg lázárt, rogánt, kósát, mészáros lőrincet meg még vagy 50 prominens fityesz/kdnp-s geczyputtonyt TEK védés nélkül beengedném közéjük....vajna és dojcs tomika elmélyíthetnék velük a zsidó-arab barátságot....szájert rendesen kikormolnák hátulról....aztán ha élve kijönnének, akkor mesélhetnének az élményeikről....
Azért ez a Viktor nagy játékos. Ezt a tömeget leszállítani Bicskén miközben abban a hitben vannak mennek osztrák határhoz.
Borítékolható a balhé.
Amivel lehet megint mutogatni az EU-ra , hogy mi csak a szabályokat tartjuk be, + az egész világ láthatja mivel küzd Magyarország (vagyis ő) . + az egész ország láthatja micsoda miniszterelnöke van aki küzd a szélmalmokkal.
Nagyon ravasz fiúnak képzeli magát.
látszólag teljesen jogszerű az eljárása, de ez megint a helyzetnek a kiélezésére irányul, szándékosan.
Ahelyett engedné Euroman keblére őket Sopronba. :) Senki nem szólhatna egy büdös szót se, lásd akár csak osztrákok eljárását legutóbb.
Középkorban ezt úgy oldották meg, hogy a keleti határszélen letelepedhetnek és ők védik a határokat onnantól.
Lásd pl. Kunok.
http://www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20131108-hova-tuntek-a-kunok-magyarorszagon.html
áááá, a házba nem jöhetnek....de a kertben egy sátrat már felállítottam nekik....meg 1-2 ellenségem lakcímét megadtam nekik, hogy ott szívesen fogadják őket, a házigazdájuk már várja őket friss étellel, a felesége meg nimfomán, akár szívesen kettyint is velük :)))
ez nem is igaz, ott van a követség oldalán, a piros keretes írás http://www.budapest.diplo.de/ :)