Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#741519 banyaiz Előzmény: #741511

Sőt megkockáztatom mintha még ők maguk se tudnák mit akarnak. :)

Ez jön le az ügyből a számomra.

Egy olyan megoldást el tudok képzelni, hogy EU határain kívül vannak tartva, lezajlik a bírálat a menedékkérelemről, pozitív és akkor megy az értesítés pajti megkaptad a menedékjogot kijelölt országod Magyarország.

Meghatározni egy össz európai befogadási limitet . Országokra lebontani amit mindenki el tud fogadni.

Valami ilyesmi kell, és közben törekedni arra rendeződjön a helyzet lakhelyükön ne meneküljenek.

Maga a bírálat pedig eltart addig (évekig), hogy lehet inkább közben haza megy mert megunja, vagy vége a háborúnak. :)

Vagy megkapja az értesítést kijelölt helyed Mo , erre reakciója nem tetszik , akkor húzzon haza Szíriába vagy ahová akar.

Ilyen irányba vinném ezt az ügyet, minden más egy nagy 0 .

#741516 banyaiz Előzmény: #741511

Szerintem mindenképp abba az irányba kellene elvinni az ügyet az EU határain kívül tartani a problémát.

Minden más nagyon veszélyes megoldás.

Azt kell elérni addig nincs belépés eu területre amíg a menedékkérelmét nem hagyták jóvá. Azt pedig az EU határain kívül kell kivárnia.

De nekem úgy tűnik mintha a németek-franciák nem ezt a vonalat erőltetnék, vagy legalábbis elég zavaros mit is akarnak.

#741515 banyaiz Előzmény: #741511

Farizeus magatartás van EU-ban .

Van a nagy szöveg a szegény menekültekről, és van a valóság ami ennek ellentmond. Aztán mindenki mossa kezeit.

Dönteni kellene arról, hogy Európa felvállalja e azt, hogy ha kell befogad millió számra menekülteket. Ha igen akkor milyen módon.

Ha nem akkor hogyan állítja meg őket.

Ehelyett egy nagy káosz. Merkelék is ezzel a szír befogadással nagyon könnyelmű kijelentést tettek. Amíg nincs egyezség a nagy kérdésekben vsz nem szabadott volna ilyet mondani. Még tovább növeli a káoszt.

Magyarul jelenleg eg…

#741504 banyaiz

Magyarul jelenleg egy szíriai menekült ahhoz eljusson Németországba alapjáraton illegálisan kell átlépjen a török , görög, macedon , szerb, magyar, osztrák, német határon. :)

Közben megy a nagy szöveg a politikusoktól. El kellene dönteni mit akarunk.

Re: menekültek

#741503 banyaiz Előzmény: #741487

Repülőre nem szállhat fel törököknél . Nincsenek meg az Eu-s beutazáshoz a papírjai, oda kell menekülnie görögökhöz , bolgárokhoz és menedéket kérnie a kerítésnél.

Aztán így tovább egész Európán. Görögországban sem szállhat fel egy repülőre menne Németországba.

Határtól határig utazhat aztán következő országban menedékkérés.

Tegnap kiküldött vonatok, normál esetben mi nem engedhettük volna őket felszállni rá, osztrákoknak is le kellett volna szállítani őket.

#741494 Koffein Előzmény: #741478

dehogy nem fogják fel :) szerinted, miért pont németországtól kérnek segítséget, és nem pedig az angoloktól, vagy franciáktól? azért mert merkel a hétvégén elszólta magát, hogy a szír állampolgárokat befogadja... erre ma azt mondja, hogy csakis azokat engedjük tovább, akiknek van beutazásra engedélye. wtf van? politikai játszma van. szerintem tegnap azért szállhattak fel a vonatra, mert merkel ezt nyilatkozta, majd jöttek az osztrákok nyilatkozatok, meg a német nyilatkozatok, erre viktorék azt mondják, hogy oké, akkor tartsuk be a szabályokat. és betartatják. erre elkezdenek tüntetni, mert a menekültek fülébe az cseng, hogy merkel fogad minket, hiszt pár napja azt mondta, hogy... most mi van? hát játszma van a csütörtöki menekültügyi eu-s bulira melegítve. ez van, de ez az én meglátásom/véleményem. ettől még sajnálom őket, hisz nap mint nap látom őket a keletibe. :)

1000km-eres gyaloglás sarkítás, mert nem egy menekült lábán láttam 30-40e ft-os zsír új nike-t, abban tuti nem sétáltak 100km-ert sem, nemhogy 1000et. nem sajnálom tőlük, mert biztos rászolgáltak, csak hát még is na... :)

a problémára megoldást kell találni, amit nem szabadna annyi ideig húzni, mint a görög hitelt, mert az hosszú idő, itt napokon, vagy heteken belül valami megoldást kéne virítania az eu-nak...

#741489 Tucsok Előzmény: #741487

Repülőhöz útlevél is kell,lehet vízum is. Belföldi busz vagy vonatjegyet bárki vehet,utazhat.

#741488 KawaBazsy Előzmény: #741478

Nagyon kitört rajtad a keresztény szellemiség. csak nem templomban voltál?

Sztem Ibiza is, meg mindenki szabályozott körülményeket várna, csak itt nem az van, hanem ezek az emberek szabálytalanul beszöknek, s mindent megtesznek, h majd a gazdag nyugatra jussanak. Ott aztán gondolom olyan is van, aki dolgozna, meg olyan is, aki kihasználná a szociális hálót. De ezt leírtam picivel hátrébb (58472), de arra nem reagáltál..

#741487 Fornit Előzmény: #741485

És a repülő is olcsóbb, mint embercsempészeknek fizetni többszáz eur-t országonként.

Pl törökországból Bp-re.

#741486 Ibiza Előzmény: #741478

el sem olvasom..teee szellemi elit :)..ritka ökör vagy..bocs de ennyire egyszerű dolgot nem értesz.. te bajod..legalább azoknak a véleményét oélvasnád akik élőben láttak menekültet..teee teeee..nagyon teeee

tedd meg nem olvasod a beírásomat..

#741485 Tucsok Előzmény: #741482

És Görögországban miért nem jut ez eszükbe? Ha idáig eljutottak gyalog ( az atv bemutatott

egy menekültet akinek egy héttel ezelőtt lebombázták a házát és idáig 7 nap alatt eljött) a sok

veszteglés helyett a keletinél miért nem ül fel a vonatra ,belföldi járat és valahol az osztrák

határnál leszáll és simán átmegy. Újabb belföldi járat és már cél.Szerintem idáig is ezt

csinálták. Szerinted hány km Afganisztán,Szíria. Úgy néznek ki mint aki gyalog jött onnan?

Láttam anya a 2-3 éves gyereket kézen fogva vitte.Több ezer km?

#741482 rbbj11 Előzmény: #741477

egeszen biztosan azt hiszik, mär joguk van itt közlekedni, es ujabb 1000 km gyalogläs helyett inkäbb fizetnének vonatért

#741480 rbbj11 Előzmény: #741472

kivälo, szép dolog töled, de a gyerekeiket is vihetik, ugye?

Mellesleg egy muzulmän nö csak akkor fekszik le veled, ha el is veszed feleségül. HA elveszed, a családja része leszel, és näluk nincs individualizmus, nem lehet megtagadni egymästol a teljesíthetö kéréseket. Tehát ha sógorod azt mondja, vagyél neki fünyirot, meg kell venned. Ha ujdonsült anyosod azt mondja, kellenek neki ruhäk, meg kell venned.

#741478 rbbj11 Előzmény: #741468

Csak félelmet és hangulatot keltesz. Én is megírtam kismillioszor, h. szabälyozott körülmenyeket värok el. Együttes fellépést EU-tol. Ezek a szerencsetlenek semmit sem tudnak semmiröl, csak mennek mint a nyäj, mert nincs is infojuk semmiröl, nem is fogjäk fel, miert nem utazhatnak ät ezrével, ha még fizetnek érte vonatjegyet is.

De mindettöl függetlenül " vagy ha elmész dolgozni valaki bemegy a konyhádba eszik egy kicsit..utána ledől az ágyadba..hiszen nem vagy otthol.." ez sima olcso demagog hangulatkeltés. Mesélj már, ilyentöl szenvedsz? Bementek az ágyadba? Senkitöl nem hallottam még személyesen, hasonló történt volna vele, ott alszanak ezrével a pu-on, Bp-en élö anyämhoz nem akart senki bemenni. Ellentétben a hangulatkeltéseddel a valóság az, hogy itt Burgenlandban mär szöknek ät a zöldhatäron, és multkor odajöttek kollégámhoz, h. nagyon szomjasak, tud e adni vizet. Adott csapvizet, és ki akarták neki fizetni!!! Mondta, hogy tegyék csak el a pénzt.

Nem raboltak vagy befeküdtek az ágyunkba vagy loptak a paprikánkból, hanem még a vizet is ki akarták fizetni, felfogod? Aztán békésen toväbb gyalogoltak No felé...

Nem az a baj, h. veled egyetemben ugy lätom szinte az összes forumba iro nem szeretné a menekülteket itt látni. A probléma, hogy a keresztényiség vagy humänusság szikräjät sem lätom, de amikor alaptörvénybe kellett iktatni a kereszténységre valló utalásokat, akkor mindenki itt helyeselt. Én nem tettem akkor, mivel nem is vagyok megkeresztelve, mégis úgy látom, kisebbségben vagyok azzal a hozzáállással, h. azért ezek is emberek, és ha mi magunk nem is akarunk segíteni rajtuk, legalább nem kéne azokat "köpködni", akik segíteni akarnak vagy felhívást tesznek rá. Én örülök neki, h. van aki segít, és ez szép dolog, ezt mindenkinek el kéne ismerje. Ettöl még nem kötelezö sem nekem, sem neked, sem mäsnak segiteni a menekülteken.

#741477 Tucsok Előzmény: #741467

Én azt nem értem miért akarnak innen szabályosan közlekedni? Miért nem hagyják el

Magyarországot a zöldhatáron át Ausztria felé?

#741472 matgab Előzmény: #741393

én befogadnék 5 bevándorló nőt. Mondjuk 18 és 25 közöttiek legyenek , fényképes jelentkezők (csador nélkül) előnyben...