Re: menekültek
Ibiza Előzmény: #741399nem vagyok vallásos a szó napi értelmében.. vannak elveim elkötelezettségeim értékek amikben hiszek..
"..ez sem" ez meg tipicsníj rbbj11-es
Humánus ember vagyok..mindenkire van 2 percem..ma már csak a közvetlen környezetemre fordítom az energiám.. nálam vannak értékek..egy elvárt viselkedés...ezek nem többek mint amit én megteszek..sőt.. ezzel lehet elnyerni a jóindulatomat.
Menekültügyben is elmondtam..szökök mert életveszély..utána bejelentkezem..ok itt vagyok kérek szépen menedéket..bocsánat, hogy beszöktem..tudom nem lett volna szabad.. célom xy ország kérem segítsenek abban elérjem őket a befogadási kérelmemmel.
Ok barátom egyél igyál..itt egy ágy elötte megvizsgálunk..és kérjük az adataid..utána fürödj le pihend ki magad.. a többit intézzük.
Nem pedig mész mint a bolondállat..mindenen keresztül..viszel amit érsz.. kárt teszel..erőszakoskodsz..lázadozol..nem akarod azonosítani magad.. törvényellenes dolgokat teszel.
Én nem műmájer megélhetési libsiemberjogista vagyok..
De gondolom téged nem zavar ha a kisebbség lop tőled vagy anyukádtól..hiszen megélhetési bűnözés.. vagy ha elmész dolgozni valaki bemegy a konyhádba eszik egy kicsit..utána ledől az ágyadba..hiszen nem vagy otthol..