Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#741175 TrendMan Előzmény: #741104

Gera végül játszik vagy sérült?

A keretben benne van.

Ha nem lesznek sérültek, a románok ellen 2:1 nekünk vagy 2:2.

Ha csak 1 kulcsjátékos (Juhász, Gera, Dzsudzsák) kiesik, akkor 1:2 oda.

Északírek ellen 1:0 ide vagy egy szép 0:0.

Persze ezek még Dárdaival számolt eredmények, ez az edző egy sötét ló.

Ennek az edzőnek viszont igaza van:

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150829-bernard-casoni-videoton.html

Ki az a Kovács?

Hogy lett sztár?

Még valóságshow-ban sem szerepelt.

Mi ez az értékzavar?

#741110 Turkoglu Előzmény: #741104

Én mind a két meccsen zakót vagy X-et várok... Két X szerintem a csúcs amit ezek el tudnak érni...

#741104 matgab Előzmény: #741101

Románoktól ki fogunk kapni 2-1-re itthon.

Az Északírekkel meg talán leikszelünk egy null-nullás vagy még inkább 1:1-es meccsen.

Tippek tőletek?

#741101 Turkoglu Előzmény: #741100

Ebből is látszik önthet bármennyi pénzt a focinkba ez a barom orcájú vezérünk jobb nem lesz... , sőt jövőre már júli elejére kihullik a sok kutyaütő csapatunk...

Én a jövő havi válogatott szereplésünket illetően se vagyok annyira optimista, bár az tény, hogy ennél gyengébb csoportba már csak akkor kerülhetünk ha az összes ellenfelünket az F kalapból húzzák annak talán lehet jelentősége...

#741100 matgab Előzmény: #741056

Az 54 tagország közül Magyarország – amelynek egyetlen csapata sem maradt versenyben a BL-ben és az El-ben – közvetlenül Liechtenstein mögött a 33. helyen áll.

#741056 TrendMan Előzmény: #741054

Nálunk a jólét csak úgy jön magától, ott meg ugyi küzdeni kell érte.

Ezért aztán itt lenyúlják a jólét.

Ha lenne 11 db Juhász Ro…

#740988 TrendMan

Ha lenne 11 db Juhász Rolandunk, akkor játszhatnánk catanacchiót.

Dzsudzsák nyilatkozik

#740642 TrendMan

@„A huszadik perc tájékán a folyamatos sprintelések miatt kis hullámvölgybe kerültem, éreztem, fújnom kell egyet, de gyorsan átlendültem a holtponton. Végigbírtam a kilencven percet, és nem úgy, hogy olykor eltűntem, hanem szinte végig aktív voltam.”#

Ezen a meccsen ki volt mint állat, ahol a török 6. helyezett játszott egy tök gyenge feljutóval.

Nem csoda, hogy a török bajnokság is 'fényévekre van' a focinak csúfolt magyarországi tevékenységtől.

#740507 TrendMan Előzmény: #740505

Nem ordibált és nem orbitális, hanem Orbit-ot akart venni!

Mostanában nem megy jól neki, már csak itt jön ki a fizujából és Dárdai után megint nem ő kapta a válogatott szakvezetőjének szerepét.

Emiatt sokat rágódik, de ha nem jut gyorsan Orbit-hoz, akkor Orbitális hiányérzete lesz.

Ennyi.

Wiederschauen!