Már éjjel ránéztem, szépen csorgott lefelé, de én nem látom, hol zárt pénteken 18-kor.
Már éjjel ránéztem, szépen csorgott lefelé, de én nem látom, hol zárt pénteken 18-kor.
könnyá rottyal indul a hét
Mert rosszabbul teljesítenek, lehetne minden hatvanadik is
nem értem....
Mindegy, akkor kivärom, amig Valenciäban futhatunk össze :D
Pest, persze:) Nem Barcelona lesz, hanem Valencia, Barcelona nekem már túl multikulti lett.
Ha itt jársz a faluban, én szívesen találkozom veled :)
nekem a koräbbi swap-os elképzeléseim eléggé befuccsoltak a feltörekvö devizäk összeomläsa miatt, így át kéne állnom a rendszeredre...
Így is lett, már megcsináltam még tegnap. Most így működik a rendszer, és most már teljes biztonságban vagyok :)
Azért van mögöttem annyi ismerős (elég csak téged említeni), aki kisegít pénzzel 1-2 hónapra, ha nagyon bezuhanna, akkor is tartani tudnám.
cetelem kisegít,, ha baj van, ne szarozz :)
Átgondoltam, más megoldást választottam. Van a varázsszámom, ha a piac több mint 300 ponttal van alatta, akkor nincs új nyitás,
Jelen esetben 11 400 volt az esés kezdetekor, most kb 11 000.
Így nem lenne kötésem, persze nem is kerestem volna most, de így eshet akármeddig is. Gyors esésnél ekkora a táv, így biztonságban nézem a zuhét.
http://www.elemzeskozpont.hu/tozsde-forex-attekintes-sp500-arany-dax-us-olaj-forex-eurusd-42
daxnál nekem más számaim vannak de kb jó.. nálam a 250-500-750 és a kerek ezrek az ellenállások..10k alatt laknak a stopok..felfelé meg a 11k felett.. a kisebb stopok a 20naposoknál vannak..
TA alapján szopatják a népeket..
Ahogy levezetted, ha biztonsagosan mukodesben tudod tartani, akkor nem kell szuneteltetni. A ranget azonban tagitanam, az a 400 pont szimpatikusnak tunik