Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#740923 banyaiz Előzmény: #740910

Ez Budapest. :) Leparkolni katasztrófa, legalábbis ha nem vagy ismerős. Sokat jártam fel akkor rakparton megálltam kora reggel ha úgy értem oda. Vagy parkolóház Aranykéz utca és onnan metró vagy bármi. De hát azok a parkolódíjak horror összegek , valaki nap mint nap ott parkol.

Nektek őslakosoknak ez biztos rutin munka tudjátok hol érdemes keresgélni, hol esélytelen a dolog.

#740918 banyaiz Előzmény: #740887

Ilyenekről nem is beszélve , hogy megszólal egy Kocsis Máté polgármester az ő igazgatására bízott területen parkokban alszanak, hogy a gonosz menekültek nem tudom mit csináltak.

Te vagy annak a kerületnek a polgármestere mi a feladatod egy ilyen helyzetben? Szerintem az, hogy kialakítani olyan körülményeket , hogy ne a parkban csövezzenek. Másik egyeztetni a felettesekkel valahogy az anyagi erőforrásokat ne a plakátokra költsük hanem hasznos dolgokra.

Kb ez lenne a feladatod egy ilyen pozícióban szerintem.

Nekem ilyen dolgokkal van bajom. Szokásos hókuszpókusz baromságokkal.

#740913 banyaiz Előzmény: #740887

Ez egyértelmű Matgab. Persze, hogy azzal schengeni határ vagyunk , dublini egyezmény és a többi feladatok amikhez pénz is van rendelve. Ez nem vitás.

De mi köze van a regisztrációs feladatunkhoz annak , hogy nemzeti konzultálunk, plakátolunk , építünk egy kerítést?

Ezeket a feladatokat akkor is ellátjuk ha ezt a pénzt arra fordítjuk mondjuk ne Pesten a Keletiben és nem tudom hol feküdjenek, ne 1000 fő befogadásra alkalmas helyen 2000 legyen egyszerre, több ember legyen ott, több jármű.

Persze ez más látszatot kelt, nem kelti a megvédés látszatot.

Dettó mint a dev hiteles téma adott a probléma és akkor a megvédés látszatnak elég sok minden alárendelve.

Az emberek hülyének nézése röviden.

#740909 banyaiz Előzmény: #740882

Van a valós probléma. Vannak az erre adott reakciók.

A reakciók egy része ide sorolom a nemzeti konzultációt, a plakátokat, a kerítést és a kommunikáció egy részét kamu kategória .

Csak tudod az a baj ezek nem ingyenes dolgok. Ez 10 mrd Ft-os nagyságrend. Egy illúzióra kicsit sok pénz.

Ennyit mondok csak. Lényeges különbség egy bolgár kerítéshez képest, hogy ők földrajzilag hol helyezkednek el. Calais kerítés másznak rá a vonatokra heti szinten halottak megint azért egy picit más mint Európa közepén felhúzni egy drótot ilyen szemfényvesztő jelleggel szerintem.

Azt értelmes dolognak tartanád ha az osztrákok felhúznának egy falat a magyar határon? Európa közepén? :) Bolgár, görög és a többi Európát határoló tagország az egy egészen más dolog. Most húzzon fel kerítést Horvátország is, Ausztria is, Románia is?

#740901 matgab Előzmény: #740887

na erről inkább el tudom képzelni , hogy valóban azért van kint Dubajban , mert árulja a testét egy ****nak...

http://www.life.hu/sztarok/20150826-dopemant-dubaji-sejk-penzeli.html

Hasonló kategória Kedves Ferenc is.

Szerintem vele az a helyzet, hogy azt vállalja, hogy ezeknek a celebkurv@knak a fekete összekefélt pénzeit kvázi tisztára mossa azzal, hogy azt mondja, hogy ezek az ő ajándékai voltak.

Mert azért annyira nem gazdag és annyira nem jóképű, hogy az összes Dubajozó behomorítson neki egyből.

Megvannak a médiás kapcsolatai akik cikkeznek egy kicsit róluk, a csajok meg elmondhatják, hogy ezt mind a Feritől kapták és máris tisztára van mosva...

#740895 rbbj11 Előzmény: #740882

nem értem miért ne lehetne illegális határátlépest EU szinten kitoloncolással és végleges kizárással "honorálni" visszaesők esetén?

És ha véglegesen ki van tiltva EU-ból, akkor meg már bűnöző, ha újra beszökik, nem ártalmatlan civil, úgy is lehetne bánni vele...

#740894 rbbj11 Előzmény: #740873

ez tök jo, csak mivel tele van a net szennyel, én már csak eredeti forrásoknak hiszek. Miért nem linkelte eredeti osztrák forrást?

#740892 prospero Előzmény: #740887

Gyurcsány pártja feljelentette Magyarországot a kerítés miatt. Indulhat a kötelezettség szegési eljárás Magyarország ellen...forrás. atv

#740887 matgab Előzmény: #740859

Az általad javasolt megoldás (miszerint ne gátoljuk meg a migránsokat a bevándorlásban, sőt segítsük őket abban, hogy átjussanak az országunkon és menjenek nyugatra) teljesen lehetetlen.

Ugyanis nemrég írtuk alá a Dublini egyezményt. Ha a magyar kormány ennek ellenére ezt tenné, az elhitelteleníteni őket nemzetközileg.

Ránk erőltették a dublini egyezményt az EU vezetői. Ha már aláírtuk nekünk be kell tartani azt.

Vállaltuk a következőket:

1) Védjük az EUs határokat,

2) regisztráljuk a menekülteket

3) a menekülteket az EUs államoknak legyen joguk visszaküldeni oda, ahol regisztálták őket.

4) az illegális határátlépést nem lehet büntetni.

Tehát vállaltuk ezeket a dolgokat.

Persze az EUs vezetők nem hülyék nyilván nem véletlenül nyomták ránk ezeket a diktátumokat.

De azt is látni, hogy Magyarország ezt a folyamatot önmaga nem tudja kezelni.

És a fidesz sem állította azt, hogy meg tudnánk oldani ezt a problémát, nem is tudom honnan veszel ilyeneket.

Arra meg külön kíváncsi lennék, hogy hol tartanánk ha mondjuk egy szokásos szoclib kormányunk lenne... Gondolom napi 10000 menekült akadálytalanul fosztogatna menet közben boldog boldogtalant, mi meg védenénk a jogaikat állami pénzen, kb. ez lenne.

szegedi ,kiskunhalasi ci…

#740885 Sumér harcos

szegedi ,kiskunhalasi cigányok meg szedik össze a migránsok eldobált ruháit,gönceit-ez azért külön jó,mert tele fertőző szarokkal,tetűvel......remek.

#740882 prospero Előzmény: #740844

Mint mondtam nem mindegy, hogy napi 10000 emberből jön át 3000 vagy napi 40000 emberből 3500. A hullám erősödésére lehet számítani. Eu tapasztalat azt mutatja, hogy ahol van kerítés arra kevesebben mennek. Nyilván más országok is csak porhintésnek építették a saját kerítéseiket szerinted Calaisnál pl. Ők sem gondolják, hogy ezzel meg tudják oldani a népvándorlás problémáját de megpróbálják akadályozni. Te azért ekézed a kormányt, mert azt gondolod, hogy a kormány azt akarja elhitetni, hogy megoldja. Te nem hiszed ezt el. Én sem. Ezt a problémát nem lehet megoldani, együtt kell majd élni vele. Én ezt hiszem. De a lehetséges akadályokat be kell vetni előtte, amennyire lehet kímélni az országot a bevándorlók tömegétől.

Tehát akadályokat próbál állítani a kormány Te erre azt mondod utálod a megvédést meg az emberek megvezetését, hogy ez szerintük megoldás a bevándorlásra, de ezt Te csak így fordítod le magadnak, a kormány nem ezt mondja. Elismeri, hogy a" megoldás" nem magyar hatáskör, csak akadályozni próbál. Egyébként az ügynek nincs megoldása. Civilekre nyilván nem lehet lövöldözni, visszaküldeni meg nem tudod őket. Marad hogy ők fognak kiírtani minket 50-100 év múlva. Aki meg már jelenleg is terrorista az korábban. Nemsokára megalakul az első iszlám állam nyugaton a svédek meg majd pénzelik őket mint civil szervezetet a szabad szólásszabadság jegyében...

#740872 walex Előzmény: #740867

Megélhetési liberális jogvédők (akik amikor magyarokat ér atrocitás, rendre befogják a büdös pofájukat és hallgatnak) gondolom, már sajnálkoznak és lassan kikelnek magukból, hogy micsoda csúnya dolog volt ez.