Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

prospero Előzmény: #740844

Mint mondtam nem mindegy, hogy napi 10000 emberből jön át 3000 vagy napi 40000 emberből 3500. A hullám erősödésére lehet számítani. Eu tapasztalat azt mutatja, hogy ahol van kerítés arra kevesebben mennek. Nyilván más országok is csak porhintésnek építették a saját kerítéseiket szerinted Calaisnál pl. Ők sem gondolják, hogy ezzel meg tudják oldani a népvándorlás problémáját de megpróbálják akadályozni. Te azért ekézed a kormányt, mert azt gondolod, hogy a kormány azt akarja elhitetni, hogy megoldja. Te nem hiszed ezt el. Én sem. Ezt a problémát nem lehet megoldani, együtt kell majd élni vele. Én ezt hiszem. De a lehetséges akadályokat be kell vetni előtte, amennyire lehet kímélni az országot a bevándorlók tömegétől.

Tehát akadályokat próbál állítani a kormány Te erre azt mondod utálod a megvédést meg az emberek megvezetését, hogy ez szerintük megoldás a bevándorlásra, de ezt Te csak így fordítod le magadnak, a kormány nem ezt mondja. Elismeri, hogy a" megoldás" nem magyar hatáskör, csak akadályozni próbál. Egyébként az ügynek nincs megoldása. Civilekre nyilván nem lehet lövöldözni, visszaküldeni meg nem tudod őket. Marad hogy ők fognak kiírtani minket 50-100 év múlva. Aki meg már jelenleg is terrorista az korábban. Nemsokára megalakul az első iszlám állam nyugaton a svédek meg majd pénzelik őket mint civil szervezetet a szabad szólásszabadság jegyében...