Egy hétvége két halott? TL65,62?
Egy hétvége két halott? TL65,62?
Van baj kint
Újabb Commerzbank vétel 10.305 ért. Így az átlagom 10.95 Beálltam 11.96-ra eladásra. A számlán elfogyott a keret, nincs több vétel. 28.205 ös DB-vel beálltam 29.205-re eladásra. Számla becsuk, várom az értesítő emailt a teljesülésről :-))
Eszembe jutottál te mondtad nagyon a shortot még júliusban.
Kíváncsi leszek most innen hogyan tovább. Nagyot esett azért most 2 hét alatt.
Viszont ha azt nézem még bőven pluszos így is idei éve is daxnak, parás időszak ígérkezik, nagy rángásokkal.
Mondjuk ezt a nyarat a heti 1000 pontokkal fel le nem tudom lehet e fokozni.
Sovány vigasz, hogy az előző shortos kört megjátszottam:-)
Bérből és fizetésből élek.
Betettem egy vételt shortra július 23 környékén 11.600-nál.
Az akkor nem teljesült, utána jött egy stresszesebb időszak melóhelyen határidőkkel meg költözéssel és nem mentem utána már.
Ergo nem játszottam meg.
A siker a tőzsdén legalább fele részben az elegendő készpénz és szabadidő elegye.
Kellemetlen az ilyen. Mikor érzed de nem játszod meg, vagy idő előtt kiszállás.
Bocs,nem holnap hanem hétfőn!
1994 forintos volt az átlagom,amit eladtam 2120 körül,és baromira örültem,hogy sikerült!Holnap lehet,hogy 6000 környékén lesz.Azt hiszem feladom,egy évig csak lesegetni fogok,meg jegyzetelgetni!
Fogom a fejemet én is , hogy nem jött fel oda 11150-300 közé ahonnan shortolni akartam.
Mikor elesett a 200 napos akkor már 7xx en volt mire megláttam mondom innen nem nyitok majd ha visszahúzzák.
Na tessék. Tegnap esett el először zárt alatta ma 600 ponttal lejjebb van.
Ez a dax gyors reakcióidőt kíván . Villámkezű egy piac.
De most meg akkorát esett 1 hét alatt további short? Egy visszapattanás is lehet 500 pont. :)
Na ezt jól elpöcsöltem. Annyira bennem volt , hogy be fogja tölteni legalább azt a 150-300 közötti rést valamennyire.
Emlékszem mondtad a shortot mikor én 11800-nál ATH közelségeket vártam ott a görög megállapodás környékén. Nagyon igazad volt. Megjátszottad? :)
Holnap lesz két hete,hogy eladtam daxTS54 shortjaimat!:(
http://www.investing.com/indices/germany-30-futures
szép..TL 65 kivégezve..
Te simán rv-ket veszel, vagy certit/cfd-t? Ha rv-t, akkor hol, és milyen feltételekkel?
Köszi, majd elválik, időnk van. Commerzbankot viszont nem kaptam 10.805-ön.