Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#740210 banyaiz Előzmény: #740183

Úgy értem a görög ügyet, hogy most rövid távra nem ez mozgatja.

Ukrán téma az egy veszélyes történetté fajulhat.

De most én azt mondom amcsik mikor emelnek ez viszi a prímet. Ehhez a kínai vonalhoz nem tudok hozzászólni.

Nagyon komoly szerepe van a világban Kínának de nem tudom megítélni most ez mennyire műbalhé vagy komoly ami megy náluk.

17:29-es árfolyamokat mu…

#740195 Tapasz

17:29-es árfolyamokat mutatja a netboon. Nem 18 kor zár a német tőzsde?

Srácok! Reggel óta bent …

#740194 Tapasz

Srácok! Reggel óta bent állok DB vételen 28.22 őn, az előbb volt 28.18 is, de az ajánlatom nem teljesült a Randomnál. Hogy lehet ez?

#740185 Racional Előzmény: #740183

Ja és még 1

Kínában a gazdagok eddig is megvették a német autókat és ez után is megfogják venni, nem ettől fog a gyárak profitja csökkenni. Ezt a DAX most előre beárazta vagy 200 ponttal.

#740183 Racional Előzmény: #740166

Már bocsi, de a Görög ügy nem került le a napirendről, sőt! Az IMF nélkül vagy vele, mindkét eset necces és borítékolja az EURO helyzetét és Merkel választói népszerűségét. Az idő előtti görög választások pedig az egész programot bizonytalanná teszik.

(ezzel van tele a német sajtó, ez is nyomja a DAX-ot)

Az ukrán harcok kiújulását nem is ecsetelem.

#740166 banyaiz Előzmény: #739988

Mire gondolsz pontosan? Milyen prognózisokra tv, rádió?

Ez a dax , bő 1 hét alatt már megint elmozdult majd 1000 pontot.

Görög ügy lekerült a napirendről. Usa kamatemelés lesz e szeptemberben szerintem ez a fő fő kérdés. Oké itt ez a kínai nyűglődés, érzékenyen érintheti németeket. De itt a fő ok vsz ebben a gyengélkedésben az, hogy ránéztek idei év plusz 10-20-30% index szinten éppen melyik héten nézzük mostanában mert hetente mozog 10%-ot. :) Szóval ránéztek erre és hát közeledik a kamatemelés , jó ürügy ez a kínai téma.

Illetve pontosabban, hogy mit fog várni a piac előtte mert mire hír kijön ezt a dax még csinál egy pár kanyart.

#740159 Ricsi Előzmény: #740144

Az 850 körül volt, én is ott vettem :)

Tegnap írtam be vételt 840-re, és reggel a szakadásban teljesült. Nekem így jó, megint lett vételem, amit eladtam még 11 100 körül amikor mondtam.

#740141 Ricsi Előzmény: #740134

Én ma reggel vettem az elsőt 840-en, aztán megy, amerre akar. Lefelé veszek még, ha esik, hígítok :)

#740131 Ibiza Előzmény: #740126

az már rulett...nem tőzsdei fogalom.vagy igen vagy nem.. én ezeket pozi nélkül várom meg..csak ha nagyon érzem akkor "játszom" meg... mindenképpen túlleng a dolog..akkor lehet shortolni longolni.. vagy kívül maradni...

TA alapján szopatják a népet..

a tutit csak a guruk ismerik..majd elmondják neked :)

Én amit várok az a jelzésértékű csökkentése az eszközvásárlásnak..és talán egy legalacsonyabb kamatemelés..vagy annak a bevezetésének a konkrét dátuma ..a munkanélküli adat egyértelmű javulása nélkül nem lépnek nagyot.

#740126 Kiss Zoltán Előzmény: #740000

És mi van,ha nem is lesz most még kamat emelés,hanem direkt paráztatják a népet,lenyomják padlóig aztán jöhet,egy utolsó fel!

kiszálltam.. lehet korán…

#740000 Ibiza

kiszálltam.. lehet korán..beállok extrém vételre.. sztem zárásra lemegy holnap amcsi majmok csicseregnek..