Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#740162 matgab Előzmény: #740101

nekem is furcsa a gyerek kezében látni a régi szeretett megkímélt matchboxaimat,,

Igen a pedálos moszkvics az nem volt semmi.

Nekem egy rózsaszínű volt, meg volt egy normál pedálos (úgy kellett hajtani, mint a biciklit) gokartom... Na azzal én voltam az utca királya, ha kimentem...:-)

#740104 hosszhuszár Előzmény: #740084

jók ezek, csak az a baj velük, hogy már időutazás... napiba használni őket.... a limo dieselek jók még, de ezek a benzinesek már igen kényesek, k jetronik, vagy mi van bennük, amikhez már nem igen van szakember...

w140 qp, az igen....

#740101 KawaBazsy Előzmény: #740100

Nekem is van egy jópár Matchboxom, mondjuk mind kopott, de ezek nagyon bírják. A legöregebb tán 1972-es.. A gyerekem majd jót fog játszani velük. Most a Shell akciós Lego Ferrarijait vásárolgatjuk, persze azt is a gyereknek.. :-) Ahogy viszek egyet haza, bnő azonnal ráveti magát, s összerakja. Remélem fogja majd hagyni az utódot is játszani. :-D

#740096 Tapasz Előzmény: #740087

Ez volt régen a kedvenc mercim, meg az 1988 as sl. A Fekete eső c. filmben a japán maffiózók ilyenkkel is jártak.

#740069 hosszhuszár Előzmény: #740065

Nekem is... Ez az enyém... nemrég vettem..... mindene meg van, emelő nem volt hozzá. de azt is megszereztem. :)

#740065 KawaBazsy Előzmény: #740061

Volt ilyenem, s tök poén volt, h ki lehetett venni a kerekét a kerékkulcs bedugásával.