Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#740143 walex Előzmény: #740138

Ha az imádott 51%-os bandád akkora nagynemzeti nagymagyar lenne,mint amekkorának szereti beállítani magát, már rég elzárta volna a pénzcsapot, 8. kerben sem lenne ott az a borzalmas épület.

Nem emlékszel arra,amikor bújtatottan zsidóztál 1-2 hónapja? Google a barátod nagyképű.

Nem csalódtad benned. Az 1 ember 1 vélemény keretében megint folytatod azt, amit eddig. Aki nem ért veled egyet, az libsibolsi komcsilibsi gyurcsánybérenc, heller, göncz.

Megvillan az értelmi színvonal. Ha Hercegnek erre szüksége van, nézze.

Olyan vagy,mint a büdös kisgyerek az oviban,akivel senki nem akar játszani.

Ha nem neked ír valaki, akkor is belepofázol.

Írtam már, ugord át a hozzászólásaim, én is átfogom, ahogy az utóbbi hetekben is tettem, de te csak ugass bele mindenbe. :)

Ui: nem tudsz olvasni? Azt írtam, tűzijáték ne legyen, ünnep legyen.

#740142 Ibiza Előzmény: #740139

Az is jó..nem azt írják ki Kellemes Karácsonyi Ünnepeket..hanem kellemes ünnepeket...

#740140 Ibiza Előzmény: #740139

:) nem akarom elmagyarázni..mert egyszerű...nincs csata mert miről vagy miért kellne.. nyomja a nyafikat..ok..ez a dolga..dolgozzon.. de ne mongya máá jobbikos..

Egy nacionalista párt tagja azt mondja ne legyen államapalításunk ünnepe?..

Ez teljesen libsi gondolkodás..minden nemzeti ügy vagy összefogás az libsiellenes.

#740139 Euroman Előzmény: #740138

én csak csendben szólalok meg, mert ez a Ti "csatátok".....de egy torta mondjuk 3500-4000 Ft....egy garnitúra új gumi a kocsira alaphangon 60.000 Ft....nem összehasonlítható kategória....és igen, van olyan, akinek a torta ára is hiányozhat a gumi árához...szvsz ha családja, inkább az új gumi, mert ha a kopott gumik miatt szenved balesetet, akkor "fújhatja" a tortáját

#740138 Ibiza Előzmény: #740133

ilyenek vagytok timagyarok :)

irjál még jó nagy hüjéket..gyerünk.. a zsidó emlékműveknél nem írtad a pacsálást..ha ezt más írja ez nálad egyből zsidózás..minimum érdekes...gondolom feljelentettél már pár helyen..:)

A jobbik nem ünnepell 20.-án? szerintem fog..de te nem ezt írod..hanem minden magyar jelkép és összetartás ellen vagytok.. nem véletlen..hungarofóbia

Gondolom gyereknek nem veszel tortát szülnapjára mert kell új gumi a kocsira.. szép lehet.

szánalmasak vagytok.. megy a magyar vonat de ti próbáljátok visszahúzni.. walexek gyurcsányok.. hellerágik..gönczkingát.. füstöl a talpatok..

Szorgos népünk győzni fog!!

Mellélőttél nagyeszű meg…

#740133 walex

Mellélőttél nagyeszű megint.

Ez nálad a trend. Ha valaki ír valamit,amivel nem értesz egyet,akkor az csak is lbsibolsi komcsilibsi makákó lehet. Ha meg végképp nem jut eszedbe semmi, elkezdesz bújtatott módon zsidózni, mint ahogy engem is néhány hete,holott nem voltam, nem vagyok és nem is leszek az.

Értékes ember vagy nagyon, csak ilyen s*ggnyalókra van szüksége az 51%-ban szeretett pártodnak, akik nem a való világban élnek vagy nem hajlandóak észrevenni a problémákat, mert betömik a pofájukat zsíros falatokkal.

#740130 Ibiza Előzmény: #740125

de borzadmány 1243. zsidó f@szság.. 1283. zsidó szervezet támogatása.. az jó befektetés..meg még is jóhelyre megy...igaz.. "jobbikos".. :DD

Gondolom a családod nem ünnepel semmit..minek a születésnap..úgy is meghaltok..névnap sem..a külföldiek sem ünneplik..

kilóg az ördögök lába..

#740125 walex Előzmény: #740051

Ha pedig ő sikeres lesz, akkor előbb-utóbb mindenkinek jobb lesz, hogy prosperot idézzem.

Növekedni fog a gazdaság, emelkednek a bérek, több marad a vállalkozásoknál, új munkahelyek jönnek létre, több jut majd pl. egészségügyre, oktatásra.

Ez nagyon Fidesz M1 Bélás lett. :)))

Holnap este országos szinten sok százmilliót megint fellőnek a birkáknak tűzijáték címszó alatt szerte az országban, amiből jó pár ember életét meg lehetne menteni a várólisták rövidítésével. De utóbbi nem lényeg, cirkusz kell a népnek, csak tűzijáték legyen.

#740121 banyaiz Előzmény: #740115

szöget ütött a fejembe lányok és tetoválások kérdése. Ez az egyetlen gondunk jelenleg itt nemzeti együttműködés rendszerében.

De egyáltalán nem vehetjük félvállról ezt, nem is tesszük. Arra gondoltam már ma összehozunk egy csapatot , szellemi műhelyt, ami állni fog 2000 közmunkásból, néhány megbízható káderből, és vezetésére vagy Tónit gondoltam, vagy Janit mindketten bizonyítottak már. Legjobb Mato lenne de ő sajnos Mnb elnöki poszt mellett összeférhetetlenség miatt (tudod ezek nyamvadt EU-s hülyeségek) nem lehet. Pedig szükség lenne a tudására. :)

Szóval ebből is láthatod, ideje hazajönnöd messzi svéd földről. :)

...

Komolyra fordítva kint élsz , dolgozol, vagy csak nyaralsz? Mintha egyszer már mondtad volna kint vagy, de nem vagyok benne biztos.

#740119 banyaiz Előzmény: #740115

Úgy megy ez van ez az EU -nak nevezett gittegylet és a munkaerő szabad áramlása és hasonló nyikhaj szabályzatok.

Mi itt az ilyen ingyom bingyom dolgokra nem adunk.

Szóval hangsúlyozom ne induljanak holnap a svédek ide melózni, gazdasági menekülni , mert nem tudjuk őket befogadni !

Még egyszer a legfontosabb a magyar reformok működnek! Remélem megjegyezted, tájékoztasd a svéd tömegeket. :)

(ha mégsem értenék meg és jönnek, lezárjuk a nyugati határt is dróttal, errefelé nem szarozunk ilyen apróságokon)

#740117 banyaiz Előzmény: #740115

De és ez különösen fontos ha esetleg a svédek érdeklődnének nálad, svéd gazdasági bevándorlókat sem tudunk fogadni! Szóval ne induljanak meg holnap tömegesen. :)

#740116 banyaiz Előzmény: #740115

Ebből is látszik a világ rohan a pusztulás felé. Akkor a vizigótokról és a szaracénokról nem is szólva, ha ezt megneszelik nekünk annyi.

Két bevált eszközt tudok ajánlani nato drót, és nemzeti konzultáció. Megfontolásra ajánlom még a békemenetet.

A tetovált lányokra még a nemzeti együttműködésben sincs receptünk, de vannak ötletek.

Addig is annyit tudok üzenni messzi svéd földre a magyar reformok működnek, szóval no para. :D

(nyugati határon nincs Nato drót tehát ha onnan ide akarnának menekülni még lehet)

#740115 _pda_ Előzmény: #740024

:))))

a tekózás itt sokkal elterjedtebb, mint otthon

úgy rendesen minden testrészen, kortól, nemtől függetlenül

a múltkor pont a kasszás lányt néztem a lidl-ben, inget nem kell felvennie, mert az egész karja egy színes valami

ráadásul egy pálcika, 20-on egynéhány kiscsaj

2-3 hete volt itt valami Pryde féleség, egy hétig szivárványos zászló volt mindenen

épületeken, tömegközlekedési eszközökön, stb, ahol csak lehet

másképp nyomják errefelé ezt a témát, és az oviban sincs olyanfajta identítás erősítés mint nálunk, h te kislány vagy mert, te meg kisfiú, mert

:O