Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#739988 Racional Előzmény: #739974

TV; Rádió; ámulok a "szakértők" prognózisain. mintha más planétán léteznének?

#739987 Racional Előzmény: #739958

Ki a szolgáltatód?

Pomázon voltam: Telecom térerő nulla; Vodafone 100% és ez így van máshol is.

#739974 banyaiz Előzmény: #739958

Benézett a 200 napos alá. De nem zárt alatta. Nagy mókamesterek ezek. Gondolom jó sokan játszottak arra héten réstöltés, aztán stoppokat kiütötték.

Napon belül 3%-os mozgás egy teljesen érdektelen tőzsdei napon , többi piacot elnézve. Kicsit idegbeteg a dax. De hát ezért szeretjük. :)

#739943 Ibiza Előzmény: #739935

http://www.portfolio.hu/vallalatok/elpattant_a_cerna_a_nemet_tozsden.218340.html

igen ebből kell csipegetni..stop a brókerek barátja..

usai majmok szerdai bejelentése játszik még..de sztem azt beárazta a piac..Én egyelőre nem gondolom hozzányúlnának a kamathoz vagy az eszközvásárláshoz..vagy csak jelzésértékkel..a múltheti munkanélküli adat nem lett jó..arról beszéletak majd akkor ha a munkanélküli adatok tendenciája biztosan pozitív irányba megy.

amúgy fallikus jegyek..

http://finance.yahoo.com/echarts?s=^GSPC#{"range":"1d","allowChartStacking":true}

#739904 banyaiz Előzmény: #739775

Megnéztem videót. csak meddig konszolidál, és merre fog ebből kitörni, és mikor?

Nagyon harmatos, 15x-28x környéki rés mint amit be kellene tölteni, és 270 környékén az 50 napos .

Bármilyen komolyabb visszapattanás innen a 200 napostól minimum az lenne 300 felett bezár. A többi az csak egy vergődés.

#739780 Ibiza Előzmény: #739776

nem lehet annyi kiszámolni..én 2-3 pakkot veszek..egyet ha eldöntöttem szinte azonnal..vagy egy szinten.. a másodikat szigorúan egy szinthez kötöm.. a harmadikat meg ha lejjebb megy mint gondoltam..

certiknél van egy mozgás amiben jól mozognak.. TL 65 ben én azt láttam tágabban 2080 és 2750 között mozog.. és szűkebben van egy 2330-2550 közötti mozgása valamint a 2299-2100 ezt használtam ki.

#739776 Kiss Zoltán Előzmény: #739774

Némi vigasz,10900 környékére számolgattam ki,picit tévedtem!Most úgy érzem,hogy a jövő héten azért még eltolják 11300 környékére,vagy egy kicsit még feljebb!

#739774 Ibiza Előzmény: #739763

nem volt annyi..2069 volt az alja..én vettem két szinten elég sokat.. elég jól belőttem az alját..és a napi mozgását..

#739771 banyaiz Előzmény: #739763

Ha pedig lefogja törni a 200 napost akkor vsz úgy lesz majd, hogy gyorsan esik egy akkorát mint egy ólajtó aztán utána ez a pöcsörészés. Ahogy most is esett 1-2 nap alatt 11600 környékéről 10900-ig.

#739770 banyaiz Előzmény: #739763

Szept 15 fed, alapjáraton előtte kellene megszórniuk , és hírre még egy ráadás esés . Aztán kiderül Usában mekkora parát fog okozni. Szerintem nem olyan extra nagyot, és nem sokáig . Ezt látnám vszínűnek.

Az is vszínű, hogy ezért nem tudott menni ath közelbe mert már sokan várják ezt az emelést, és nem tették meg azt a szívességet előtte felrángassák ATH-ra.

#739767 banyaiz Előzmény: #739763

Nagy elmozdulást kellene megcsípni.

Most arra hajlok ez a 200 napost le fogja törni, de hát erre nem nyitok shortot innen.

Szerintem a kamatemelés történetre legalább az idei emelkedését a daxnak úgy 1 perc erejéig vissza kellene adnia. :) Úgy értem az 1 percet, hogy esik esik aztán kb 1 percig mínuszban lesz az idei évet tekintve. :)

Ha már erre a görög történetre rángatóztak de a megegyezés kevés volt ath közelséghez, akkor én ezt az amcsi kamatemelést tartom egy meghatározónak közeljövőre.

Csak el is napolhatják esetleg Kína miatt, szóval ez se egy halálbiztos , hogy szeptemberben lesz.

Nyilatkozik egy amcsi jegybankár, hogy ezért vagy azért úgy gondolja ráér még az emelés akkor az egész kép egy pillanat alatt változhat pár 100 pont dax erejéig.

Húzzák halasztják ezt az emelést amíg csak lehet.

#739763 Kiss Zoltán Előzmény: #739759

Reggel a tl65 vételemet beállítottam 2050-es vételre,aztán elindultam a motorommal,de néhány perc múlva lerobbant,hazatoltam a vételt meg kiszedtem!:((

#739759 banyaiz Előzmény: #739750

Eladtam. Csak megtartotta megint. Ez a 200 napos jól hoz a konyhára.

3. alkalommal nézte meg 1 hónap alatt kb. Ha ezt nem töri le hamarosan kutya legyek. Teszteli itt nonstop nem egy longos jelnek tűnik.

Long kísérlet 200 napos …

#739750 banyaiz

Long kísérlet 200 napos közelből ismét. Lássuk állja e a csapásokat.

dax 200 nap 921 snp 2076 szinte rezdülésre azonos távolságra mindkettő, teljesen szinkronba hozták őket.

Készülődés a kamatemelési mókára. :) Jó lenne nem most ütnék át rajta.

#739740 banyaiz Előzmény: #739721

Gyenge nagyon . 200 napos megfogta ugyan, de amit hagyott rést 15x-28x között nagyjából , ebbe bele se kóstolt.

szintre hozták Usával a héten. Snp volt 200 naposa fölött 1-2%-al dax pedig 6%-al mondjuk.

Most mindkettő szinkronban egy hajszálra van 200 napos felett.

Így most mire spekuláljunk? Lebeg a kamatemelés szeptemberben fázok így a longtól látva ezt az erőtlenséget daxban. Főleg a görög megegyezés utánira gondolok, köze nem volt hozzá amit vártam, hogy ATH-t megnézi, inkább összerogyott.

Shortolni pedig a 200 naposon?

Szóval én kivárok most.