Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Alsó hangon 100 mrd-okró…

#739733 banyaiz

Alsó hangon 100 mrd-okról beszélünk. BB-ért kifizetett az állam 200 mrd Ft-ot.

Mennyit ér a problémás ügyektől megtisztított Mkb? Legalább azt az árat kellene kérni érti amit az állam bukni fog azon a problémás ügyeket a nyakába veszi.

Milyen csoport fogja ezt megvenni aki itt rendelkezik ekkora tőkével? FHB-nak hogyan tudnák átjátszani kifizet majd mondjuk 200-300 mrd-okat a következő években ezekért a bankokért? Miből?

Nem látom át hogyan akarják ezt kivitelezni, de nagy mutyiszag terjeng. Mkb-t szanálás alá vonták, az új törvény amit alkottak erre annak a rendelkezései lesznek irányadóak . Biztos meg van tervezve mit akarnak de nekem a pénzügyi része nem áll össze.

Ki fogja ezeket a brutál összegeket letenni az államnak? Lehet ,hogy a svájci pártkasszában van több is. :) De azért ez nem aprópénz, és nem is kockázatmentes ha működtetni akarják persze, nem szétlopni.

Quaestor esetére is veth…

#739730 banyaiz

Quaestor esetére is vetheti tekintetét, vagy esetleg a Postabank esetére.

Merjünk nagyot álmodni ezt értem, nagyon jó, csak nagyon meg kellene nézni kire bíznak majd egy ilyen értéket.

Amiről nem hallottam és …

#739728 banyaiz

Amiről nem hallottam és hiányoltam az MKB esetleges megvétele. Ezt feladta a bank? Mert jó lenne megvenni miután kitakarították belőle a hulladékot. Cs papa igazán rábeszélhetné Viktort, hogy ne erőlködjön a haverokkal banki témában vesse tekintetét Széchenyi bank esetére. :) Megvédéshez értenek szavak szintjén ez a műfajuk, de egy Mkb-t nem kellene odaadni nekik.

Bízza komoly emberekre a dolgot és Mkb-t Otp-nek megfelelő áron . Szomorú ez, hogy teljesen esélytelen.

Tőkeerő meglenne a piac is olyan lehetne venni, erre az állam beavatkozik a folyamatokba.

Re: nincs cím

#739726 banyaiz Előzmény: #739701

Viszont lehet úgy is nézni ennyit tud összehozni egy több mint vergődő Ukrajna, nagyon problémás orosz gazd helyzetben, és a többi régióban sem éppen a Kánaán van.

Pl a magyar részleg ami a legerősebb, amióta létezik ekkora válságot mint ez a chf hiteles történet nem élt át. Évekre a hitelezést visszavetette, a meglévő állománnyal ezer feladat, romeltakarítás. Így hoz 30 mrd/negyedév ez a részleg.

Ha ebből indulok ki van azért komoly potenciál, össz bankilag. Csak továbbra se látom a végét a romeltakarítási időszaknak.

Ukrán bedőlt hitelállomány több mint 50%.

Ez kb az a kategória ha mi fizettünk volna annak idején az ukránoknak , hogy ne kelljen náluk bankot venni, és ott ténykedni az is jobb lett volna. :) Azért ez némi nyilvános konzekvenciáknak levonását igényelné szerintem.

#739724 banyaiz Előzmény: #739701

Nem lett rossz a gyors. Látszanak pozitív jelek. Orosz részlegnél az áruvásárlási hitelek felfuttatása egy eszetlen dolog volt. Orosz , ukrán jött be fő problémaként a magyar chf hiteles, forradalmár probléma helyett.

Végre visszaesik a ct képzés békeidőkbeli szintre egy negyedévben de így sem tud 50-60 mrd /negyedév nettót hozni. Köszönhetően az orosz , ukrán szarságnak. Bolgár nagyon jó. Magyar részleg 30 mrd körüli nettójától se vagyok elájulva , lehetne több egy 10-essel. De a körülményekhez képest ez nagyon masszív eredmény.

Oda kellene eljutni magyar részleg hoz 30-40 között, vagy 40-et, bolgár 10-et, az összes pici román szlovák, montenegrói és a többi 10-et együtt, és az orosz ukrán együtt legalább 20-at stabilan /negyedév. ez 80 mrd/negyedév. Ez a minimum elvárás. :)

Van hiányérzetem a leánybankok menedzselésében, és ennek egy nyilvános értékelését én nagyon hiányolom. A vásárlástól kezdve mit vitt , mit hozott. Megértem szívesebben domborítanák ezt amikor szárnyal minden, de jó lenne azért most is egy ilyen. Hiánypótló lenne. Időszerű jó 10 éves program mit hozott össze a banknak. Mik a célok és a többi.

#739688 Hathor Előzmény: #739685

Honnan tudod, hogy én nem ott lógatom? :)

Napi maxos záró ismét, hanging man után!

#739686 Csusza Előzmény: #739684

Annyira nem. Ha napi max körül zárna, az igen longos dolog lenne.

Persze tudom, gyj napján délután sokszor visszaöntik...

#739685 Csusza Előzmény: #739666

:-) Ha ez kívánságműsor lenne, már régen nem itt lennénk, hanem Pongo-Pongo szigetén lógatnánk a tengerbe...

#739651 Hathor Előzmény: #739650

Ez is megvan.

Most meg kell tartani ezt a szintet.

Rés alatta.

Bux alatt sziget

#739648 Csusza Előzmény: #739644

Van, bizony! :-)

De legalább felvállalom... :-D

Amúgy kis pakk, bármerre is megy, nagyot nem számít.

#739646 Racional Előzmény: #739642

a megmondó emberek minden szégyenérzet és felelősség nélkül nyomják a jóslataikat, ehhez képest mi csupán a saját vagyonunkat kockáztatjuk;

ez a fétis szerű felminősítés viszont jön (hamarosan) és számítani fog, ez pedig tény, bármennyire nevetségesek is vagyunk