"115910 2015.08.12 16:40 Csusza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím"
:)Van ez így!
"115910 2015.08.12 16:40 Csusza (Tisztelt Tag) Re: nincs cím"
:)Van ez így!
Mkb eladása lesz érdekes belföldön majd amit nagyon sietettnek a hírek szerint.
Gyorsított eljárás van.
Az Otp-nek nem mellékes. Sajnos arra nem látok esélyt Otp-nek adják pedig az nagyon jó volna.
Összevonják e bb-vel, vagy lepasszolják a haveroknak.
Amúgy más rendkívülit én belföldön nem látok. Különféle extrákkal már kijátszották magukat bankadó, tranzakciós adó kutyafüle, dev hiteleseket is megmentették.
Esetleg még az autóhiteles sztori milyen áron kerül forintosításra.
Felminősítésünk itt csak az időpont mikor.
Kb ezek lehetnek belföldi témák ez se kevés, de mi ez ahhoz képest mikor hetente ilyen teher olyan teher, ilyen ígéret stb. Ez már maga békesség ahhoz képest.:)
Lehet, hogy kicsit kényszeres vagyok? Szerintem semmiképp. :-D
800 körül volt mindig is, ahol kezdtem volna venni amúgy, beírtam többször. Ezt csak amolyan önigazolásként, hogy mekkora jellem vagyok. :-D
Ui: Volt egy érzésem, hogy ezt a pozit nem biztos, hogy közzé kellene tennem, igaz volt... :-)
esküszöm, komolyan, nem röhögtem el magam hangosan, dehogy :D
Óvatosan belecsíptem. Főleg a gyj miatt. Talán nem is olyan szar ez, teledumáltátok a fejem. :-)
Mióta kiárazódott belőle a gonosz bank, és a végső nagy mentés történet azóta erős.
3500 környékéről 6 k környéke és azóta 5300 alatt nem is volt, vagy nem láttam. Erő , izom.
Felminősítésünkkel lehet megvárják a bankadó tényleges csökkentését, de akár már idén is lehetne.
Kamatemelésen kellene átesni mint egy bárányhimlőn aztán mehetnénk feljebb. Mai gyorsra is kíváncsi vagyok. Ukrán -orosz mit alkotott mennyire rossz, és Mo-n mennyire esik a problémás állomány. Mindig van valami szarság, egy dolog javul akkor jönnek az oroszok. Vhogy fel tudna kúszni végre negyedéves 50 mrd-ra legalább a profit. Forradalmárok is végre lecsitultak gonosz menekültekkel vannak elfoglalva.
"ez megy már vagy 3-4 éve,"
igen!
De én most változást látok, a DAX és a DJ mozgásait sem reagáltuk túl, sőt inkább puhábban
(megérett a Matolcsy gazd.politika? vagy mi a fene?)
ilyen ez a pop szakma, azt csinál otika amit akar
összes papírnál ez van :)
GYJ előtt fel, utána le, ez megy már vagy 3-4 éve, ahogy figyelem, bár nem tartozik a folyamatosan nézett instrumentumok közé.
Ahogy gondolod. Két napja is vártad lefele a rést, de nem lett.
Hátha majd most
majd lesz
itt valahol sok sziget lesz
A három külföldi bankról volt szó.. ez régebbi hír elnézést.
Idén a Raiffeisenről volt szó.
Bux szigetforduló, OTP 5767
DAX, SP tegnap visszarántva 200napos mozgó fölé
Nem számít.
OTPnek most jön ki a gyorsjelentése. Kivonulnak a bankok itthonról, az neki jó.
Hitelezés beindul itthon, Forint hitelek.
Múltkori nagy veszteség után profit jöhet most.
És még nyakunkon a felminősítési story, miközben még mindig jó makrokat produkálunk.
Kint meg már 2009óta hajtanak csúcsokra az indexek.
hosszú még az augusztus :) majd 20. után ránéznek daxra és megijednek, hogy mi volt balcsi alatt... :D