GYJ előtt fel, utána le, ez megy már vagy 3-4 éve, ahogy figyelem, bár nem tartozik a folyamatosan nézett instrumentumok közé.
GYJ előtt fel, utána le, ez megy már vagy 3-4 éve, ahogy figyelem, bár nem tartozik a folyamatosan nézett instrumentumok közé.
Ahogy gondolod. Két napja is vártad lefele a rést, de nem lett.
Hátha majd most
majd lesz
itt valahol sok sziget lesz
A három külföldi bankról volt szó.. ez régebbi hír elnézést.
Idén a Raiffeisenről volt szó.
Bux szigetforduló, OTP 5767
DAX, SP tegnap visszarántva 200napos mozgó fölé
Nem számít.
OTPnek most jön ki a gyorsjelentése. Kivonulnak a bankok itthonról, az neki jó.
Hitelezés beindul itthon, Forint hitelek.
Múltkori nagy veszteség után profit jöhet most.
És még nyakunkon a felminősítési story, miközben még mindig jó makrokat produkálunk.
Kint meg már 2009óta hajtanak csúcsokra az indexek.
hosszú még az augusztus :) majd 20. után ránéznek daxra és megijednek, hogy mi volt balcsi alatt... :D
Tényleg az lett, de meglátjuk, ez a lelkesedés mire elég.
Persze tévedhetek is, erősen benne van, hogy nem veszem észre, amit kellene...
Azért ajánlom a DAX-ra kukkantást, konkrétan -3.34%, derekas.
először zárják a kinti pozikat, mert a nagy pénzek ott mozognak. BÉT apró, ezt majd leszórják utána..
Lehet, lehet. Én akkor is azt mondom, miután pár évet kínlódtam már ezzel a riherongy otival, hogy ez nem életünk beszállója.
Húzogathatjuk a vonalainkat vagy bármi másunkat, ez most kerülendő.
Uff, szvsz...
Én nyilván egy hülye vagyok, de szerintem ilyen forgalmak mellett felesleges TA-t vizslatni. Egy közepes befi bármikor arra rántja, amerre akarja.
Számomra pont ott van egyébként, ahol nem nyúlok hozzá, se long, se short. Ha lesz forgalom és látható szándékok, akkor lesz érdemes. Aszondom, most tartani kell a pozikat hosszút vagy rövidet -kinek milyen a hite-, na de itt, így most pozit nyitni erre, háááát...