Tényleg az lett, de meglátjuk, ez a lelkesedés mire elég.
Persze tévedhetek is, erősen benne van, hogy nem veszem észre, amit kellene...
Azért ajánlom a DAX-ra kukkantást, konkrétan -3.34%, derekas.
Tényleg az lett, de meglátjuk, ez a lelkesedés mire elég.
Persze tévedhetek is, erősen benne van, hogy nem veszem észre, amit kellene...
Azért ajánlom a DAX-ra kukkantást, konkrétan -3.34%, derekas.
először zárják a kinti pozikat, mert a nagy pénzek ott mozognak. BÉT apró, ezt majd leszórják utána..
Lehet, lehet. Én akkor is azt mondom, miután pár évet kínlódtam már ezzel a riherongy otival, hogy ez nem életünk beszállója.
Húzogathatjuk a vonalainkat vagy bármi másunkat, ez most kerülendő.
Uff, szvsz...
Én nyilván egy hülye vagyok, de szerintem ilyen forgalmak mellett felesleges TA-t vizslatni. Egy közepes befi bármikor arra rántja, amerre akarja.
Számomra pont ott van egyébként, ahol nem nyúlok hozzá, se long, se short. Ha lesz forgalom és látható szándékok, akkor lesz érdemes. Aszondom, most tartani kell a pozikat hosszút vagy rövidet -kinek milyen a hite-, na de itt, így most pozit nyitni erre, háááát...
BUX 22150nyakvonal. Fölé kéne mászni záróra.
OTPt is tartják 5650fölött. Sőt megvették 5680ig.
Pénteken gyorsjelentés. nem fogják leküldeni szerintem.
csak Maverick nyitott shortot júliusban, alig van shortos. Ebből így zakó lesz
nem lett rés, megkegyelmeztek
igen, túl vagyunk rajta :) nagy befektetőkön is... 3 hónapja csúcs alatt vagyunk
Nem bánnám ha így lenne. Van egy kis hati pakkom amiből ki kéne szállnom még, ha fel megy.
Ma tartották 5700at, Naposon lett egy Hanging Man.
Ma jól berakták a piacokat, holnap visszamehetne fel.
Még akkor egy Cof Bt vársz fel, ha jól látom.
nekem is hiányzik egy felszúrás még. Mondjuk felőlem mehetne is tovább fel. na de érdeklődés hiánya van piacunk iránt sajnos
Benne van a pakliban, de a nagyobb esések előtt mindig szokott egy indokolatlannak tűnő árfolyam felhúzás lenni, amikor a kisbefektetők shortjait eldobatják.
A nagybefektetőknek meg ráadásul idő kell, hogy a longjaikat eladják és még a shortjaikat is megnyissák.
azért ha letörne 650 ne legyél szomorú :) főleg réssel...
Idézet: 115882 2015.07.30 12:12 Lenthor (Kezdő fórumozó) nincs cím
Ha az 5145-n lévő korrekciós "A" hullámból építjük felfelé a "B" hullámot, akkor mutat némi hasonlóságot a B/a és a B/c hullám. Ha, igen, akkor még benne lehetne a korábban írt 5650 környéke lefelé, majd a "B" hullám csúcsa felmehetne 6250 vagy 6369 környékére jó hangulat esetén.
Sziasztok. Az 5650 helyett 5651 lett. Hibahatáron belül.
Azt nem veszem be, hogy mert holiday van, amikor minden lúzernek is az okostelóján megy a kereskedés.
őrült forgalom