Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#739319 Ricsi Előzmény: #739317

Ha kint leszek, nyomom neked a fotókat. A múltkor vettünk asszonynak egy bársonyszoknyát, olyan spanyolosat mintára, de csak a kék árnyalataival, kemény 3 Eur-t kellett fizetni. Kicsit sokalltam, de neki tetszett :)

#739318 Kissherceg Előzmény: #739315

térség függő, de angliában, London körül túl nagy a verseny. Ott van balkán + lengyelek és fél ázsia. Persze kívülállóként okoskodom, csak ismerősöket látom

#739317 hosszhuszár Előzmény: #739308

:) spanyolország jó.. :)

az egyetlen unios ország, ahova ömlik ellenőrizetlenül a sok márkahamisított cucc...europa mekkája. :)

#739315 hosszhuszár Előzmény: #739302

nem. az is jobban él, aki itthon a munkájáért napi 5e ft ot kapott, kint, 6,5 fontos órabérrel dolgozik...

#739314 rbbj11 Előzmény: #739296

Én egyszerre értek egyet Zsidayval, h. pár éves fellendülés jöhet itthon, de ugyanakkor nem értek egyet a vázolt hosszútávú perspektíváddal. Nem mindig érvényes az ellentétes pzsichó: vannak tartós folyamatok. Ott érvényes csak a tözsdei pszichó, h. pánikban vegyél, ahol ciklikusság áll fenn. Egy padlót fogó, és folyamatosan kiszoruló cégnél sem igaz, h. érdemes pánikban hosszúra venni. Akárhol veszed, hosszú távon buksz, és aki idöben eladja, az jár jól.

Mo. és a perifériáról tartó elvándorlás sztem nagyon is tartós, meg nem fordítható folyamat, amit jelenlegi EU viszonyok erösítenek. Ez abból is látszik, hogy aki tartósan kinn maradt, egyáltalán nem bánta meg, húgom se jönne vissza a jólétböl...

#739308 Ricsi Előzmény: #739302

A kulák mást jelent :)

Engem akar mindenki meggyőzni, holott én nem akarok ott multiban dolgozni. :))

#739302 Kissherceg Előzmény: #739296

persze, kimennek londonba, de csak az él jól kint, aki itthon is... multiból multiba érdemes csak kimenni, kulákból elég van

#739296 Spade Előzmény: #739289

"Csak tudod, másutt nincs nemzeti mercedes gyár pl"

.

na persze , gondolod te, németebb az már nem is lehet :)

Amúgy meg Fico is hülye bár ha miniszterelnök mond valamit annak mindig tétje van, meg mindenki hülye de a dolgok érdekesen egybe vágnak a józan ésszel levezethető következtetésekkel. De nem akarlak meggyőzni meg senkit sem csak árnyalni akartam a képet h valaki jól gondolja meg mit tesz. Én azt gondolom a nagy londoni kivándorlás ugyanolyan átbaszás lesz a többség számára mint a svájci frank hitel. Ne legyen igazam...

#739290 Ricsi Előzmény: #739232

Az első pont tetszik a legjobban, hiszen akkor vegyünk OTP-t, mert most 10-15 év fellendülés jön, az is kínlódik már vagy 7 éve.

Szerintem totál rossz az egész okfejtés, de majd meglátjuk. Egyáltalán nem veszi számításba a fizetőképes kereslet alakulását. Amíg mondjuk 50 000-ért 1 milla ember tud lakást bérelni, 100 000-ért már csak 200 000. És 200 000-ért pedig csak 1 000.

És azt sem veszi figyelembe, hogy nem csak a betéti, hanem a hitelkamatok is csökkentek, tehát ha egy albi 200 000 lenne, akkor inkább vesznek lakást. És téves azt is feltételezni, hogy pesten lakáshiány lenne, ezt látom a körúton, ahol este a lakások minimum felében nem ég lámpa, mert a kutya sem lakik benne. El lehet jönni, meg lehet nézni. Én még emlékszem, gyerekkoromban minden lámpa égett.

És ha igaza lenne, akkor nem zárnának be a boltok, hanem nyílnának. Csak a belvárosban tudok mutatni legalább 10 közértet, ami bezárt. Közepes méretűek, az emberek szerettek ott vásárolni, amíg volt pénzük. Helyette most mindenütt kocsma nyílik, akik a külföldiekre szakosodnak, mert a magyar vendég csak kis számban tartózkodik ott, akármerre megyek, szinte csak külföldi szót hallok.

#739289 Ricsi Előzmény: #739284

Csak tudod, másutt nincs nemzeti mercedes gyár pl, és ők ott fognak gyártani, ahol megéri nekik. A nemzetbiztonsági kockázat nem számít a magáncégeknek. Ez a kapitalizmus alapköve, és amíg nincs jobb társadalmi berendezkedés, addig ez így is marad.

#739287 Spade Előzmény: #739274

" Szlovákiában sok roma származású ember él, az országnak még saját polgárait sem sikerül maradéktalanul integrálnia, milyen nehéz lenne ugyanezt megpróbálni Észak-Afrikából származó emberekkel

– mondta Fico.

Az interjúból kiderült, a kétszáz szíriai keresztény befogadását kezdeményezték az Európai Bizottságnál, méghozzá arra hivatkozva, hogy Szlovákia keresztény ország, és az integráció első szempontja a vallási, illetve a kulturális hasonlóság"

.

azért ez nagyon érdekes, Fico is azt mondja amit irtam, aki ugye Me, te meg hülyeségnek tartottad :)

#739285 Spade Előzmény: #739279

Senki nem mondta h az erős Mo-ban lennének érdekeltek vagy h egyáltalán ez felmerülne kicsit is, csak azt h kedvező a konstelláció minden szempontból. Amikor kinába hordták a gyártást az erős Kinában voltak érdekeltek ? Nem és mégis Kina profitált és fejlődött belőle a legtöbbet...Különben ez a piacot vettek mindig a folyamat elejére jellemző utána az integrálódással már fordul(hat) a kocka

#739284 Spade Előzmény: #739274

A kommersz hirek szerint igazad van, de ha megnézed az elemzéseket akkor azt olvashatod h súlyos nemzetbiztonsági kockázat h mindent Ázsiában főleg kinában gyártanak és ezen változtatni kell.

#739279 Kissherceg Előzmény: #739269

te komolyan elhiszed, hogy a széthúzó európa érdeke az erős Mo??? Erős Mo ötletét trianonban leszavazták... Az EU támogatások 50-60% külföldi cégé, 30% ellopja politika 10% ellopják vállalkozók, 0-10% bekerül országba. A vásárolt árukat szintén importból hoznak be, lásd mezőgazdasági beruházások.

EU pénz így is áldás, de csak a statisztikát javítja. Valós gazdasági hatása jóval kisebb, de legalább van. Nélküle ótvar nagy szar lenne itt, tehát még így is megérte nekünk. Kb Moldova szintjén tartanánk nélküle, na jó szerbek...

#739274 Ricsi Előzmény: #739269

Iparosítani kínában és indiában fognak, azok meg afrikában. Nem nézed a híreket?

#739269 Spade Előzmény: #739190

nem igaz h mindig le voltunk maradva, pl. a ny eu-ra jellemző protestantizmus csak Mo-n-Erdélyben volt meg még Ausztriában sem. De ezt hagyjuk most mert hosszú lesz és nem olvasod el :).

-

Viszont még soha nem csatlakoztunk támogatott egyenrangúként gazdag államokhoz, ez egy óriási lehetőség amit támogat h EU-ban csak a kelet EU országokban lehet versenyképesen ujra iparositani és ez még nagyot fog durranni