Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #739079

Azért nem éppen ezt irtam, az első része még csak csak:

.

"Legjobb lenne vagyoni és vallási cenzus és országonkénti cenzus alapján . Legyen fiatal, diplomás, viszonylag gazdag és keresztény de legalább ne muzulmán még a kínai is jóbb ebből a szempontból vagy vietnami. "

.

Pl. Kinában van vagy 30 milla keresztény egyiptomban 15 milla vietnamban is 5 milla Pakisztán India szintén vagy sziria libanon, tehát jöhetnek bőven. De a leglényegesebb különbséget ami árnyalta amit mondok totálisan kihagytad:

"

De ráérünk még . a föld népessége 40 év alatt alatt fog nőni vagy 5 milliárddal, az EU meg már most betelt. "

.

Azaz nem a mai helyzetben kell beengedni hanem 20-25 év múlva, addig elég feladat a cigokat felhozni, azért ez nagy különbség.

Szerintem Mo és a többi kelet EU állam sokkal gyorsabban fog felzárkózni mint azt sokan ma gondolnák. Történelmi példákat érdemes megnézni h erős gazdasághoz csatlakozók milyen gyorsan zárkóztak fel és lesz nagy meglepetés. A történelem meg olyan soxor ismétli önmagát h érdemes rá tétet tenni.

.

Amúgy pedig már 1 éve irtam h a tözsdében a tömeg mindig téved , a többség szerint innen ki kell vándorolni (tehát sztem te is tévedsz mert a többséggel vagy, májd 2050.ben meglátjuk) igy van ez az életben is amit mindenki csinálni akar az már késő és tévedés lesz. 14-ben a mindenki ki akar menni már a 60%-t ostromolta én azt irtam valszeg most kell hazajönni. Aki pl. Budapesten 1 éve jó helyen vett lakást már 20%-t zsákolt és sztem még az elején járunk. A muzulmánok meg csak menjenek el innen ez a mémek élet halál hharca erről is irtam már nevezhetjük civilizációk háborújának amiben a keresztény (gyökerű) EU (a demokrácia tolersancia stb.) már vesztésre áll.

.

Sztem amúgy soha nem szabad egy kormány (un)szimpátiát az egész országra és messze a jövőbe kivetiteni, ez a tözsdén is biztos bukást jelent és az ország választásban is de akár a szakma választásban is súlyos tévedés lehet. A helyzetek nagyon gyorsan változhatnak és változnak is.

.