Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#739300 Ibiza Előzmény: #739282

kint élsz usában? máshol is olvastam adnak 80% jelzálog hitelt.. és ráadásul nem a vételár hanem a bank által értékbecsült árnak..

#739298 rbbj11 Előzmény: #739276

Kyosaki modellje jó, csak fel sem merül benne, hogy nincs mindenhol hitelezési kánán, pléne nem számol 5%-os banki marzsokkal, és persze egykori 7%-os alapkamatunkkal se...

Egyébként könyveiben inkább 90%-os hitellel számolt, jó párat elolvastam, pontosan kiszámoltam, milyen feltétlek kellenének itthon, h. játzsható legyen. Mint egy másik bolygó...de már usa-ban is ritka kivételtöl eltekintve 70%-nál jobban nem hiteleznek 2008 óta.

#739293 JP Előzmény: #739268

Ó a nemjóját bele, ez már egyre bonyolultabb.

Na akkor így kérdezem: személygépkocsival Ártándnál belépve az országba, végig a 4-es (katasztrofális) főúton, Dabas és BP közt valahol rátérve MO-ra majd M1, Győr előtt le a 83-ra .... a többi már nem ti rátok tartozik :-) , és vissza ugyanerre ..... szóval autópáya matricán kívül, kell még vennem vagy megyei matricáKAT, vagy egy országos matricát ?

Re: pofonok völgye

#739283 Koffein Előzmény: #739251

azt hiszik, hogy otthon vannak a sarki kocsmába... remélem precedens értékű büntetést kapnak, hogy terjedjen a híre, hogy itt eu kapujában, ilyet nem lehet...

#739277 Ibiza Előzmény: #739210

Magyarországon mindig is prémium helyzetben voltak a bankok..sehol a világon nem volt akkora az olló a hitel és a betétkamatok között..ez volt az alapja orbánék bankadójának..nyakig járnak a pénzben azok akik a válságot okozták..plusz pofátlanul keresnek.

Osztja az észt a meggazdagodásról Kiyosaki..de az üzleti modellje arra épül..80% hitelt kapsz az ingatlanra..tehát a 100 egység pénzedből 5 ingatlant vehetsz.. ráadásul 4-6% kamatra..ez mi? mint a mama hasában..

#739276 Ibiza Előzmény: #739210

Magyarországon mindig is prémium helyzetben voltak a bankok..sehol a világon nem volt akkora az olló a hitel és a betétkamatok között..ez volt az alapja orbánék bankadójának..nyakig járnak a pénzben azok akik a válságot okozták..plusz pofátlanul keresnek.

Osztja az észt a meggazdagodásról Kiyosaki..de az üzleti modellje arra épül..80% hitelt kapsz az ingatlanra..tehát a 100 egység pénzedből 5 ingatlant vehetsz.. ráadásul 4-6% kamatra..ez mi? mint a mama hasában..

Re: pofonok völgye

#739275 Euroman Előzmény: #739251

ez egy undorító katasztrófális ótvarság.....albínó balázs pali, vagy mi a phasz?

#739272 Spade Előzmény: #739234

A lengyelek nagyon alávágtak ezzel a tv-el a fidesznek gyakorlatilag aláásta a legnagyobb eredményüket a jobbik nagyon megkampányolhatják ezt de még a szocik is. Emlékszel amikor mondtam h ha nem végtörlesztési 180 HUF-on forintositanak akkor abból még nagy bajok lesznek? Hát itt is van. Figyeljük meg ősszel mi lesz, De h a többi lízing stb. hitelt nem fogják elfogadni a 309 HUF-os árfolyamon arra vakon fogadni mernék

#739270 Koffein Előzmény: #739268

amúgy óriási egy szívatás, azt hittem egy évig jó, erre megvettem május közepén, vagy talán vége fele és kiderült, hogy január 31ig érvényes :D

#739268 Spade Előzmény: #739264

ahogy koffein mondja mindegyik megyére külön kell, de viszont arra egész évre jó Ha sokat utazol mondjuk Debrecenbe akkor jó a megyei, de ha már Pestre akarsz jutni mondjuk 1 évben párszor akkor már országos kell 10 napos vagy ha jól számolom 4 megye kell de az még éves szinten mindig csak 20 rugó fele az éves országosnak. Szal lehet vele jól sakkozni :)

#739267 Spade Előzmény: #739259

Igazad van semmiféle cds meg ilyenek nem játszottak, hanem a bankok managementje a projekthiteleknél (nagyobb akár társasház épitések) szétnyúlta a bankokat állítólag risztelve a hitelfelvevőkkel, nem véletlenül rugtákl picsán a vezérkarokat és vezették be sok helyen h adott összeg felett csak az anyabank hagyhatja jóvá a hiteleket....

#739266 KawaBazsy Előzmény: #739264

Nem idő a korlátja (egész évre jó), hanem terület. Nekünk itt Pest megyében tuti, innen indul az összes autópálya, meg a M0-ra is kell.

#739265 Koffein Előzmény: #739264

mindegyik megyére külön szóló :) inkább vegyél 10napos pályamatricát, na akkor keresztül kasul mehetsz az autópályákon...

Legyen szíves magyarázza…

#739264 JP

Legyen szíves magyarázza már el nekem valaki, hogy mi az a megyei matrica? Mikor, vagy minek kell azt megvásárolni? Megveszem és kész, keresztül-kasul kocsizom az országot vele, vagy mindegyik megyére külön szóló ?

#739259 rbbj11 Előzmény: #739225

A magyar bankok mindenkit, nem csak devizahiteleseket, orbitálisan lenyúltak és mai napig pofátlanul lenyúlnak. Sajnos azt kell mondjam (bár ettöl borsódzik a hátam), de ha fidesz nem szabályozza még a kamatfelárat is, söt minden betüt, hogy dolgozhat itthon egy bank, akkor ezek a polgárok szemét is kilopják.

A kérdés csak az, hogy ez a vadnyugati szabadrablás egyszerü rövidlätóság miatt van, vagy amitöl jobban tartok, eszméletlen szakmai hozzá nem értés miatt vegyítve mohósággal. Ugyanis olyan a Földön nincs, h. jó szakemberek akármilyen környezetben folyamatosan nullszaldós szektort hozzanak össze, pláne bankoknál, ahol a szomszédos országokhoz képest dupla, tripla marzsokkal dolgoznak...vagy szemérmetlenül lopják a pénzt és eltüntetik kreatív könyveléssel vagy akkora seggek, amilyenek nem bankmenedzsernek, hanem utcaseprönek sem alkalmasak.

Ott kezdődik, hogy miféle kockázat menedzsment az (tiszta laikus hozzáállással akár), ahol 20-25% a problémás hitelek aránya szinte folyamatosan???