Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#739020 walex Előzmény: #738988

A sok birka pedig csak bégeti még mindig, hogy elmúltnyolcév...

Ha a kormánynak nem is, de sokkal nagyobb következményekkel kellett volna járnia ennek az ügynek.

Figyelemelterelésnek tökéletesek voltak nekik a brókerbotrányok, Quaestor ügy és a bevándorló kampány, ami érdekes módon pont akkor kezdett el valóban jelentős problémává válni, amikor bedobták figyelemelterelésnek a plakátkampányt. Furcsa véletlen (?) egybeesés.

Próbáltam ismét időponto…

#739019 walex

Próbáltam ismét időpontot kérni egy másik dokihoz, mivel legutóbb se volt sikeres a próbálkozás, mondták, hogy ezen a héten tessék telefonálni, mert biztosan tudnak majd adni legközelebb. Hát nem.

Augusztus elején már nem tudnak adni időpontot szeptemberre, októberre meg azért nem, mert az még nincs megnyitva. Ismét lehet próbálkozni a jövő héten, hátha addigra megnyitják az előjegyzést arra a hónapra.

Köszi! Ezért igazán érdemes tb járulékot fizetni.

De sebaj, nem számít, hogy hány ember hal meg a várólisták, késői időpontok miatt ebben az országban, az a lényeg, amit prospero propagandista is írt, legalább lesznek beruházások, stadionok, Paks és lehet, hogy olimpia is (többet tudnak nyúlni hosszútávon). Ezáltal felpörög a gazdaság és majd többet lehet költeni az egészségügyre is valamikor sok-sok év múlva (mellesleg 25 év ezt hallani, aztán valahogy sosem jön össze). Igaz, hogy addigra sok ezren meghalnak a késlekedésért, akiket meg lehetett volna menteni, de ez ezeket az adófizetők pénzén eltartott ingyenélő patkányokat nem érdekli odafent már évtizedek óta, a helyzet pedig egyre rosszabb.

#739018 tozsdenyul Előzmény: #739016

Aki mai orvos pénzért ment orvosnak, az keresse fel pszichiáter kollégáját...

Ez a hivatás duma jó szöveg, még nem tünt fel, hogy erre hivatkozással csak oda jutottunk, amit rbbaj ír?

Lehet erre hivatkozni, eü-ben, oktatásban, aztán meg nem érted makikám hogy miért nincs ellátás.

Hát mert akkor csak néha futsz össze egy orvossal, ahogy írod. Csináld te hivatásból, amit csinálsz, a jövedelmed 90%-át meg utald jótékonyságnak.

Utána lehet hogy lenne, aki elfogadja az érvedet.

#739016 Ibiza Előzmény: #738996

ez nem politika.. csak a gagyi virtuális értelmiség magyarázza amit nem lehet...

Valódi orvos azt mondja..ok jöjjön 2perc megcsinálom..

A hippokratészi eskü ezeknek a mai orvosoknak már semmi..pénzért mennek orvosnak.. nem tudják ez nem szakma hanem hivatás..

Kis százalék aki valódi orvos..néha összefutok velük..

#739015 Ibiza Előzmény: #738980

hajrá menekültek igaz..hagy mérgeskedjen a zorbán.. de ha a kertedben alszanak..vagy a gyereked ismeretlen betegséggel 40fokos lázzal lesz kórházban..vagy a szüleidet kiírtja valaki..akit azt sem tudják erre járt... és még a saját országában sem regisztrát.. akkor mi van?

Mert most ezeket nyugodtan megölhetik.. meg ők is azt csinálnak amit akarnak..sem papírjuk sem azonosításuk..semmi nincs.

Ha 2 sorban csinálnának 6méter magas kerítést akkor az lenne a baj igaz? Az israeli betonkerítés nem izgatja a csőrötöket igaz..ami elválasztja az ott őshonos családokat..

Ha a határt kutyákkal őriznék és minden határsértőt börtonbe zérnának akkor az lenne a baj igaz? De usában próbálj meg átszökni a kerítésen..

A sziget fesztivált szerinted miért a TEK védi?

#739013 Ibiza Előzmény: #738920

:) igen.. nekem utazásra egy 12"-os laptopom van azzal dolgozni is tudok..3órát bírja az akku.. prezentációhoz is jó.. nekem a nagy telefon is kicsi a munkához..és a kicsi is nagy a telefonáláshoz....és gyűlölöm az érintőképernyőr szarokat.. a tablet már alapból jó..még ha nem is kedvelem..és nem is akarok..de azzal már lehet dolgozni.

Azért gyalogos és autós GP-sre képek adatok hordozására gyors bemutatására alkalmas..netre is kapcsolódik..meg tán telefonnak is jó.. ha ezeket megnézed akkor értékarányos.. egy gps van ennyi mint amennyiért vetted.

#738996 rbbj11 Előzmény: #738994

ok, igy mär értem

Kivéve ezt: "Tetszettek volna lépni hamarabb"

Nem értem, ha ezt nekem címezted, mégis mi okból?

#738994 tozsdenyul Előzmény: #738967

Nem védem egyáltalán csak magyarázom.

Belefért volna? Igen. A gyakorlatban mi történt? Nem fért bele.

Még egyszer - nem védem, mert nem védhetö.

Meglepö? Nekem nem, mert kb. 10 éve mondom, hogy ez lesz.

És méginkább ez lesz.

A növérek nem 1 órával többet dolgoznak, hanem 3 müszakban napi (!) 4-8 órával többet, és ha az eü-ben, akkor a túlóra törvénytelenül lesz elszámolva. Szarba vannak véve a jogaik. A túlmunkától pedig kiégtek. Ennek folyományaként, 10 év sárbatiprás után az a korosztály marad aki már nem 'nyeli le' hanem a minimumot teszi, vagy azt se...meg marad a gyengébb képességü, mert válogatni nincs kiböl. A romlás az oktatást is rég elérte amúgy is.

Ez van.

Tetszettek volna lépni hamarabb, normál színvonalhoz marad a magán.

#738988 Margaretta Előzmény: #738982

Ehhez nagyon értenek. Ebben művelték ki szakadatlan munkával magukat 2002 óta, hogy hogyan kell kommunikálni a hatalom érdekében. Ha Vida Ildikót menesztik a kitiltási botrány kirobbanásakor, akkor a kormánynak is mennie kellett volna.

Ehelyett a zsenialitás szintjére kimunkált kivárással, altatással, most fű alatt, kutyátnemérdekli módon távozik a NAV elnöke, miközben minden marad a régiben.

Erre mégegyszer csak azt bírom mondani, zseniális:(

#738987 banyaiz Előzmény: #738981

Nincs erre idejük húznak német felé aztán ott meddig nézik ezt a népvándorlást arra kíváncsi vagyok. Pár 100 k-t biztos be tudnak fogadni , de milliókat .

#738981 Euroman Előzmény: #738980

igen :)...és utána menjenek Bp. Cinege utcába, és xarjanak azelé az ocsmány zöld kapu elé....

#738980 banyaiz Előzmény: #738973

Kell vagy drótvágó , vagy erővágó (ezt ajánlom cipelni fárasztóbb de megéri:) és munkás kesztyűk , lehetőleg bőr.

A két cölöpnél elkezdik vágni 2 -2 ember és utána félrehúzzák, szükséges idő legyen 2 perc, utána 1 perc alatt 1000-en átjöhetnek. Kb ennyi.

De ha csak egy cölöpnél vágják el és úgy hajtják félre egye fene célnak megfelel ez is.

Vicc kategória vsz.

#738979 banyaiz Előzmény: #738972

Még menekülttel sem találkoztam. :) Nem esek az útvonalukba. Egy olyan arcot láttam ahol elgondolkoztam talán menekült talán nem egy dohánybolt előtt . Határeset volt, azért tűnt fel mert nyakig be volt öltözve ebben a nagy hőségben, ott cigarettázott. Mondom menekült vagy hajléktalan szemléltem egy kicsit de nem tudtam eldönteni.

Re: hehe...

#738978 Koffein Előzmény: #738977

napi 6-12órát van kint a keletibe, nincs munkája? hihetetlen, hogy egyeseknek mire van idejük...