Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#738898 Ibiza Előzmény: #738888

első héten én is úgy szoktam..magamtól semmin nem gondolkodom tudatosan.. az agyam rendezi a dolgait.. nem szólok bele :)

Na bevált a tablet?

#738888 rbbj11 Előzmény: #738880

Netem nem volt, indulas elott elfelejtettem megvenni es egyebkent sem akartam meg tavolrol sem az uzleti elettel foglalkozni, ehyaltalan gondolkodni sem akartam semmirol. Eleg jol ossze is jott a teljes kikapcsolas

#738881 Ibiza Előzmény: #738872

sokan vannak..nincs nyilvános vécé...nincs mosdó.. szemetelnek.. sok aki beiszik a porban alszik.. (sokan nem isznak alkoholt)

Csövesek sem bírják őket szerintem ebből is vannak viták..

#738875 rbbj11 Előzmény: #738868

El sem kezdtem, nyaraltam 10 napig, most jottem vissza, es feltorlodott rengeteg munka, es meg a sajat topikomba irt hsz-k olvasasara sem volt idom

De ami kesik, nem mulik

#738873 rbbj11 Előzmény: #738867

Tegnap voltam nappal bp-en, szerencsere semmit nem lattam, de nem is voltam ezeken a helyeken, palyaudvarokon el tudom kepzelni milyen vilag van, de a keleti eddig sem volt epp egy tiszta es biztonsagos hely, naponta fordultam meg arra egyetemistakent

#738872 Kissherceg Előzmény: #738867

Én most megnéztem, kb olyan a János Pali tér, mint mikor az egri vár ostrománál a török sereg állomásozott a domboldalon. Valóban sokan vannak :)

ismerősöm ott lakik pont, azt mondja, hogy büdösek, az a legzavaróbb

#738867 Ibiza Előzmény: #738833

csinálnak egy édibédi buborékfújós képet az nem az ami este van.. és amikor tömegesen akarnak a metrón jegy nélkül lemenni..

Egyszerű, gyere fel nézd meg...nézd meg nappal és este 10után..

Keleti, Nyugati...és amiket felsoroltam helyek.

#738840 Koffein Előzmény: #738824

megunhatatlan :DDDD

sajna, amióta áthelyezték nem hallani ilyen aranyköpeteket :))

#738833 rbbj11 Előzmény: #738826

konkrétan arról a térröl volt szó, és azon konkrét állításokról, szerintem elég a két cikk képeit megnézni,erös a kontraszt

#738826 Ibiza Előzmény: #738796

Nem hazudott képben vagyok naponta járom a belső kerületeket..az egyik lakás 8 kerben van.. 20-as 30as csoportok.. szemét szanaszét..ahogy szedi kia kaját egyből dobja el zacskót papirokat..vizesflakonokat. sok a hangoskodás.. van éjjel mentem arra bunyó volt.. Teleki tér..Horváth Mihály tér Orczi tér és a Kálvária tér.. a Barossban van egy 4csillagos szálló most ott vannak vagy 100an.. várnak unatkoznak egyszer csak megindulnak..néha jön 2-3 taxi értük.. eléggé sietnek akkor.. kevés nő és gyerek van.. főleg 20-35 közötti pasik.. az indiai fejűek szemetelnek főleg.. szemetestől 1m-re is eldobja...mutattam hova donja nem is érti.. nem ismerik a gyalogátkelő lámpáit.. van amelyik a zöldön is fosik van ami simán nekiindul a pirosban.. mert gondolom zebrát ismeri de nem nézi a lámpát.. Látok sok afrikait is mostanában..jól öltözöttek gyerekek asszonyok tiszták.. úgy látom ők inkább maradnak...piacokon is vásárolnak... főleg franciául beszélnek.