első héten én is úgy szoktam..magamtól semmin nem gondolkodom tudatosan.. az agyam rendezi a dolgait.. nem szólok bele :)
Na bevált a tablet?
első héten én is úgy szoktam..magamtól semmin nem gondolkodom tudatosan.. az agyam rendezi a dolgait.. nem szólok bele :)
Na bevált a tablet?
ezért a teljesítményért már állampolgárság is járhatna http://index.hu/kulfold/2015/08/06/majdnem_atert_a_csalaguton_de_elfogtak/
tehát, "Nagy-Britanniában ráadásul így már nem is folyamodhat menekültstátusért, mert illegális úton próbált meg bejutni."
hallatlan
"Mocskos csaló fidesz, csak ezt tudom erre mondani..."
Igazad van. :)
van nyilvános slozi, de azt nem tudni ürítik e. Egyébként probléma nincs velük
Netem nem volt, indulas elott elfelejtettem megvenni es egyebkent sem akartam meg tavolrol sem az uzleti elettel foglalkozni, ehyaltalan gondolkodni sem akartam semmirol. Eleg jol ossze is jott a teljes kikapcsolas
sokan vannak..nincs nyilvános vécé...nincs mosdó.. szemetelnek.. sok aki beiszik a porban alszik.. (sokan nem isznak alkoholt)
Csövesek sem bírják őket szerintem ebből is vannak viták..
El sem kezdtem, nyaraltam 10 napig, most jottem vissza, es feltorlodott rengeteg munka, es meg a sajat topikomba irt hsz-k olvasasara sem volt idom
De ami kesik, nem mulik
Oh, ez kellemetlen
Remelem nem lesz masodik calais...
Tegnap voltam nappal bp-en, szerencsere semmit nem lattam, de nem is voltam ezeken a helyeken, palyaudvarokon el tudom kepzelni milyen vilag van, de a keleti eddig sem volt epp egy tiszta es biztonsagos hely, naponta fordultam meg arra egyetemistakent
Én most megnéztem, kb olyan a János Pali tér, mint mikor az egri vár ostrománál a török sereg állomásozott a domboldalon. Valóban sokan vannak :)
ismerősöm ott lakik pont, azt mondja, hogy büdösek, az a legzavaróbb
csinálnak egy édibédi buborékfújós képet az nem az ami este van.. és amikor tömegesen akarnak a metrón jegy nélkül lemenni..
Egyszerű, gyere fel nézd meg...nézd meg nappal és este 10után..
Keleti, Nyugati...és amiket felsoroltam helyek.
megunhatatlan :DDDD
sajna, amióta áthelyezték nem hallani ilyen aranyköpeteket :))
konkrétan arról a térröl volt szó, és azon konkrét állításokról, szerintem elég a két cikk képeit megnézni,erös a kontraszt
Nem hazudott képben vagyok naponta járom a belső kerületeket..az egyik lakás 8 kerben van.. 20-as 30as csoportok.. szemét szanaszét..ahogy szedi kia kaját egyből dobja el zacskót papirokat..vizesflakonokat. sok a hangoskodás.. van éjjel mentem arra bunyó volt.. Teleki tér..Horváth Mihály tér Orczi tér és a Kálvária tér.. a Barossban van egy 4csillagos szálló most ott vannak vagy 100an.. várnak unatkoznak egyszer csak megindulnak..néha jön 2-3 taxi értük.. eléggé sietnek akkor.. kevés nő és gyerek van.. főleg 20-35 közötti pasik.. az indiai fejűek szemetelnek főleg.. szemetestől 1m-re is eldobja...mutattam hova donja nem is érti.. nem ismerik a gyalogátkelő lámpáit.. van amelyik a zöldön is fosik van ami simán nekiindul a pirosban.. mert gondolom zebrát ismeri de nem nézi a lámpát.. Látok sok afrikait is mostanában..jól öltözöttek gyerekek asszonyok tiszták.. úgy látom ők inkább maradnak...piacokon is vásárolnak... főleg franciául beszélnek.
wáháháááááá