Hát igen kb akkor lehetett utoljára focinak nevezni azt ami itthon folyt, mi továbbra is azon a szinten állunk a világ meg elhagyott minket ugye 30 évvel...
Hát igen kb akkor lehetett utoljára focinak nevezni azt ami itthon folyt, mi továbbra is azon a szinten állunk a világ meg elhagyott minket ugye 30 évvel...
Majd tv-n. :)
Most a világ legnagyobb stadionja is kicsi lett volna . Utoljára talán 86 környékén volt ilyen fociőrület.
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150804-minden-jegy-elkelt-a-magyar-romanra.html
Azt hiszem a jegyüzérek nagyot kaszálhatnak...
Megpróbálta. :) Nagyon rámennek a bírók a könyökösökre lapokkal.
Most olvasom 500 jegyet osztottak ki szurkolói kártya nélkül . Hát akkor végképp esélytelen lettem volna nekem nincs ilyen kártyám. Online szurkolói nélkül nem is lehetett volna venni. Na mindegy, mentem is volna meg nem is. Annyira nem gáz.
Ott lesz valaki helyszínen, megküzdött a jegyért?
Szerintem gyakorol, hogy majd 46.000 néző előtt is meggyőzően tudja előadni.
Most még nem megy.
A másik lehetőség az agyvérzés.
:D
csodálatos, példaértékű
Romániában a komoly balhékra csak ejnye bejnye volt a büntetés. Pedig ott volt verekedés nézőtéren, mutogatták az 1918 táblákat, dobálták magyar szurkolókat stb.
Ezek alapján itt komoly dolgoknak kell(ene) történni érdemi büntetéshez.
pontlevonás az biztoslesz. Vagy zárt kapus meccs. Csak a magyarokat lehet büntetlenül alázni...
Most lenne jó volna 100 k férőhelyes stadionunk. Megtelne.
Esélytelen jegyet venni úgy látom.
Szerintem lesz itt hangulat most, inkább attól tartanék nehogy pontlevonást kapjunk a hangulat miatt . :)
ja igaz, Miriuta volt a gólszerző... Ez a két meccs volt életemben, amin eddig kint voltam...:-)
azaz olasz volt, spanyol az 1-1 volt
ez a ZTE MU utáni magyar spanyol volt (2:2)?
Azon én is kint voltam...
én magyar spanyollal voltam így... annyira semmi se volt, hogy gáz...
Én is mennék, meg egy csomó ismerősöm is... A Fradi BL meccsei (1995) nem láttam ilyen szintű érdeklődés még magyar meccs iránt.
Csak attól tartok, hogy telt ház lesz, de tele lesz néma-színházülős emberekkel.
Én anno a ZTE-MU meccsen kint voltam, szétdrukkoltam magam, de néha olyan érzésem volt, hogy az egész szektorban csak én drukkolok, a többiek színi előadásra vettek jegyet...
elég komoly az érdeklődés
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/magyar-roman-10-orakor-kezdodik-a-jegyarusitas-2430049
Végülis az is szép, hogy elindulnak.
becsüljük meg ezt az augusztus közepéig történő kitartást!
Régen emlékszem a nyolcvanas években azon háborogtunk, ha nem élték meg csapataink a tavaszt (de legalább a novembert). Aztán az októbert, a szeptembert...
Szóval nem is olyan rossz ez az aug közepe, ha azt nézzük, hogy 20 év múlva már júl elején ki fognak esni! :-)
Viszont ez az eredmény érdekes:
Sampdoria - Vojvodina 0:4 !!!
Itt meg mit történt?
Samp tavaly benne volt az olasz top 8-ban, de lehet hogy top 6-ban!