Tegnap elhoztuk a Jazzyt. Nekem nagyon tetszik, olyan vezetni, mint egy kis luxusautót. Minden puha, hangja alig, szép a design. S a 3.9 méteres hosszhoz képest hatalmas belül.. Nekem is kéne. :-)
Tegnap elhoztuk a Jazzyt. Nekem nagyon tetszik, olyan vezetni, mint egy kis luxusautót. Minden puha, hangja alig, szép a design. S a 3.9 méteres hosszhoz képest hatalmas belül.. Nekem is kéne. :-)
elektromos antenna nincs. égve semmi nem maradt,kulcs sem volt benne,tehát gyujtáson sem maradt vmi véletlen folytán.tuti a riasztó lesz.
köszi same to you.:)
köszi,biztos az lesz.
a szerencsétlen... kép alapján azt sem tudja milyen világon van :D
Akár az is. Engem a Saab-nál az elektromos antenna szívatott meg. Tönkrement, nem kapcsolt ki, s leszítta az aksit. Ahogy PDA írja, mérj áramfelvételt az akksinál, plusz ott, ahol gyanakszol (pl riasztó). Lehet akár egy égve maradt égő (belsőtér, csomitartó világítás pl) is. Az akkut is megmérheted, de tuti képet terhelővillával kapsz róla..
persze, előfordulhat
meg kell mérni az áramfelvételét, meg az akkusarunál is
A mérő sorbakötve
szalonban utólag szerelt ajándék riasztó.......
szóval ő..... vmi állandóan működő táppal letudja szivni az akksit?
2hét alatt történt,tehát 2hétig nem volt inditva a garázsból az autó.
az nem normális,hogy 2hét alatt magától lemerül az akku,mert ilyen nincs.
főleg,hogy semmi azaz semmi nem maradt bekapcsolva,felkapcsolva az autón,még a kulcs sem volt benne,még szerencse lezárva nem volt.
csak erre a kis maki riasztóra gondolok,más nem lehet.
van még vmi hirtelen opcio?
az akksi is 2éves gyári-de lehet csak egyszerűen ennyi volt vége lett,de kétlem.
holnap átbikázom a másikról vagy feltöltöm.
ha jo a gép, remek választás.
Anyám jött, h nézzek neki vmi kisautót. Klímás, szervós, s PIROS legyen. Honda felé tereltem, délelőtt megnéztünk a Becsületesneppernél egy 4 éves, mostani modell Jazz-t, le is foglalózta. Úgyhogy még egy Hondás a családban. :-) Tök jó nagy, s variálható belül a gép, s a szintén 1.2-es motorja (mint Kengurué) nem 60, hanem 90 ló, s i-vtec.. Ugyanitt 1.2 fapad Kangoo, 14 éves, törésmentes, 1 tulajos eladó. :-)
hasznos
:)))) megbeszéltük :))
ez ritka hihetetlen és szavakkal nehezen megfogalmazható autó
űrlények csinálták :)