jó,jó...ebből már sehogy sem jössz ki. :)
jó,jó...ebből már sehogy sem jössz ki. :)
Ez most honnan, vagy hogy jött ide? Azzal sosem mentem volna pályára, annak a kanyargós út a terepe. Emez meg pont pályára való az erős dízellel. AZt figyeltem, h az amúgy 5.5-6 liter közti fogyija pályán 140-150 (óra szerint) tempónál legyalogol 5 liter környékére..
ugye, hogy ugye.... :)
tudjuk tudjuk, mx5 is 40-nél már 5ösben volt... :)
Józsi bá, ne idegelj.. Értsd már meg, hogy annyian voltak, h nem tudott senki gyorsabban menni, hiába akart volna. Tehát nem azért nem mentem, mert nem akartam, hanem mert előttem, meg azelőtt, meg azelőtt se .. tudott menni, aki akart, pedig mind szeretett volna gyorsabban. Télleg nem veszed?
Bontott fékbetéteket, tárcsákat árulnak, gömbfejekkel egyetemben.... vicc..... de a legnagyobb vicc, hogy meg is veszik....
Akkor le kell menni...elengedni a gyorsabbat.... aki a belsőben megy 80-al, annak mindegy, ha a szélsőben megy 70-es.....
kb így kéne...
Vazz nem akartam battyogni, nyomtam volna neki, csak folyamatos sor volt előttem. Mindkét sávban..
írtam..
én is levillogok mindenkit ilyenkor.... battyogjanak a külsőben...
Nekem egy ****virág villantott ma az M7-en egy Corsából, hogy a tökig levő belsőből menjek ki a külsőbe (értsd előttem is voltak több km-en keresztül, meg kívül is). Nemtom ezeknek mi az elképzelése, végül kívül beerőszakolta magát 2-vel előrébb..
érdi lejtő, nyomni se kell, gurul...
mit száguldozol???
jaja, tegnap letolt egy 160-nál :) bátor a virsli kerekekkel
Voltam ma egy Suzi szalonban, a Vitara tuti. De sztem kicsit használtat nézek majd vmit..
ml merci :)