Pont nem csak raktár, hanem próbaszínpad, próbatermek stb. Hol vannak a szokásosan a kulturáért aggódók? Egyébként pedig 2015-ben 2 milliárd, 2016-ban 6 milliárd és 2017-ben 6 milliárdba fog kerülni a fejlesztés.
Pont nem csak raktár, hanem próbaszínpad, próbatermek stb. Hol vannak a szokásosan a kulturáért aggódók? Egyébként pedig 2015-ben 2 milliárd, 2016-ban 6 milliárd és 2017-ben 6 milliárdba fog kerülni a fejlesztés.
Pont az van a cikkben, hogy nem lehet tudni. De a milliós asztal az megragad...
El hiszed azt,amit írsz?
Elfelejted,hogy ezt az oldalt nem a Fidesz propaganda tv nézői látogatják.
Örüljünk együtt, 14 milliárdért raktárt építenek az Operának.
14 milliárdért.
ahol milliós asztalt vesznek, ott kiyosaki tanítása megbukott... :)
http://index.hu/belfold/2015/07/24/miniszterelnokseg_asztal_beszerzes/
Nem az elvárt szintedhez viszonyítva átlag feletti, hanem a rendelkezésre álló kapacitásokhoz képest nem ez az átlag, ezért átlag feletti. De ne értsd ha nem akarod.
Pedig éppen kiyosaki mondja a gazdag ember szegény ember c. Kömyvében. Ha szeretnél valamit magadnak, először teremtsd meg hozzá azt a beruházást/befektetést ami annyi pénzt hoz, hogy annak jövedelmeiből futja a dologra és annak fenntartására is. Mondjuk ezt mikroszinten magyarázza, de szerintem ez igaz egy jól gazdálkodó államra is.
Mindenhol a világon fizetsz adót, ahol magasak a jövedelmek, magas a gdp ott százalékosan kevesebb is elég, hogy a rendszereket fenntartsák illetve vegyes rendszerekben mindenkinek kell még külön takarékoskodnia magánbiztosításokat kötnie, hogy ellátást kapjon. Ugyanoda jutottunk, gazdaságfejlesztésből magasabb gdp, magasabb jövedelmek eredményezhet egy olyan rendszert az adókból finanszírozott ellátásokra vonatkozóan mint amilyen az oktatás és eü, ahol több pénz jut ezekre a területekre is.
Pénzkérdés igaz. Akarsz több adót fizetni? Vagy hiányt növelni? Ellenkező esetben ott a nyomdagép, amivel ha elég ügyes vagy hiperinflációt is generálhatsz.
Itt meg fizetsz mindenféle adót, részben átnemháríthatónemmegszorításként, részben fizuból kőkeményen vonják a tb járulékot és lóf@szt se kapsz érte.
De verd a melled,hogy ez micsoda nagy siker. Igaz,hogy sok ezren feleslegesen meghalnak a hosszú várólisták miatt, a kapott távoli időpontok miatt, de legalább egyensúlyban van a tb kassza.
A pártfanatikus idióták csak akkor fogják megtapasztalni a kőkemény valóságot,ha majd egyszer maguk is érintettek lesznek.
Az ilyenek hülyéknek tényleg csak azt lehet kívánni,hogy legyenek mielőbb érintettek és éljék át azt, amit ma sok ezren.
ezért kellett volna már rég rendbetenni a dolgokat.. tetszik nem az ellátás az a pénztől függ...senkinek nem jó ez a helyzet.. orvosnak mert kuncsorog..betegnek mert ügyeskedik..az az orvos amelyik nem fogad el az egyrészt rosszul jár másrészt naponta "megsérti" a betegeit.
Osztrák-német kórházban, de akár mindenhol a világon, az átlag feletti szolgáltatásért mindenütt súlyos pénzeket kell fizetni a külön egészségbiztosításban. Ez egészségbiztosításon keresztül milliókba kerül hosszú évek alatt. Te megúsztad 50-100 ezer forintból amikor a dokinak virítottad a lóvét
Olcsón megúsztad.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/kivandorlo_orszagga_valik_magyarorszag.5.217534.html
tényleg az kellene, hogy minden átlagember lelépjen, aztán ezek az orbán=rogán=lázár=vajna=papcsák=nagyképű tolvaly geczyk egymást qrogassák seggbe....
orgován ó-lábú geczy vektor és párttársai is többágyas szobában gyógyulnak??? nem??? pedig szerintem az apám értékesebb ember....nekem legalábbis mindenképpen....ideje lenne leszállni a magas lóról fityesz elvtársak!
osztrák és német kórházakban 1-2 ágyas szobák vannak....mert gyógyulni csak nyugalomban lehet...és van aki az életét is úgy éli, kórházon kívül....nem kíváncsi a súltcsirke, rántotthússzagú falusi csordákra, az örökké a kiskegyedről áradozó nénikékre, a balázs show-t (ez 2004-2006 között volt) minden délután, és vasárnap délután a palik-féle f1-et üvöltető ágyszomszédokra....mert sajnos ő 4 alkalommal hónapokig volt kórházban, nem egy pár napos műtéten...ő a kórházban a gyógykezeléseken kívül csak enni, aludni, a saját könyveit olvasni akarta, mert gyógyulni ment, és nem kvaterkázni....azt megtette látogatási időben a családjával....8-10 ágyas szoba???? állatnak való, 50-es évekbeli szovjet tempó...
Te állítottad hogy nem történnek meg az informatikai fejlesztések, mert ellopják a pénzt. Gondoltam valamire csak alapoztad a kijelentésedet. Ezek szerint csak levegőztél.
Régebben általános volt a 8-10 ágyas kórterem. Szerintem ma is vannak ilyen kórházi szobák. A Balatonfüredi szívszanatóriumban általánosságban 2-3 ágyas szobák vannak most. Édesapádat pedig egy négyágyas kórteremben akarták elhelyezni. Hallatlan!
Az alapítványi befizetéssel működő szoba saját tapasztalat. Nem az orvosnak kellett érte fizetni, hanem felvételkor mondták, ha szeretnék ilyet, akkor itt a csekk töltsem ki, az összeg a kórház alapítványának megy. Szerintem ez mai napig gyakorlat, aki nem hiszi járjon utána!
te nagyobb hülyének teteted magad, mint amekkora vagy...akkor és ott a 4 ágyas szoba felé terelgették az apámat...akkor és ott őrajta az a pénz segített, amit én lóbáltam az orvos orra előtt...aki mellesleg már műtötte és kezelte őt korábban, tehát ismerték egymást....akkor és ott ettől a pénztől lett 2 ágyas szoba, és lett az apám xxxx bácsiból professzor Úr, ami 45 éves korától valójában is.....a soproni kórház alapítványába egyébként fizettünk be, tüntetni (gyertyás felvonulás) is voltunk, amikor meg akarták szüntetni, illetve nem lett volna súlyponti kórház....ma is adnék az adóm 1 %-ából, ha lenne fizetésem......