Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#738169 Ibiza Előzmény: #738127

azért ne legyél ennyire álnaiv.. a hekkerek egyik módszere a túltrheléses támadás..ezt államigazgatással is meg lehet csinálni..

:) tetszik.. jobbikos …

#738166 Ibiza

:) tetszik..

jobbikos mezbe bújt libsibalosok.. nyomják a mantrát..egyik szerencsétlen nyomi már hajnalban kel...csakhogy mire főnöke felébred már lássa a munkáját.

Az mszp és klónjai a karikatúra karikatúrája.. a libsibalt meg elintézte a kóka..a maradékot meg gyurcsóti.. ezért mindegy ki gyengiti a fideszt csak gyengitse.. komcsi gondolat.. aki ellenük az velünk..marad a brahipárt a jobbik. minden hullámra felszállnak..mondom majd jön az ingyensör és az idegen pin@ bérlet..

#738165 walex Előzmény: #738158

:)

A makizó nagyeszű meg szintén csak nyomja.

Írtam tegnap neki, kívánom, hogy élje át azt, amit én, amikor nem kapsz időben időpontot és pont azokon a heteken múlhat, hogy eldurvul a helyzet, de a hülye csak tapsol, hogy hurrá, vannak stadionok. Hurrá, lesz Paks 2. Hurrá, lehet, hogy lesz olimpia, mert még nem nyúltak eleget, ezek még a saját anyjukat is kizsebelnék.

Aki meg ezeknek nem örül, az libsibolsi komcsilibsi jobbikos mezbe bújt gyurcsánybérenc aktivista.

#738159 Margaretta Előzmény: #738156

Segítségedet kérem, hogy hol található a kormány költése az informatikai fejlesztésekre.

Vagy fizessek be egy adatigénylésre ezügyben, mert ripsz-ropsz nem találtam meg a neten félóra alatt.

#738157 banyaiz Előzmény: #738155

Azért ez mindenhol probléma vsz. Pl mikor felmerül az egy Usában , hogy a CIA ölette meg J. Kennedyt , és a mai napig téma és gyanús a dolog.

Most , hogy nézne ki ha a gazdasági rendőrségről úgy jönne ki Mo miniszterelnöke több füle van mint foga? :) Aztán megkérdeznék mi történt hát kihallgatott az ország gazdasági rendőrsége. :)

.

#738156 prospero Előzmény: #738151

Mindent ki kell törölni ami nem közérdekű adat. De tájékozott vagy. Ez csak megérzés vagy van bizonyítékod is, hogy kilopták a fejlesztésekből a pénzt. Vagy csak dumálsz.

#738155 Koffein Előzmény: #738150

érdekes, ezt máshol megtudják oldani, hogy működjön egy ilyen intézmény. itt miért nem?

#738154 prospero Előzmény: #738138

Akkor jövök amikor akarok, de főleg akkor, amikor már olvashatatlan a topic a sok baromságtól, meg attól az elvárástól, hogy 4-5 év után itt már svájci állapotoknak kellene lennie, mind bér, mind eü, mind oktatás, mind gazdasági téren.

#738153 Koffein Előzmény: #738143

a héten a keletiben vártam a buszt, és két színes bőrű bevándorló beszélget. a kérdezőn látszott, hogy itt élhet egy ideje. kérdi angolul a kóválygó barátjától, hova mész? nem tudom. mit akarsz csinálni? nem tudom. van valami terved? igen, tovább menni.

szemébe néztem és semmit nem láttam, csak az ürességet, akinek minden mindegy, csak megy és megy, de hogy hol áll meg még ő sem tudja... hirtelen bele is gondoltam, hogy mit élhetett át, mit láthatott az élete során, mire ideért...

#738151 Margaretta Előzmény: #738144

Pontosan, idiótáknak tart minket a kormány és nem véletlenül húzták ki azokat az adatokat.

Mi takargatnivaló van egy jobban és jobban teljesítő országban?

Ha nem lopták volna ki a pénzt az informatikai fejlesztésekből, nem felvenni, hanem elküldeni kéne az embereket, mert túl sokan lennének az államigazgatásban.

#738150 banyaiz Előzmény: #738142

Azért nagyon nehéz ezt megvalósítani mert ha mindenkin felül áll akkor visszaélhet a hatalommal. Ha pedig besorolják vhová rendszerbe akkor a politikusok irányítása alatt van. Ahogy a rendőrség az ügyészség, NAV stb, akkor nem sokat ér.

#738146 prospero Előzmény: #738131

Képzeld, kórházat is épített a kormány. Miskolcon is, de ha jól sejtem Pesten is van fejlesztés. Egyébként nem az orvos zsebébe kell dugdosni a pénzt, hanem a kórház alapítványába fizetsz be, ha két ágyas szobát szeretnél fürdővel.

#738144 prospero Előzmény: #738127

Minden adat közzététele rendszerezetten hogy azok ripsz-ropsz kinyerhetők legyenek hány plusz ember felvételét igényelné az államigazgatásba már eleve...

Talán nem véletlenül kellett kihúzni azokat az adatokat... idióták.

#738143 banyaiz Előzmény: #738110

Igen , mert ha nincs még regisztrálva sehol mint bevándorló akkor még csak csak van értelme, hogy Angliában regisztrálják először.

De az elképzelhető, hogy ott áll a csatornánál egy menekültcsapat és nem megy oda a francia rendőr, hogy papírokat, menekültkérelmet stb? Mert ha igen akkor az elég gáz.

Olvastam most indexen egy cikket , hogy keletiben mi van, 2-3 naponta cserélődik az ottani állomány mindenki húz el.

Szerintem egyszerűen arra játszanak jusson oda aztán majd lesz valami.

#738142 Koffein Előzmény: #738140

Szomszédoknál megtették, mintha a román miniszter le is mondott volna egy ilyen balhé miatt... eeej ha itt lenne ilyen, vinnék a politikusaink 99%át. ezt nem hogy viktor, de még feri sem akarná :)

De jut eszembe, ha benyújtanánk, hogy legyen erről egy népszavazás, hogy akarunk-e felállítani egy ilyen fejvadász bandát, akik a korrumpálható politikusokat, meg üzletembereket nyakon csípi, talán még lehet szó, ha a többség megszavazza... :) azt is megnézném, hogy melyik párt, melyik oldalon érvelne...

#738140 banyaiz Előzmény: #738112

Létre kellene hozni egy olyan gazdasági rendőrséget ahol minőségi állomány van és sikerdíjért dolgoznak. Felgöngyölített ügy és főként behajtott pénz , megtérült pénz bizonyos %-a, ezreléke mint jutalék. Kemény jogkörökkel, tökös gyerekekkel, nincs tabu, hogy ilyen politikus a sógor koma. Lehetne, csak nehéz lenne a jogállami keretek közé szorítani, kicsit kambodzsai hangulata lenne. De főleg hülyék lennének a politikusok saját magukra ilyet szabadítani.

#738139 banyaiz Előzmény: #738112

Szerintem az a komolytalan ha egy nagyjából 15 000 mrd-os költségvetési bevételből 300-400 mrd Ft mnyp okoz gondot.

Ez nagyságrendileg 2-3%. Ez nagyjából olyan mintha azt mondanád van 1 millió bevételed havonta amiből félreteszel 30 k-t , de ezt sem tudod megtenni mert kell másra a pénz és romba dönti a háztartásodat.

Ha ez tényleg így van akkor alap problémák vannak. Azokat kell megoldani.

A nagy közbeszerzéseknél kell először szétnézni ott lehet baromi sok pénzt gyorsan elszórni. Aztán haladni lefelé. Adóbeszedés hatékonyságában is van tartalék. Ott is a nagy ügyekre kellene rámenni. Olyan ítéletekkel mint pl németeknél mikor lecsukják Stefi Graf apját, vagy a Bayern vezetőjét és hasonlók. Mondjál nekem olyan embert akit itt adócsalásért lecsuktak. Itt ez a Quaestor ügy még ezt a Tarlóst is csoda, hogy letartóztatták, kíváncsi leszek az ítéletre. Nem fog annyit kapni mint egy zsebtolvaj. :) Itt kezdődnek a bajok, nem az mnyp 300 mrd-nál/év.

Vagy dehogy Tarlós, Tarsoly. :D