Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#738260 Pyxis Előzmény: #738258

Egy vidéki város vonzáskörzetében (ahol van kórház) sem olyan rossz lakni. Nem élnek egymás nyakán az emberek, nem jelentgetik fel minden apróságért egymást, mondhatni ebből a szempontból sokkal élhetőbb.

#738256 Pyxis Előzmény: #738244

Budapesten és agglomerációjában nincsenek kevesebben, most futnak fel a lakóparképítések is.

Azzal nem vagy előrébb, hogy 10 év alatt Békés, Borsod stb. lakossága 10%-al csökkent.

#738244 Ricsi Előzmény: #738241

Én is olvasom ezeket, és ugyanúgy nevetek rajta. De valamivel mindig emelni kell a közhangulatot, lassan már újra lesznek hangulatfelelősök. :D

#737789 Koffein Előzmény: #737787

azt a rohadt, mit ne mondjak, volt ám türelmed végignézni a lejtmenetet.

Ricsi: így már minden világos :D

#737787 matgab Előzmény: #737783

Nem , 12470 -nél volt a csúcsvételem (ATH-n) és 5700-2000 körül szálltam ki belőle végleg.

#737785 Ricsi Előzmény: #737781

Igaz, ezért kénytelen vagyok érte kimenni. De ez engem nem zavar, csak arra válaszoltam, ha van sok zsém, itthon is mindent megkapok. Mint a példa mutatja, ez nem igaz, ezért akarok ott élni, ahol valóban megvehetem, amit szeretnék.

#737782 matgab Előzmény: #737665

én 1,5 évig voltam szabin. Hát annál királyabb dolog nem sok volt eddig életemben.

Egy gond volt, hogy az a kva RFV rossz irányba ment. Ha nem századolódik az árfolyam, hanem 100-szorozódik, akkor ma szerintem már valahonnan Thaiföldről regelnék a fórumba...

#737781 matgab Előzmény: #737738

Látod a kormány figyel az egészségetekre! :-) Nincs olyan cigit, amit állandóan szívnátok...

#737770 Ibiza Előzmény: #737752

egy tangában kellet volna felszolgálnod :)

Igen anno haverok küldtek jugóból képeslapot.. mondtam milyen giccses...meg a rádióban hallgattam akólót..mondtam na ilyen nagy szar zenét..

Utána amikor kimentem jugóba..a táj "giccses volt" ..és a tengerparton ettük a grillezett birka gombócokat..mellé dalmát vörösbor.. és teljesen reális volt..

csodás a magyar nyelv..és csodás apukád mondása.. telitalálat.

#737752 Margaretta Előzmény: #737738

Én meg ha Indonéziában vagy Malájziában vagyok, akkor a Sampoerna szegfűszegeset szívom.

Érdekes, ha hazajövök, nem ízlik semennyire.

Ennél is működik, hogy mindent ott kell fogyasztani, ahol a környezet, ottlét hangulata meghatározza..

Apukám mondásával: "annak ott van dísze":)

Jórégen többször beleszaladtunk már, hogy itthon is erőltettük, ami külföldön nagy élményt okozott.

A legelső és a legmeghatározóbb tanulságot még az 1980-as évek elején állapítottuk meg, mikor a férjem a párizsi piacról osztrigát hozott. Túlélték frissen, de a kalapálgatással kinyított osztrigák a morzsalékkal, továbbá hiába csináltam meg hozzá a megfelelő salátát és körítést nem hozta azt a filinget, amit a férjem a Lidóban osztrigát eszegetve meztelen csöcsű gyönyörű táncosnők nézése közben megélt:)