Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1512

Re: nincs cím

#737448 joepappa Előzmény: #737447

semmi késztetést nem érzek még mindig hogy belépjek a kereskedési rendszerbe. :) ingerszegény egy nap. :)

#737417 Ricsi Előzmény: #737416

Nem fél, hanem egész, de igen. De számomra nevetséges, bármit bárhol tudok kereskedni MT4-en, magyar dolgokat meg nem. Tiszta 19. század, mert gondolom itt is jobban teljesítünk.

#737416 Varju Előzmény: #737338

Ma eddig a hatiba több kötés volt mint az otiba:)

Vételi stop berakva, majd rá rá nézek telcsin, meleg van.

Ricsi ez a félautomata kerrendszer:)

#737338 joepappa Előzmény: #737337

most mondjam azt hogy majd a fele én voltam a mainak. lassan új kaszinó után kell nézni :)

#737318 Ricsi Előzmény: #737315

Köszi:)

Igen, metatrader4, hogy ne kelljen figyelnem, fusson a robot, és kész.

#737315 Varju Előzmény: #737303

letét 24 000Ft/ konti

10X átét 1 pont = 10FT

úgy tudom a random capital a legolcsóbb 50Ft/konti azaz 5 pont

(MT4 lövésem sincs mi az) Meta?

Longjaim zárultak

#737303 Ricsi Előzmény: #736796

Sziasztok:)

3 kérdésem lenne:

Jelenleg mennyi a 1512 alapletét igénye?

Mennyit hoz 1 pont elmozdulás?

Van-e olyan magyar szolgáltató, ahol normálisak az árak, és van MT4?

tegnap további shortok n…

#736796 Tapasz

tegnap további shortok nyitogatása, a max 22570 körülről.

#736502 Varju Előzmény: #736451

Szia Borska!

Grat az új munkahelyhez!

Kösz a nézeteid megosztását. Tegnap nekem is nyílt long pozi. Én is a csúcstámadásra várok, onnan kitudja majd alakul.

22150-20000-ig na ekkora mozgásteret hatiban én nem bírok, bírnék kiülni, de szerencsére mindannyian más rendszerbe gondolkodunk.

#736456 joepappa Előzmény: #736451

nekem is van egy ilyen elképzelésem a 25k-s hatiról, annyira nem tud esni a piac hogy muszáj emelkednie. még a görögök nem fizetése előtt okoskodtam már full kp-ban, hogy mivan, ha beárazták a grekókat, és innen csak fel lesz egy darabig. lehet bejön. de én még mindíg kp-ban figyelek.

#736455 Euroman Előzmény: #736451

Gratulálok, Neked sikerült! :) Ha találnék munkahelyet, én is abbahagynám a tőzsdézést. De ez a veszély nem fenyeget....

#736451 Borska Előzmény: #736067

Sziasztok!

Egy munkahely váltáson vagyok túl :) ami minden szempontból előnyös volt. Végre egy hely ahol ha dolgozol, meg is fizetik :) multi cég, lehet szidni őket, lehet háborúzni ellenük, de összehasonlítva a mentalitást sajna sehol se vagyunk.......

Egy dolog amivel megkurtította az életemet, az a napi trédek kiesése, nincs swing, funda alapon hosszú pozi van,lesz. Így tán élhetőbb a tőzsde is......

no és a hati, már ahogy én látom

minden lehetőség megvolt széjjel verni, adott volt rá ok, kül-belpolitikai egyaránt, minősítés elmaradása, kína, görög, ukrán, magyar virtus, szinte minden. Pont emiatt a magam részéről simán belelátok/láttam egy korrekciót, olyan 20000-20500ig , de eddig nem jött. A leverés megvolt, de valakik alkalmat láttak az esésben pozició nyitásra és rendre megvették az indexet. És ez sejtet valamit.

Tegnap longba léptem 22140-50es átlag árral, és bízva Európa talpra állásában , a további javuló makrókban, ami viszi kis hazánkat is, tervezem a pakk bővítését, egész 20000ig (ha lefelé indulnánk). Ott verni fog a víz ( de remélem nem lesz rá alkalom tesztelni a tűrőképességeim határait )

Javulgató hangulat esetén simán belelátok egy 800-1000pontos napot, amikor elkezdik a shortosok kergetését, és a később kapcsoló longosok rígatását. Az első impulzív long jel visszatesztelésekor pedig fölfelé szeretném növelni a pozit. Véleményem szerint egy lassan felfutó nyár lesz, adok kapok de irányában fel, majd szeptember-októberben indulhat egy emelkedő hullám ami akár 25ig is elviheti év végére az indexet.

Minden HUF poziból kiszálltam, USD fizikai pénzt is visszaváltottam 2-3hete, EURt is kiszórtam ( jó kör volt,beleülős de megérte), így nő a hati mozgástere.

Ha kis párhuzamot is mutat az elkövetkező időszak menete az elképzelésemmel akkor a 25k-s hatiba kb 40-50 kontraktussal szeretnék benne lenni.

....kiderül